Kaarsen en Sfeerlichten

Kaarsen en Sfeerlichten

Kaarsen Online Kopen

Kaarsen worden gemaakt van was; stearine was, bijenwas, koolzaadwas, paraffine of samengestelde was. Meestal zijn kaarsen in een cilindrische vorm gegoten met in het midden over het algemeen een katoenen lont.

Kaarsen zijn echte sfeermakers in je woning.

Het gebruik en betekenis van kaarsen

Eeuwenlang worden er al kaarsen gebrand. De eerste kaarsen zouden terug te vinden zijn in Midden Italië, bij de Etrusken. Kaarsen werden vooral gebruikt als verlichting. Heden vooral als sfeermakers. Kaarsen vind men vaak in tempels, kerken, spirituele plaatsen en thuis. Vele mensen branden een kaars om dierbaren te herdenken. De symboliek die aan een kaars wordt toegeschreven is ontwaking en verlichting.

Kaarsen kan men gebruiken als sfeermaker tijdens de donkere avonden. Een brandende kaars zorgt tevens voor ontspanning. Verder kan je kaarsen gebruiken tijdens een ritueel of meditatie. Geef ook eens kaars als geschenk.

Verschillende Soorten Kaarsen

Bij De Goudsbloem hebben wij een zeer uitgebreid assortiment kaarsen, in verschillende vormen, geuren en kleuren. Stompkaarsen, kaarsjes in glas, votiefkaarsjes, theelichtjes en dinerkaarsen. Wij hebben kaarsen met of zonder geur.

Chakra kaarsen vind je bij ons in verschillende formaten. Zo hebben wij ook chakra kaarsen in glas met symbool. Verder vind je bij ons kaarsen in glas met symbolen en Chinese tekens. De Kaarsen uit ons eigen kaarsenatelier zijn voor het grootste deel ecologische stearine kaarsen op ambachtelijke wijze gegoten.

De Fair Trade kaarsen komen uit Indonesië zijn gemaakt van palmolie (stearine). Tenslotte zijn er nog de Engelen kaarsen in glas.

Sfeerproducten bij De Goudsbloem

Om je omgeving nog gezelliger te maken, hebben wij  een mooi assortiment kandelaars en sfeerlichten en Lotus Capiz sfeerlichtenZin om nog iets meer aan je interieur toe te voegen? Zoutkristal lampen en Edelsteenlampen.

Op zoek naar spirituele producten voor de aankleding van je woning? Kijk dan zeker eens bij Home & Living

Subcategorieën

Koolzaad kaarsen

Koolzaad was kaarsen kopen

Kaarsen van 100% plantaardige ecologische koolzaad was in gerecycled glas. De kaarsen zijn op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabeenvrije etherische oliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu.

Koolzaad was is gemaakt van koolzaadolie, bevat geen giftige ingrediënten en is niet schadelijk voor het milieu. De was is niet-gevaarlijk voor mens en natuur en heeft een kleinere koolstofvoetafdruk dan, bijvoorbeeld, soja was omdat het verbouwd en verwerkt wordt in Europa.

Bijenwas, sojawas en smeltwaskaarsen
Bijenwas, sojawas en smeltwaskaarsen. 100% natuurlijke kaarsen van de beste kwaliteit.
Engelen kaarsen

Witte stearine kaarsen in glas met afbeelding van een Engel.

Deze stearinekaarsen zijn handgemaakt in Indonesië en worden op verantwoorde wijze geproduceerd. Door gebruik van gecertificeerde Greenpalm palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen zijn deze kaarsen een milieuvriendelijk product.
Fairtrade stearine kaarsen

Fair Trade Stearine Kaarsen kopen

Onze Fair Trade stearine (palmolie) kaarsen zijn handgemaakt in Indonesië. Door gebruik van gecertificeerde palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen zijn deze kaarsen een milieuvriendelijk Fair Trade product.
Kandelaars - Sfeerlichten - Kaarsendisplay's

Sfeerlichten en kandelaars kopen

Bij De Goudsbloem hebben wij een uitgebreid gamma sfeerlichten en kandelaars om je theelichtjes of kaarsen in te zetten. Voor meer sfeer in je woning zit je zeker goed bij ons. Wij bieden verschillende soorten en materialen aan. Sfeerlichten en Kandelaars in glas, porselein, messing, metaal, edelstenen en zoutsteen.

Je kan deze sfeerlichten gebruiken na een drukke dag om terug tot rust te komen. Je kan ze ook gebruiken voor speciale gelegenheden. Zoals communie, huwelijk, verjaardag, enz..

De Goudsbloem heeft verschillende modellen. Prachtige Oosterse Lantaarns met de Bloem des Levens, Ohm Symbool, Tree of Life in verschillende formaten. Prachtige Chakra kandelaars die je zeker kan gebruiken tijdens je meditatie. Monniken en Boeddha theelichthouders geven een unieke sfeer in je spirituele ruimte. Of een zoutkristallamp gecombineerd met een zoutkristal theelicht voor meer sfeer in je huis. Zet eens een seleniet sfeerlicht in je kamer om een vredige, beschermde leefomgeving te creëren.

Sfeerlichten, Kandelaars en Kaarsen bij De Goudsbloem

Wil je het nog gezelliger maken? Kijk dan ook eens naar onze uitgebreide collectie kaarsen. Kaarsen en kaarsen in glas met chakra symbolen, Bloem des Levens, Ohm, Tree of Life, Boeddha, …uit ons eigen kaarsenatelier. Of Fair Trade kaarsen uit Indonesië. Voor je Sfeerlichten hebben we theelichten met verschillende geuren.

Bij De Goudsbloem vind je zeker wat je wenst.

Fairtrade votiefkaarsen

Onze Fair Trade stearine (palmolie) kaarsen zijn handgemaakt in Indonesië.

Door gebruik van gecertificeerde palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen zijn deze kaarsen een milieuvriendelijk Fair Trade product.

Fairtrade votiefkaarsen kopen

Votiefkaarsjes zijn onmisbaar in je spirituele ruimte. Zij worden vooral gebruikt om geloftes af te leggen. Bij een moment van bezinning gebruik je deze kaarsjes. Zo ga je terug bewuster en positiever het leven tegemoet.

Bij de Goudsbloem vind je een uitgebreid gamma votiefkaarsen. Wil je tot rust komen, je chakra's in balans brengen? Je vind ze bij ons. Onze votiefkaarsen zijn allemaal met geur, uitgezonderd votief kaarsjes Green Palm kokoswas. Geef ook eens kaars als geschenk.

Waarschuwing:

Votiefkaarsjes druipen bij het branden. Het is aangeraden deze kaarsjes in een glaasje voor votiefkaarjes te zetten. Hierdoor zullen de kaarsjes ook langer branden.

Meer inspiratie opdoen? Kijk dan zeker bij onze Faitrade chakrakaarsen met geurecologische chakrakaarsen geurloos of neem ook eens kijkje bij onze ambachtelijke kaarsen uit eigen atelier. Wij hebben ook een ruim aanbod kandelaars en sfeerlichten en lotus capiz sfeerlichten.

Bij De Goudsbloem vind je zeker de kaars die bij je past.

Fairtrade waxinelichtjes - theelichten

Fairtrade waxinelichtjes - theelichten kopen

Onze Fair Trade stearine (palmolie) theelicht kaarsen zijn handgemaakt in Indonesië. Door gebruik van gecertificeerde palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen zijn deze kaarsen een milieuvriendelijk Fair Trade product. De productie van de kaarsen vindt zoveel mogelijk handmatig plaats, opdat zoveel mogelijk mensen werk hebben. Tachtig procent van de werknemers bestaat uit vrouwen.
Lotus Sfeerlichten

Lotus Sfeerlicht Online Kopen

De Lotusbloem is één van de belangrijkste symbolen in het hindoeïsme en boeddhisme. De Lotus staat voor spirituele ontwikkeling.

De symbolische betekenis van de lotusbloem staat ook voor groei naar verlichting en dit komt voort uit het groeiproces van de lotusbloem. De bloem nestelt zich in de modder onder het water, groeit krachtig naar het licht en een prachtige bloem komt boven het wateroppervlak.

Dit is een proces dat wij als mens ook kunnen doormaken. De modder staat voor het lijden en onwetendheid. We worden wijzer naarmate men groeit en van zodra de verlichting bereikt, stralen we net als de lotusbloem.

Bij De Goudsbloem vind je een mooi assortiment Lotus Capiz Sfeerlichten. Wij hebben er in parelmoer, glas, metaal, de echte Capiz schelp, smoked effect en Chakra Lotus Sfeerlichten. Prachtige Sfeerlichten voor in je woning, in je meditatieruimte of als geschenk voor al je dierbaren.

Geniet van deze prachtige Capiz Sfeerlichten samen met een wierookstokje of met onze theelichtkaarsjes met geur.

Zoutlampen

Zoutlampen kopen

Zoutlampen zijn grote brokken zout waarin een led lamp of theelicht kaarsje kan worden geplaatst. Ieder lamp is uniek, het zijn trouwens natuurlijke en handgemaakte producten. De zoutkristal lampen hebben een zeer mooie uitstraling wanneer het lampje brandt. Het zorgt voor sfeer en warmte in de woning. Wij bieden een mooi assortiment aan in onze webshop.

Werking van de Zoutkristal Lamp

De zoutlampen geven een warm en sfeervol licht. De lampen zouden een een positief effect hebben op de gezondheid. Wanneer de zoutkristal lamp opwarmt zouden deze de negatieve ionen in de lucht bevorderen.

Het zijn ook natuurlijke luchtreinigers. Door de elektronische apparatuur in huis en roken kunnen er positieve ionen ontstaan. De lampen zorgen ervoor dat er negatieve ionen ontstaan, die de luchtkwaliteit verbeteren.

Zoutlampen zouden kunnen helpen bij:

Het zuiveren van de lucht

Onaangename geuren kunnen erdoor verminderen

Zouden een positief effect hebben bij straling en elektrosmog

Helpen je beter te ontspannen

Pakistaanse Himalaya Zoutlampen

De lampen die wij bij De Goudsbloem aanbieden komen uit Pakistan regio Punjab. Deze zoutlampen zijn gemaakt van puur zout uit het Himalaya gebergte. Door het uitdrogen van de oceanen is het zout honderden miljoenen jaren geleden ontstaan. De lampen worden tot op heden nog altijd met de hand gemaakt.

De Himalaya zoutlampen hebben het beste effect. De zoutlampen herken je aan de kleur, deze varieert van medium roze tot donker oranje. Door de verschillende mineralen in het zout, is het licht van de lamp ongelijkmatig en gedempt.

Zoutkristal Lampen voor de slaapkamer

Meestal worden de lampen gebruikt voor in de woonkamer, bureau of studeerkamer. Je kan de lamp ook gebruiken in de slaapkamer voor een betere nachtrust. Slaapproblemen worden op een natuurlijke wijze aangepakt.

Zoutlamp onderhouden

Gebruik nooit water om de lamp te reinigen, dan bestaat de kans dat de lamp smelt. Veeg ze gewoon schoon met een droge doek of borstel ze even af.

Koolzaadwas eco geurkaars navulset sandelhout
Set van 1 koolzaadwas kaars in gerecycled glas, met twee navullingen die in het glas van de eerste kaars kunnen worden geplaatst nadat die kaars volledig opgebrand is.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas, op ambachtelijke wijze gemaakt in België. Met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu.
€ 11,58
Koolzaadwas eco geurkaars navulset witte salie
Set van 1 koolzaadwas kaars in gerecycled glas, met twee navullingen die in het glas van de eerste kaars kunnen worden geplaatst nadat die kaars volledig opgebrand is.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas, op ambachtelijke wijze gemaakt in België. Met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu.
€ 12,08
Koolzaadwas eco geurkaars navulset levensboom
Set van 1 koolzaadwas kaars in gerecycled glas, met twee navullingen die in het glas van de eerste kaars kunnen worden geplaatst nadat die kaars volledig opgebrand is.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas, op ambachtelijke wijze gemaakt in België. Met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu.
€ 11,58
Koolzaadwas eco geurkaars navulset palo santo
Set van 1 koolzaadwas kaars in gerecycled glas, met twee navullingen die in het glas van de eerste kaars kunnen worden geplaatst nadat die kaars volledig opgebrand is.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas, op ambachtelijke wijze gemaakt in België. Met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu.
€ 11,58
Koolzaadwas eco geurkaars navulset bloem des levens
Set van 1 koolzaadwas kaars in gerecycled glas, met twee navullingen die in het glas van de eerste kaars kunnen worden geplaatst nadat die kaars volledig opgebrand is.Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas, op ambachtelijke wijze gemaakt in België. Met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu.
€ 11,58
Aanbieding!-8%
SET van 9 Koolzaadwas eco geurkaarsen
Set van 9 soorten koolzaadkaarsjes: 1 x Palo Santo1x Mandala (Oudh)1x Ohm (Jasmijn/Musk)1x Sandelhout1x Bloem des levens (Citroengras/Frankincense/Munt)1x Yin Yang (Lavendel/Ylang ylang/Sinaasappel) 1x Nag Champa1x Witte salie1x Levensboom (Amber/Oudh/Sandelhout)
€ 40,76
€ 44,30
Koolzaadwas ecologische geurkaars Witte salie 3 stuks
Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. Op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. 
€ 15,24
Koolzaadwas ecologische geurkaars Ohm 3 stuks
Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. Op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. 
€ 14,58
Koolzaadwas ecologische geurkaars Palo Santo 3 stuks
Deze ecologische Palo Santo geurkaars is vervaardigd van 100% plantaardige koolzaadwas, met toevoeging van zuivere Palo Santo olie. Palo Santo heeft een sterk reinigende en zuiverende werking waardoor ruimtes in de woning een aangename en ontspannen sfeer krijgen. Deze Palo Santo koolzaadwaskaars is door Phoenix Import ontwikkeld en op ambachtelijke wijze gemaakt in België. 
€ 14,58
Aanbieding!-8%
Set van 7 chakra koolzaadwas eco geurkaarsen
Set van 7 geurkaarsen van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. 
€ 31,30
€ 34,02
Koolzaadwas ecologische geurkaars 4e chakra 3 stuks
Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. 
€ 14,58
Koolzaadwas ecologische geurkaars 7e chakra 3 stuks
Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. 
€ 14,58
Koolzaadwas ecologische geurkaars 6e chakra 3 stuks
Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. 
€ 14,58
Koolzaadwas ecologische geurkaars 5e chakra 3 stuks
Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu.
€ 14,58
Koolzaadwas ecologische geurkaars 3e chakra 3 stuks
Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. 
€ 14,58
Koolzaadwas ecologische geurkaars 2e chakra 3 stuks
Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. 
€ 14,58
Koolzaadwas ecologische geurkaars 1e chakra 3 stuks
Geurkaars van 100% plantaardige ecologische koolzaadwas in gerecycled glas. De kaars is op ambachtelijke wijze gemaakt in België, met parabenevrije geuroliën. Biologisch afbreekbaar en dus onschadelijk voor mens en milieu. 
€ 14,58
Edelsteenlamp rozenkwarts + zoutkristal
Zoutkristal en Edelsteenlampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de edelstenen of het zoutkristal creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling. 
€ 47,24
Edelsteenlamp bergkristal + zoutkristal
Zoutkristal en Edelsteenlampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de edelstenen en het zoutkristal creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling. 
€ 45,16
Edelsteenlamp amethist + zoutkristal
Zoutkristal en Edelsteenlampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de edelstenen en het zoutkristal creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling.
€ 47,24
Olifant met kaarshouder
In India wordt de olifant als heilig beschouwd. Olifant - 'Gaja' in het Sanskriet - betekent drager van geluk. In het hindoeïsme staat de olifant dus voor geluk en voorspoed. 
€ 19,95
Aanbieding!-12%
Fair Trade Sfeerlicht Levensbloem 2 stuks
Prijs per stuk : 7.46 €Fair Trade sfeerverlichting in een sprankelende gouden kleur, geschikt voor het branden van theelichtjes en votiefkaarsjes. 
€ 14,92
€ 16,96
Fair Trade Sfeerlicht Bloem des Levens
Fair Trade sfeerverlichting in een sprankelende gouden kleur, geschikt voor het branden van theelichtjes en votiefkaarsjes. Voor optimale veiligheid brand je de kaars in een votiefglas.
€ 12,30