Jaspis landschap splitketting
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis landschap splitketting

Splitketting Jaspis landschap met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 4,55 Inclusief belasting

€ 3,76 Exclusief belasting

Omschrijving

De Jaspis landschap splitketting kopen

Splitketting Jaspis landschap met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Jaspis landschap
Jaspis landschap is een steen van droomwerk en innerlijke beelden. Hij stelt je in staat af te stemmen op krachtplekken in het elektromagnetische veld en energiesysteem van de aarde. Jaspis Landschap kan je helpen om door moeilijke tijden te komen. De steen bevordert de groei en heling van de botten. Landschap Jaspis kan ervoor zorgen dat je geaard blijft en helpt je bij de acceptatie van aardse problemen en schept duidelijkheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze ketting perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de groei en duidelijkheid die Jaspis luipaard te bieden heeft? Bestel de ketting direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561022530
131 Items
8718561022530
Je bent misschien ook geïnteresseerd in