Jaspis rood edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis rood edelsteen hanger

Laat je inspireren door de levendige kleur en krachtige uitstraling van de Jaspis Rood edelsteen hanger, een edelsteen die bekend staat om zijn intense rode kleur en stimulerende eigenschappen.

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Jaspis rood kopen

Ontdek de passie en energie van de Jaspis Rood Edelsteen Hanger

Laat je inspireren door de levendige kleur en krachtige uitstraling van de Jaspis Rood edelsteen hanger, een edelsteen die bekend staat om zijn intense rode kleur en stimulerende eigenschappen.

Jaspis Rood staat symbool voor passie, moed en vitaliteit. Het dragen van deze hanger kan je helpen je energie te verhogen, je vastberadenheid te versterken en je doelen met volle kracht na te streven. Het is een edelsteen die je motiveert om actie te ondernemen en het beste uit jezelf te halen.  De steen ondersteund het kundalini kanaal, waardoor alle chakra’s geactiveerd en gereinigd worden. Wanneer dit gebeurd voelt het als een enorme boost op je lichaam en geest.

Elke Jaspis Rood edelsteen hanger is zorgvuldig geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek sieraad krijgt dat speciaal voor jou is. De dieprode kleur en intrigerende patronen van de steen geven de hanger een opvallende en krachtige uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar een symbolisch sieraad, een bron van motivatie en kracht, of gewoon een prachtig accessoire, de Jaspis Rood edelsteen hanger is de perfecte keuze. Draag het met trots en laat de energie van deze steen je begeleiden op je levenspad.

Bestel vandaag nog je Jaspis Rood edelsteen hanger en ervaar de passie en energie die het met zich meebrengt. Laat het een bron van inspiratie zijn terwijl je je passies volgt en je eigen weg naar succes bewandelt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e) en heiligbeenchakra (2e)

Sterrenbeeld

Ram, schorpioen, maagd

Verzorging

Rode Jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561004253
389 Items
8718561004253
Je bent misschien ook geïnteresseerd in