Jaspis rood hartje zomer armband - Love Gems
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis rood hartje zomer armband - Love Gems

Sierlijke Jaspis rood armband. De Jaspis rood zomer armband is verstelbaar en heeft een knoop-schuifsluiting. De stenenrij is 5,5 cm lang.

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

De hart zomer armband Jaspis rood kopen
Deze grijze zomer armband heeft geslepen Jaspis rood kralen. De armband is verstelbaar door de knoop-schuifsluiting. De Jaspis rood armband bevat 4 stalen kralen. De rode Jaspis armband weegt 1,5 gram en de stenenrij is 5,5 cm lang.

De werking van de hart zomer armband Jaspis rood

Jaspis rood heft blokkades op in het galkanaal en kan helpen bij het afvoeren van galstenen. Rode jaspis bevordert weerstand, levenskracht en doorzettingsvermogen. Ook bevordert hij het geheugen, vooral om beter je dromen of andere innerlijke ervaringen te herinneren. Het mineraal stimuleert de stofwisseling en spijsvertering. Rode Jaspis heeft een positieve werking op het ademhalingsstelsel, het uithoudingsvermogen, het bloed en de lever. De steen werkt heilzaam bij stress, overspannenheid, menstruatieproblemen en nierkwalen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Jaspis rood armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de weerstand en de levenskracht die Jaspis rood te bieden heeft? Bestel de Jaspis rood zomer armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561078148
88 Items
8718561078148
Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0.0015 kg
Kleur
Rood
Omschrijving
Sierlijke Jaspis rood armband. De Jaspis rood zomer armband is verstelbaar en heeft een knoop-schuifsluiting. De Jaspis rood ste