Jaspis landschap zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis landschap zaksteen

Zaksteen Jaspis Landschap van ca 4-6 cm. Jaspis Landschap is een bijzondere edelsteen die je in staat stelt je dromen beter te herinneren. Jaspis Landschap werkt aardend en verscherpt innerlijke beelden.  

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis landschap zaksteen kopen

Zaksteen Jaspis Landschap van ca 4-6 cm

De werking van Jaspis Landschap

Jaspis Landschap is een bijzondere edelsteen die je in staat stelt je dromen beter te herinneren. Jaspis Landschap werkt aardend en verscherpt innerlijke beelden. Dit Kristal helpt je eveneens om actie te ondernemen en je dromen waar te maken. Jaspis Landschap richt zich vooral op het derde oog chakra en kan eveneens de intuïtie verbeteren. Ook kan Jaspis Landschap je moed schenken, dat is fijn wanneer je bang bent voor conflicten of van nature wat timide of angstig. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis Landschap zaksteen perfect bij jou of heb jij behoefte aan betere intuïtie en moed die de Landschap Jaspis te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Derde oogchakra (6e) en basischakra (1e)

Sterrenbeeld 

Leeuw (23 juli tot 23 augustus)

Verzorging

Jaspis Landschap kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561007612
172 Items
8718561007612
Je bent misschien ook geïnteresseerd in