Ketting Turkoois 5 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Turkoois ketting 5 mm, 89 cm

Lange Turkoois ketting met splitstenen van ca. 5 mm.

Let op! De ketting kan niet 2x om de hals gedragen worden. 

€ 31,20 Inclusief belasting

€ 25,79 Exclusief belasting

Omschrijving

De Ketting Turkoois 5 mm, 89 cm kopen

Lange Turkoois ketting met splitstenen van ca. 5 mm. Deze ketting is ca. 89 cm. Op de foto zie je hem 2x om de hals gewikkeld. Let op! Dit is voor de foto gedaan, de ketting kan alleen als een enkele streng om de hals gedragen worden.

 

De werking van Turkoois

Turkoois heeft een positieve werking op de maag, de ogen en het immuunsysteem. Hij ontgift en bevordert de opname voedingsstoffen. Tevens brengt turkoois vertroosting en welzijn en werkt hij vitaliserend.

 

Turkoois helpt tegen stemmingswisselingen, uitputting, paniekaanvallen, depressie en apathie. Hij werkt tegen negatieve straling of invloeden van buitenaf. Vermindert krampen en ontstekingen en werkt pijnstillend. Turkoois heeft een heilzame werking bij reuma, jicht en virusinfecties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de lange ketting van Turkoois perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan de vitaliserende werking en de hulp bij stemmingswisselingen die Turkoois jou te bieden heeft? Bestel de lange ketting van Turkoois direct online en ervaar zelf hoe de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561042699
9 Items
8718561042699
Edelsteen
Turkoois
Gewicht
0
016
Kleur
Turquoise
Omschrijving
Lange Turkoois ketting met splitstenen van ca. 5 mm. Deze ketting is ca. 89 cm. Op de foto zie je hem 2x om de hals gewikkeld.
Werking
Turkoois heeft een positieve werking op de maag
de ogen en het immuunsysteem. Hij ontgift en bevordert de opname voedingsstoffen. Tevens brengt turkoois vertroosting en welzijn en werkt hij vitaliserend.