Jaspis Picasso zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis Picasso zaksteen

Picasso jaspis edelstenen zaksteen / oplegsteen van ca. 3 tot 5 cm. Jaspis Picasso helpt je bij het vinden van je essentie, of pad in het leven. Deze edelsteen werkt aardend en beschermend.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis Picasso zaksteen kopen

Picassojaspis edelstenen zaksteen / oplegsteen van ca. 3 tot 5 cm.

De werking van Jaspis Picasso

Jaspis Picasso helpt je bij het vinden van je essentie, of pad in het leven. Deze edelsteen werkt aardend en beschermend. Net als een aantal andere Jaspis soorten helpt Jaspis Picasso je dromen actief om te zetten in daden. Je voelt je moedig, klaar om te beginnen, daadkrachtig en zelfverzekerd. Jaspis Picasso is een edelsteen die ervoor zorgt dat je trouw blijft aan jezelf, en je opgestelde doelen. Fysiek zorgt Jaspis Picasso voor energie en kan dit Kristal helpen tegen infecties, griep of verkoudheid. Ook voor mensen die kampen met depressie kan Jaspis Picasso verlichtend werken. Jaspis Picasso bevordert de opname van calcium en heeft een positieve werking op de botten, de spijsvertering, de dikke darm en het bindweefsel. Hij versterkt het immuunsysteem en reguleert de bloedsomloop.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis Picasso zaksteen perfect bij jou of heb jij behoefte aan de daadkracht en zelfvertrouwen die de Picasso Jaspis te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra(1e), hartchakra(4e) en derde oogchakra(6e)

Sterrenbeeld 

Leeuw (23 juli tot 23 augustus)

Verzorging

Jaspis Picasso kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561007650
4 Items
8718561007650
Je bent misschien ook geïnteresseerd in