Jaspis zebra zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis zebra zaksteen

Zaksteen Jaspis zebra 4-6 cm. Leven in het hier en nu kan soms moeilijk zijn. Jaspis Zebra helpt je in het moment te blijven en niet te dagdromen over de toekomst of het verleden.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis zebra zaksteen kopen

Zaksteen Jaspis zebra 4-6 cm.

De werking van Jaspis Zebra

Leven in het hier en nu kan soms moeilijk zijn. Jaspis Zebra helpt je in het moment te blijven en niet te dagdromen over de toekomst of het verleden. Zo blijf je gegrond, kalm en positief. Ben je iemand die snel piekert, dan kan Jaspis Zebra je helpen kalm te blijven. Ook zal je dingen die zonder enige reden op je pad verschijnen sneller kunnen omarmen en waarderen. Jaspis Zebra helpt je te genieten van het leven. Deze steen richt zich op de onderste chakra's en werkt aardend. Fysiek gezien zorgt Jaspis Zebra ervoor dat je uithoudingsvermogen toeneemt en je minder last hebt van stress en stress gerelateerde klachten. Jaspis Zebra heeft eveneens een positieve werking op tanden, botten en de darmen en maag

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis zebra zaksteen perfect bij jou of heb jij behoefte aan kalmte en positieve energie die de Jaspis zebra te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e)

Sterrenbeeld 

Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Verzorging

Jaspis zebra kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007674
18 Items
8718561007674
Je bent misschien ook geïnteresseerd in