Jaspis rood zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis rood zaksteen

Zaksteen Jaspis rood van ca.4-6 cm. Jaspis Rood is een activerende, en vurige Jaspis soort. Deze edelsteen werkt aardend, en zorgt er tegelijkertijd voor dat je op pad gaat om je doelen te realiseren.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis rood zaksteen kopen

Zaksteen Jaspis rood van ca.4-6 cm

De werking van Jaspis Rood

Jaspis Rood is een activerende, en vurige Jaspis soort. Deze edelsteen werkt aardend, en zorgt er tegelijkertijd voor dat je op pad gaat om je doelen te realiseren. De energiedoorstroming wordt door Rode Jaspis gestimuleerd, en (energetische) blokkades worden hiermee doorbroken. Jaspis Rood helpt je wanneer je een laag energiepijl hebt. Angst en zorgen nemen af, daarvoor in de plaats zul je energie, daadkracht, wilskracht en doorzettingsvermogen ervaren. Wanneer je wil afvallen is Rode Jaspis dan ook een helpende hand, deze edelsteen ontdoet je van toxische stoffen en helpt je door te zetten wanneer het moeilijk wordt. Jaspis Rood heeft daarnaast een positieve werking op het bloed. Dit Kristal stimuleert doorbloeding, de werking van de lever en ook de stofwisseling. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis rood zaksteen perfect bij jou of heb jij behoefte aan vitaliteit en levensvreugde die de Jaspis rood te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e) en heiligbeenchakra (2e)

Sterrenbeeld 

Ram, schorpioen, maagd

Verzorging

Jaspis rood kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007544
161 Items
8718561007544
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...