Jaspis rood powerbead armband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis rood powerbead armband + kaart

Rode Jaspis powerbead armband met een displaykaartje, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.
Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Omschrijving

De Jaspis rood powerbead armband + kaart kopen

Rode Jaspis powerbead armband met een displaykaartje, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.
Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.

De werking van Jaspis rood

Jaspis rood heft blokkades op in het galkanaal en kan helpen bij het afvoeren van galstenen. Rode jaspis bevordert weerstand, levenskracht en doorzettingsvermogen. Ook bevordert hij het geheugen, vooral om beter je dromen of andere innerlijke ervaringen te herinneren. Het mineraal stimuleert de stofwisseling en spijsvertering. Rode Jaspis heeft een positieve werking op het ademhalingsstelsel, het uithoudingsvermogen, het bloed en de lever. De steen werkt heilzaam bij stress, overspannenheid, menstruatieproblemen en nierkwalen.

Het mineraal rode jaspis versterkt de vitaliteit, emotioneel evenwicht, persoonlijke integriteit en levensvreugde. Hij ondersteunt het kundalini kanaal waardoor alle chakra's geactiveerd en gereinigd worden wanneer dit gebeurt voelt het als een enorme boost op je lichaam en geest. Rode jaspis activeert je seksualiteit en creativiteit. Het is een van de meest activerende Jaspis stenen. Rode Jaspis kan ervoor zorgen dat je daadkrachtig, standvastig en gemotiveerd bent. Het mineraal Rode Jaspis kan je geheugen verbeteren, vooral om beter je dromen of andere innerlijke ervaringen te herinneren. Maar ook bij Astraal reizen kan Rode Jaspis een fijne steen zijn. Door Rode Jaspis worden blokkades opgeheven en kan energie weer vrij stromen. Fysiek werkt Rode Jaspis ontgiftend, en stimuleert het de doorstroming in de breedste zin van het woord. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis rood powerbead armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan vitaliteit en levensvreugde die de Jaspis rood te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e) en heiligbeenchakra (2e)

Sterrenbeeld 

Ram, schorpioen, maagd

Verzorging

Jaspis rood kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718226692771
33 Items
8718226692771
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)