Kandelaars - Sfeerlichten - Kaarsendisplay's

Kandelaars - Sfeerlichten - Kaarsendisplay's

Sfeerlichten en kandelaars kopen

Bij De Goudsbloem hebben wij een uitgebreid gamma sfeerlichten en kandelaars om je theelichtjes of kaarsen in te zetten. Voor meer sfeer in je woning zit je zeker goed bij ons. Wij bieden verschillende soorten en materialen aan. Sfeerlichten en Kandelaars in glas, porselein, messing, metaal, edelstenen en zoutsteen.

Je kan deze sfeerlichten gebruiken na een drukke dag om terug tot rust te komen. Je kan ze ook gebruiken voor speciale gelegenheden. Zoals communie, huwelijk, verjaardag, enz..

De Goudsbloem heeft verschillende modellen. Prachtige Oosterse Lantaarns met de Bloem des Levens, Ohm Symbool, Tree of Life in verschillende formaten. Prachtige Chakra kandelaars die je zeker kan gebruiken tijdens je meditatie. Monniken en Boeddha theelichthouders geven een unieke sfeer in je spirituele ruimte. Of een zoutkristallamp gecombineerd met een zoutkristal theelicht voor meer sfeer in je huis. Zet eens een seleniet sfeerlicht in je kamer om een vredige, beschermde leefomgeving te creëren.

Sfeerlichten, Kandelaars en Kaarsen bij De Goudsbloem

Wil je het nog gezelliger maken? Kijk dan ook eens naar onze uitgebreide collectie kaarsen. Kaarsen en kaarsen in glas met chakra symbolen, Bloem des Levens, Ohm, Tree of Life, Boeddha, …uit ons eigen kaarsenatelier. Of Fair Trade kaarsen uit Indonesië. Voor je Sfeerlichten hebben we theelichten met verschillende geuren.

Bij De Goudsbloem vind je zeker wat je wenst.

Olifant met kaarshouder
In India wordt de olifant als heilig beschouwd. Olifant - 'Gaja' in het Sanskriet - betekent drager van geluk. In het hindoeïsme staat de olifant dus voor geluk en voorspoed. 
€ 19,95
Aanbieding!-12%
Fair Trade Sfeerlicht Levensbloem 2 stuks
Prijs per stuk : 7.46 €Fair Trade sfeerverlichting in een sprankelende gouden kleur, geschikt voor het branden van theelichtjes en votiefkaarsjes. 
€ 14,92
€ 16,96
Fair Trade Sfeerlicht Bloem des Levens
Fair Trade sfeerverlichting in een sprankelende gouden kleur, geschikt voor het branden van theelichtjes en votiefkaarsjes. Voor optimale veiligheid brand je de kaars in een votiefglas.
€ 12,30
Fair Trade sfeerlicht Bloem
Fair Trade vintage look sfeerverlichting, geschikt voor theelichtjes en votiefkaarsjes.Voor optimale veiligheid brand je de kaars in een votiefglas.
€ 11,40
Fair Trade sfeerlicht vierkant Bloem
Fair Trade vintage look sfeerverlichting, geschikt voor theelichtjes en votiefkaarsjes.Voor optimale veiligheid brand je de kaars in een votiefglas.
€ 8,74
Aanbieding!-12%
Fair Trade Sfeerlicht Bloem des Levens 2 stuks
Prijs per stuk : 7.46 €Fair Trade sfeerverlichting, geschikt voor theelichtjes en votiefkaarsjes.Voor optimale veiligheid brand je de kaars in een votiefglas.
€ 14,92
€ 16,96
-10%
Zoutkristallamp cilinder
Deze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling.
€ 38,69
€ 42,99
Zoutkristallamp druppelvorm
Deze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling.
€ 32,00
-10%
Zoutkristal sfeerlicht diamant
Laatste items in voorraad
Voor een mooie vlam en een gezonde atmosfeer in woon-, werk of slaapkamer.
€ 11,25
€ 12,50
Zoutkristallamp (model 2)
Deze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling.
€ 26,80
Sfeerlicht Seleniet Divine Waterfall
De naam seleniet komt van de Griekse maangodin Selene, vanwege de maanachtige lichtschijn van het vlammetje er doorheen. Het werkt verzoenend, verbindend, tussen geliefden.
€ 14,00