Kattenoog splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kattenoog splitarmband + kaart

Kattenoog splitarmbandje met displaykaartje.

€ 3,90 Inclusief belasting

€ 3,22 Exclusief belasting

Omschrijving

Kattenoog splitarmband + kaart kopen

Kattenoog splitarmbandje met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm

De werking van kattenoog

Kattenoog is een inzichtgevende steen. De steen absorbeert negatieve energie en zal daarom vaker dan anderen, even gereinigd moeten worden. Kattenoog is een steen die je helpt met het bereiken van doelen. Kattenoog helpt je met je eigen grenzen bewaken en zorgt dat jij je bewust bent van je eigen kennis en kunnen. De steen zorgt ervoor dat je met overtuiging in je eigen kracht staat. Kattenoog heeft aardende eigenschappen en werkt fysiek op de nieren, zenuwen en schildklier. (Groene) Kattenoog is zelfs een van de edelstenen in de Thaise orde van de negen edelstenen!

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online 

Past deze Kattenoog splitarmband perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan inzichten en bescherming tegen negatieve energie die Kattenoog jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Keelchakra (5e) en hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Verzorging

Kattenoog kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718226691316
33 Items
8718226691316
Je bent misschien ook geïnteresseerd in