Jaspis Kamballa zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis Kamballa zaksteen

Zaksteen Jaspis Kamballa 4-6 cm. Jaspis Kamballa staat voor spirituele groei en het heruitvinden van jezelf. Het emotionele lichaam wordt gezuiverd door Jaspis Kamballa

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis Kamballa zaksteen kopen

Zaksteen Jaspis Kamballa 4-6 cm

De werking van Japsis Kamballa

Jaspis Kamballa bestaat ook onder de naam Nevelsteen of Eldariet. Jaspis Kamballa staat voor spirituele groei en het heruitvinden van jezelf. Het emotionele lichaam wordt gezuiverd door Jaspis Kamballa en je innerlijke balans herstelt. Zelf destructief gedrag kan afnemen door Jaspis Kamballa, deze edelsteen laat je namelijk handelen voor het grootste goed, spirituele groei staat centraal. Het is een unieke edelsteen en werkt fysiek gezien vooral ontgiftend. Chemische stoffen en zware metalen worden afgebroken.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis Kamballa zaksteen perfect bij jou of heb jij behoefte aan de spirituele groei en heruitvinden van jezelf die de Jaspis Kamballa te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Alle chakra's, vooral basischakra (1e) en kruinchakra(7e)

Sterrenbeeld 

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Verzorging

Jaspis Kamballa kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007605
13 Items
8718561007605
Je bent misschien ook geïnteresseerd in