Klankschalen - klankstaven - Tingsha's - Stemvorken...

Klankschalen - klankstaven - Tingsha's - Stemvorken...

Klankschalen, kristallen klankschalen, stemvorken, klankstaven, tingsha's, windorgels, windbellen, windgongs,…

Het is al langer geweten dat geluid een helende werking heeft op lichaam en geest. Denk maar eens aan een klankschalensessie. Hoe de rust dan over je heen komt. Hoe je in diepe meditatie gaat. Bij de Goudsbloem vind je een groot aanbod klankschalen.

Voor je chakra's in balans te brengen hebben wij chakra klankstaven en chakra stemvorken van topkwaliteit.

Klankschalen

Het maken van klankschalen is een niet zo eenvoudig proces dat wel wat tijd in beslag neem. Klankschalen hameren is een ambacht, een kunst. Elke schaal heeft zijn eigen toon, geluid en klankkleur. Geluid heeft een helende werking op lichaam en geest, wat de Boeddhistische monniken al lang weten. Klankschalen gebruikt men zowel bij klankschaaltherapie als bij meditatie.

Bij De Goudsbloem zijn alle klankschalen van hoge kwaliteit. Stuk voor stuk unieke schalen met een mooie klankkleur.

Bij een klankschaal hoort natuurlijk een klankschaalklopper of aanstrijkhout. Bij ons vind je ze in alle soorten en maten. Om je klankschaal niet te beschadigen hebben wij klankschaalkussens en vilten onderzetters.

Geluid produceren bij een klankschaal:

Met klopper aanslaan

Met vingers aanwrijven

Met wrijfstok omcirkelen

Met strijkstok aanstrijken

Water in de schaal

Rondtollen op omgekeerde schaal

Klankschaal bespelen

Bij het aanslaan van de klankschaal komt er een resonantie vrij van de tonen. Iedere klankschaal heeft zijn eigen trilling. Je lichaam voelt deze trilling aan en kan zo tot rust komen. Door de klankschaal vast te nemen of te vullen met water, veranderen de resonanties.

Soorten klankschalen

De meeste klankschalen komen uit het Himalayagebied met ieder hun unieke samenstelling van metalen. Deze klankschalen zijn over het algemeen gehamerde klankschalen, echt ambachtswerk. Zo zijn er ook schalen met gegraveerde afbeeldingen zoals Boeddha, Witte Tara, Ohm symbool, Groene Tara, enz…De Zen Koan klankschalen komen uit Japan en zijn machinaal vervaardigd.

De Kristallen klankschalen worden vervaardigd van zuiver kwartszand, dat verhit wordt tot ongeveer 4000 graden. Door deze intense verhitting versmelten de aparte deeltjes van het kwartszand en daarna wordt deze massa in speciale mallen gegoten.

Klankbuizen

Zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering van hoge kwaliteit, waardoor er een prachtige en lang doorklinkende toon ontstaat. Zorgvuldig afgestemd op de juiste frequenties, met een groot genezend effect. Deze klankstaven zijn opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaven zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.

Klankstaven

De geluidstrillingen die deze klankstaven voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.
Klankstaven of energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra's.

De Stemvork

Is een uitstekend werktuig voor klankgenezing, om het energieveld of de chakra's in evenwicht te brengen of voor het zuiveren van kristallen. Het pakket bestaat uit een Ohm stemvork, een Activator om de stemvork op aan te slaan en een gebruiksaanwijzing (Engels). Stemvorken kunnen effectief worden ingezet om de energie in de juiste trilling te brengen; ze worden veelal gebruikt door therapeuten die met lichaamsenergie werken, bijvoorbeeld bij het in evenwicht brengen van de chakra's. De hoge frequentie van de stemvork werkt heel effectief om vastzittende energie weer te laten stromen, en om meer balans te brengen in de energiecentra – de chakra's – in het lichaam.

Subcategorieën

Drums, Dorje en Bel

Drums, Dorjes en Bellen Kopen

Mystieke rituele drum (Damaru)

Damaru trommels zijn kleine trommels in de vorm van een zandloper. Deze tref je vooral aan op oude tempelmuren in Nepal, Tibet en India. De Damaru trommel is de drum die Shiva in één van zijn tien handen houdt.

Rondreizende Boeddhistische monniken hebben deze trommel bij zich.

Dorjes en Bellen

Dorje (Vajra) en bel zijn rituele voorwerpen, die gebruikt worden bij Tibetaanse boeddhistische rituelen zoals puja's.

De Dorje vertegenwoordigt compassie, de zuivere mannelijke energie.

De Bel symboliseert wijsheid, de zuivere vrouwelijke energie. Het gebruik van zowel Dorje als Bel herinnert ons eraan om compassie te verenigen met wijsheid, het inzicht dat alle fenomenen leeg zijn van inherent bestaan.

Gongs, gongtassen en gongstandaards

Gongs, gongtassen en gongstandaards kopen

Traditioneel wordt een gong aangeslagen met een grote zachte viltbol-hamer, waardoor er een rollend geraas hoorbaar wordt dat eigen is voor dit soort gongs.

Ze worden gevormd door beide zijden te bewerken met speciale hamers, waardoor ze hun typische oppervlak krijgen. Ze zijn middelgroot tot zeer groot, meestal van zo'n 40 tot 56 cm in diameter, maar er bestaan ook gongen van 18 cm tot wel een meter. De 56 cm maat is het meest populair, vanwege de breed te gebruiken klank, maar deze is ook gemakkelijk mee te nemen. Ze worden veel gebruikt door drummers in rockbands. Als ze bespeeld worden met een drumstok met nylon punt klinken ze meer als spiraalgongs, zoals gebruikt in ouderwetse klokken die het uur slaan.

Sommige gongs hebben een gat in het midden, maar alle gongs zijn opgehangen aan koorden door gaatjes aan de opstaande rand. De kleinere maten (18 tot 30 cm) klinken meer als bellen, vanwege de geringe dikte van het metaal en de kleinere doorsnee.

Klankbuizen en Klankstaven

Klankbuizen en klankstaven kopen

Klankbuizen zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering van hoge kwaliteit, waardoor er een prachtige en lang doorklinkende toon ontstaat. Zorgvuldig afgestemd op de juiste frequenties, met een groot helend effect. Deze klankstaven zijn opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout.

Klankstaven: De geluidstrillingen die deze klankstaven voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de helende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.

Klankstaven of energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra's.

Klankstaven en klankbuizen worden zowel in de muziek gebruikt als bij energetische en klank therapie. Door deze te gebruiken kan men blokkades oplossen.

Klankbuizen en Klankstaven voor healing.

Zowel de buizen als de staven geven een trilling per seconde, dit wordt aangeduid met het aantal Herz (Hz). Deze trillingsfrequentie wordt aanzien als energie. In holistische tradities wordt alles gezien als energie. Er zijn energiefrequenties die je zeer gemakkelijk in het lichaam voelt, bij andere zul je er je aandacht moeten op vestigen.

Je kan zowel bij jezelf als bij andere mensen en zelfs dieren deze trillingen gaan toepassen door middel van de klankbuizen of klankstaven. Je kan zowel op het fysieke werken als op de psyche, emoties en het spirituele niveau.

Je kan de klankstaven en -buizen gebruiken om de chakra's te balanceren, tijdens yoga, meditatie, edelsteentherapie en kristaltherapie, massage en om te ontspannen. Bij het gebruik van de Ohm-staven, kun je de Ohm chanten of gebruik maken van de ohm-mantra.

Klankschaal accessoires en klankschaalkussens

Klankschaal accessoires en klankschaalkussens kopen

Om je klankschaal niet te beschadigen is het van belang om een klankschaalkussen of onderzetter te gebruiken.

Bij De Goudsbloem hebben wij een mooi assortiment klankschaal kussens en klankschaal onderzetters. Deze kussens zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Om krassen en beschadigingen te voorkomen, gebruik je de kussens of onderzetters.

Voor de kristallen klankschalen en/of metalen klankschalen hebben we draagtassen. Ideaal voor het vervoeren van je klankschalen als je buiten huis klankschaalsessies geeft.

Kijk ook eens bij onze klankschaal kloppers en aanstrijkhout. Ruime keuze voor zowel kristallen als metalen klankschalen.

Klankschaal kloppers en aanstrijkhout

Klankschalen worden vooral gebruikt bij meditatie, yoga en klankschaal healings. De unieke tonen van de klankschalen geven rust en zijn ontspannend.

Om een klankschaal te kunnen bespelen heb je een klopper of aanstrijkstok nodig.
De klankschaal kloppers zijn meestal gemaakt van hout en worden gebruikt om de schalen “aan te slaan”.
Klankschalen Chaken

Klankschalen Chaken kopen

De Chaken klankschaal uit Nepal is over het algemeen wat zwaarder en dikwandiger. De klankschaal geeft een mooie diepe warme toon die langdurig aanhoudt. Deze klankschalen zijn uitstekend geschikt voor therapeutische toepassingen.
Klankschalen Chakra's

Klankschalen Chakra's kopen

Chakra klankschalen uit India. Deze klankschalen zijn gemaakt uit brons, messing, koper en ijzer. Verpakt in een geschenkdoos.
Klankschalen Chö-pa

De Chö-pa klankschalen geven een mooie zuivere toon. Het zijn hoofdzakelijk dunwandige schalen met een halfronde vorm en iets afgeplatte onderkant.

Klankschalen De-wa

De De-wa klankschalen hebben een mooie, warme klank en worden zeer gewaardeerd.

De schalen zijn leverbaar van 300 gram tot 15 kg. De schaal is wat dikwandiger en heeft een matte koper/bronskleur. Wij adviseren om daarnaast ook viltsticks en viltkloppers aan te schaffen, om de variatie van klanken goed tot zijn recht te laten komen.
Klankschalen Ishana zwart en goud

Een zeer mooie serie klankschalen. De Ishana klankschalen zijn gehamerd. Elke klankschaal wordt zorgvuldig in de juiste vorm gehamerd, waarbij diverse stadia doorlopen worden om de juiste vorm en een zuivere toon te verkrijgen.

Klankschalen met gegraveerde Boeddha's

Deze Boeddha klankschalen zijn echte meesterwerken, met prachtige graveringen van Boeddha's en Tibetaanse symbolen. De graveringen zijn sierlijk aangebracht en geven een extra dimensie aan de klankschaal. Deze klankschalen worden veel gebruikt bij healing sessies.


De meest populaire afbeeldingen zijn: Medicijn Boeddha, Tara Boeddha, Saraswati- de vrouwelijke beschermster van schone kunsten, waaronder ook muziek en klank, en de Medicijn Boeddha.
Klankschalen Nada Yoga

Nada Yoga betekent ‘eenheid door klank’. Dit is de oeroude spirituele kunst en wetenschap van innerlijke transformatie met behulp van geluid en klank. Meditatie op klank is een universele weg naar zelfverwerkelijking die voor iedereen toegankelijk is en kan worden toegepast door mensen van elke religie of spirituele oriëntatie.


Klankschaal sticks apart bestellen.

De genoemde diameter is ter indicatie. De schalen worden handmatig vervaardigd en dus kan de diameter variëren.

Klankschalen Nirmala

Schoonheid in eenvoud.


Klankschaal sticks apart bestellen.

De genoemde diameter is ter indicatie. De schalen worden handmatig vervaardigd en dus kan de diameter variëren.
Klankschalen Ohm

OHM Klankschalen zijn aan de binnenkant gegraveerd met het Sanskriet symbool OHM (AOUM).

Klankschalen Samadhi

Handgemaakte klankschalen van koper, tin en 8 edele metalen (Ag, Ni, Cd, Ru, Pd, Pt, Cr, Mn).

Wordt assorti geleverd met wel/geen gravering aan de bovenrand.
Klankschalen Shanti goudkleur

Handgehamerde klankschalen uit Nepal met een wijd uitlopende vorm en een zeer bijzondere, langdurige klank.

Klankschaal sticks apart bestellen.

Handgemaakte klankschaal van koper, tin en 8 edele metalen (Ag, Ni, Cd, Ru, Pd, Pt, Cr, Mn).
Klankschalen Tibetan Designs gegraveerd

Dit zijn unieke, prachtig versierde klankschalen in twee uitvoeringen: Tibetaanse symbolen of de mantra OMPMH aan zowel de binnen- als buitenkant gegraveerd. Elke schaal is uniek, design en kleur kan daarom afwijkend zijn.


Herkomst: Nepal, zuivere klank met veel boventonen - bronskleur.
Klankschalen Zen Koan

Deze kleine klankschalen, bestaande uit zeven edele metalen, kunnen niet met de hand vervaardigd worden. Eerst worden de metalen gemengd en gesmolten, daarna wordt het materiaal gewalst en in een machine in de juiste vorm geperst, afgewerkt, en gepolijst.


Deze populaire Zen klankschaaltjes worden veel in tempels in Japan en China gebruikt. Ze hebben een heldere hoge klank. Als je meerdere klankschalen bij elkaar zet gaan ze resoneren, ofwel je slaat één klankschaal aan en de andere gaan vanzelf meezingen. De boventonen zijn ondanks de kleine diameter van de schaal makkelijk en zonder al teveel inspanning te creëren.
Kristallen klankschalen chakra lotus

Kristallen Chakra Klankschalen kopen


Deze kristallen klankschalen van de hoogste kwaliteit zijn gemaakt van zuiver kwartspoeder dat wordt verhit tot meer dan 1700 graden Celsius. Bij verhitting integreren de afzonderlijke deeltjes van het kwart poeder zich en worden vervolgens gevormd tot een schaal. De Chakra klankschalen zijn afgestemd op de bijbehorende noten (van wortelchakra tot kruinchakra): C, D, E, F, G, A & B. Ze zijn versierd met een gekleurde lotus aan de buitenkant, passend bij de chakra noot. 

Schoonmaakinstructies: Reinig met lauw water op een pluisvrije doek. Gebruik indien nodig een mild reinigingsmiddel. Wees voorzichtig: De kleuring is niet waterbestendig.

Kristallen klankschalen kwarts wit en tas

Keuze uit witte kristallen klankschalen en kristallen klankschaal met de Bloem des Levens. Geleverd met tas.

Kristallen klankschalen kwarts wit

In diverse maten, tonen, helder of mat en met of zonder draagtassen. Ook als complete set in de zeven chakra tonen leverbaar.

Klankschalen kwartskristal helder

Belangrijk is om te weten dat niet alleen de toonhoogte belangrijk is voor de klank, maar ook de diameter. Een A-toon van 15 cm diameter zal minder 'diep' klinken dan een met een diameter van 20 cm. Vandaar dat wij diverse diameters in dezelfde toonhoogte aanbieden.

Kristal klankschalen met handgreep

Kristallen klankschalen met handgreep zijn special ontworpen voor therapeutisch gebruik. Men kan gemakkelijk en zeer effectief rondom het lichaam werken. Zorg wel dat de nodige afstand wordt bewaard, want klank heeft een sterke impact op het etherische lichaam – de Aura.


Behandel gedoseerd en niet te lang, zeker niet in het begin van de behandeling.
Klankschalen Kwartskristal Chakra sets
Dit zijn nieuw gemaakte kristallen klankschalen van de allerhoogste kwaliteit. Deze klankschalen worden vervaardigd van zuiver kwartszand, dat verhit wordt tot ongeveer 4000 graden. Door deze intense verhitting versmelten de aparte deeltjes van het kwartszand en daarna wordt deze massa in speciale mallen gegoten. De schalen die daaruit komen worden dan op een bepaalde toonsoort geslepen. Het formaat van de schaal bepaalt mede de toonhoogte: een kleine dunwandige schaal geeft een veel hogere toon dan die van een grote dikwandige schaal. In het algemeen hebben hogere tonen een verkwikkend en reinigend effect, terwijl diepe tonen meer ontspannend en aardend werken. Iedereen heeft een eigen reactie op tonen, dus het effect van klankschalen kan bij de een heel anders zijn dan bij de ander.
Stemvorken

Stemvorken online kopen

Stemvorken zijn twee-tandige metalen of aluminium vorken. Bij het aanslaan van een stemvork ontstaat er een trillingsfrequentie in een bepaalde toonhoogte. Een stemvork wijkt nooit af van zijn toon.

De Stemvork is een uitstekend werktuig voor klankgenezing, om het energieveld of de chakra's in evenwicht te brengen of voor het zuiveren van kristallen. Stemvorken kunnen effectief worden ingezet om de energie in de juiste trilling te brengen het aantal Hertz (Hz); ze worden veelal gebruikt door therapeuten die met lichaamsenergie werken, bijvoorbeeld bij het in evenwicht brengen van de chakra's. De hoge frequentie van de stemvork werkt heel effectief om vastzittende energie weer te laten stromen, en om meer balans te brengen in de energiecentra – de chakra's – in het lichaam.

Een stemvork kan zowel op medisch vlak als op therapeutisch vlak gebruikt worden.

Je kan geluid inzetten om via het lichaam de geest te helen, maar ook andersom. Helen met trillingen kan zowel voor lichamelijke klachten als voor spirituele problemen. In holistische therapie gaat men ervan uit dat alles met elkaar verbonden is.

Verder worden stemvorken gebruikt in de muziek, klanktherapie, stemvorktherapie, edelsteen- en kristaltherapie.

Verschillende soorten Stemvorken

Harmonische Stemvorken:

Deze zijn gestemd naar de harmonische toonladder van Pythagoras. Deze zouden vooral op het fysiek niveau werken.

De Chakra Stemvorken:

Zijn speciaal gestemd om de chakra's te balanceren, in evenwicht te brengen. Dit zijn subtiele energieën en werken op de onzichtbare lagen, astrale of spirituele lichaam.

Ohm Stemvorken:

Zijn gestemd op 136,10 Hz, volgens de Ohm klank. Ohm staat voor de oertrilling van het Universum. Deze stemvork kan je gebruiken voor te ontspannen en het activeren van edelstenen en kristallen.

Gewogen en ongewogen stemvorken

Voor lichamelijke healings worden de gewogen stemvorken gebruikt. Deze hebben aan het uiteinde een rond gewichtje. Deze zijn zwaarder dan de ongewogen stemvorken en hebben een sterkere vibratie en langere toon.

Ongewogen vorken bevatten geen gewichtjes en zijn lichter. Deze geven een kortere klank en worden gebruikt voor het emotionele, mentale en spirituele niveau te optimaliseren.

Tingsha's

Tingsha’s (ding-sha’s, cimbalen) worden gebruikt als muzikale offerandes bij spirituele handelingen, en tijdens de meditatie, op gezette tijden om de aandacht erbij te houden. Deze muzikale offerandes worden gebruikt tijdens puja’s (gebedsrituelen) waarbij meerdere instrumenten een plaats hebben: bellen, trommels, cimbalen en trompetten.

Tingsha's online kopen

Tingsha’s (ding-sha’s) komen uit Tibet. In het Tibetaans betekent het 'hangende cimbaal'. Ze worden gebruikt als muzikale offerandes bij spirituele handelingen, gebeden, offerandes en tijdens de meditatie. Deze muzikale offerandes worden gebruikt tijdens puja’s (gebedsrituelen) waarbij meerdere instrumenten een plaats hebben: bellen, trommels, cimbalen en trompetten. Tingsha's worden vooral gebruikt in het Boeddhisme en Hindoeïsme. Verder worden tingsha's gebruikt voor harmonisatie en het reinigen.

Meestal zijn de tingsha's versierd met figuren of tekens, zoals draken, acht Tibetaanse gelukssymbolen of de mantra Om Mani Pad Me Hum.

Samenstelling van Tingsha's

De tingsha's bestaan uit verschillende metalen (legering). Meestal worden ze gemaakt in brons een combinatie van koper, tin en nikkel. De tingsha's met de uitzonderlijke harmonische boventonen kunnen tot 12 metalen bestaan. De cimbalen van de tingsha's worden gegoten en daarna met de hand gestemd.

Hoe gebruikt men Tingsha's

Je laat beide cimbalen hangen. Hou in beide handen de leren veter tussen duim en wijsvinger. Daarna beweeg je beide handen naar elkaar.

Je laat 1 cimbaal hangen, de andere hou je vast in je hand. Daarna sla je het loshangende cimbaal aan.

Hou elk cimbaal verticaal in je hand en sla ze tegen elkaar.

Hang de tingsha's een haak en sla ze aan met een houten stokje.

Waarvoor gebruik je Tingsha's?

Bij het aanslaan van de Tingsha's ontstaat er een hoge toon die lang klinkt. De trilling die ontstaat resoneert met je hart. Meestal worden de tingsha's gebruikt aan het begin en einde van meditatie. Ze worden ook gebruikt bij aandachtsoefeningen. Voor het reinigen van de aura.

Tingsha's Zuivering en Feng Shui

Bij het gebruik van tingsha's kan men de omgeving zuiveren. Ze geven een zuiver trilling en de Qi stroomt door. Sla in ieder hoek van de kamer de tingsha's aan. Dit kan je eventueel doen in combinatie van Witte Salie of Palo SantoNa het ritueel ze je dan enkele minuten de ramen open.

Windorgels - Windgongs - Windbellen...

De wind maakt haar eigen muziek, en zij speelt op elk beweegbaar instrument, van de drumachtige geluiden van luiken voor de ramen tot de holle klanken van glazen flessen. Maar windgongen zijn iets bijzonders – een windorgel is speciaal bedoeld om door de wind bespeeld te worden.

Windgongen – windorgels – windbellen online kopen

Windgongen, windorgels en windbellen vind je Bij De Goudsbloem in een grote variatie van deze prachtige instrumenten, met ook een grote variatie in prachtige klanken en materialen, voornamelijk aluminium (in legering met andere metalen) en bamboe windgongen beklemtonen de stilte in sterk contrast; ze creëren een rustgevende atmosfeer voor zowel in als om het huis. Er zijn zelfs windgongen voor buiten die gestemd zijn in specifieke toonreeksen of gebaseerd op een middeleeuwse toonschaal, waardoor er een heel bijzondere sfeer kan ontstaan.

Oorsprong windgongen – windorgels – windbellen

Oorspronkelijk zijn ze gebaseerd op de reitaku, Indiase windbellen die op de hoeken van tempels werden opgehangen. Hun geluiden waren in een ver verleden aanleiding voor Zenmeester Sanghanandi om zich af te vragen: klinken de bellen, of klinkt de wind zelf?

Als inspiratie bij een vredige meditatie of diepzinnige Zen contemplatie is er niets dat vergelijkbaar is met de klanken van een windgong.

Windgongen en Feng Shui

Er zijn in de Feng Shui een aantal richtlijnen voor de plek om windgongen op te hangen: het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, het aantal buizen, staafjes of bellen, en de symbolen in het ontwerp. Zorg er steeds voor dat het materiaal en het Feng Shui element ervan overeenkomt met het Bagua element van de plek waar je deze wilt ophangen. Een metalen windgong kan worden geplaatst in het westen, noordwesten en noorden, terwijl een houten of bamboe windgong het best kan hangen in het oosten, zuidoosten en zuiden van het huis of de ruimte.

Kristallen klankschaal B-toon + tas 432 Hz - 35 cm
Kristallen klankschaal, gestemd in B, wordt geleverd met tas, aanstrijkstok en rubberen opzet ring. Vervoer en bewaar je kostbare kristallen klankschalen in stijl en safe. Onze draagtassen zijn speciaal ontworpen voor kristallen klankschalen. De dikke foamlaag vormt een uitstekende bescherming tegen beschadigingen en energetische vervuiling. Wordt geleverd met leren aanstrijkstok en rubber draagring.
€ 366,86
Kristallen klankschaal B-toon + tas 432 Hz - 30 cm
Laatste items in voorraad
Kristallen klankschaal, gestemd in B, wordt geleverd met tas, aanstrijkstok en rubberen opzet ring. Vervoer en bewaar je kostbare kristallen klankschalen in stijl en safe. Onze draagtassen zijn speciaal ontworpen voor kristallen klankschalen. De dikke foamlaag vormt een uitstekende bescherming tegen beschadigingen en energetische vervuiling. Wordt geleverd met leren aanstrijkstok en rubber draagring.
€ 245,68
Kristallen klankschaal B-toon + tas 432 Hz - 25 cm
Kristallen klankschaal, gestemd in B, wordt geleverd met tas, aanstrijkstok en rubberen opzet ring. Vervoer en bewaar je kostbare kristallen klankschalen in stijl en safe. Onze draagtassen zijn speciaal ontworpen voor kristallen klankschalen. De dikke foamlaag vormt een uitstekende bescherming tegen beschadigingen en energetische vervuiling. Wordt geleverd met leren aanstrijkstok en rubber draagring.
€ 207,50
Chod Drum (S) + gratis CD The ocean of Chod practice
Een kleine Chö Trommel (damaru) is een handgemaakt ritueel instrument. Het geluid is onovertroffen. Elke trommel wordt gemaakt met behulp van eeuwenoude precieze en traditionele methodes. Alleen de beste houtkwaliteit wordt gebruikt. Elke trommel heeft een katoenen handvat wat zorgt voor een comfortabele grip, ook bij langdurig gebruik.
€ 172,56
Kristallen klankschaal A-toon + tas 432 Hz - 35 cm
Kristallen klankschaal, gestemd in A, wordt geleverd met tas, aanstrijkstok en rubberen opzet ring. Vervoer en bewaar je kostbare kristallen klankschalen in stijl en safe. Onze draagtassen zijn speciaal ontworpen voor kristallen klankschalen. De dikke foamlaag vormt een uitstekende bescherming tegen beschadigingen en energetische vervuiling. Wordt geleverd met leren aanstrijkstok en rubber draagring.
€ 366,86
Kristallen klankschaal lotus chakra 1 C-toon 432Hz - 20 cm
Lotus klankschaal Chakra 1 - Muladhara - C-toon - RoodWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 197,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 2 D-toon 432Hz - 20 cm
Lotus klankschaal Chakra 2 - Swadhisthana - D-toon - OranjeWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 197,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 3 E-toon 432Hz - 20 cm
Lotus klankschaal Chakra 3 - Manipura - E-toon - GeelWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 197,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 4 F-toon 432Hz - 20 cm
Lotus klankschaal Chakra 4 - Anahata - F-toon - GroenWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 197,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 5 G-toon 432Hz - 20 cm
Lotus klankschaal Chakra 5 - Vishudda - G-toon - LichtblauwWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 197,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 6 A-toon 432Hz - 20 cm
Lotus klankschaal Chakra 6 - Ajna - A-toon - IndigoWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 197,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 7 B-toon 432Hz - 20 cm
Lotus klankschaal Chakra 7 - Sahasrara - B-toon - PaarsWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 197,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 1 C-toon 432Hz - 30 cm
Lotus klankschaal Chakra 1 - Muladhara - C-toon - RoodWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 269,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 2 D-toon 432Hz - 30 cm
Lotus klankschaal Chakra 2 - Swadhisthana - D-toon - OranjeWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 269,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 3 E-toon 432Hz - 30 cm
Lotus klankschaal Chakra 3 - Manipura - E-toon - GeelWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 269,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 4 F-toon 432Hz - 30 cm
Lotus klankschaal Chakra 4 - Anahata - F-toon - GroenWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 269,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 5 G-toon 432Hz - 30 cm
Lotus klankschaal Chakra 5 - Vishudda - G-toon - LichtblauwWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 269,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 6 A-toon 432Hz - 30 cm
Lotus klankschaal Chakra 6 - Ajna - A-toon - IndigoWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 269,00
Kristallen klankschaal lotus chakra 7 B-toon 432Hz - 30 cm
Lotus klankschaal Chakra 7 - Sahasrara - B-toon - PaarsWordt geleverd met aanstrijkstok en rubberen ring voor stabiliteit en optimale klank.Verschillende klankschaal sticks produceren verschillende klanken, dus het is aan te raden om verschillende soorten apart te bestellen, zoals product no. PH1715.Gebruik echter nooit een houten stick op deze delicate schalen!
€ 269,00
Dorje & bel met Ganesha en Ohm M
In verschillende boeddhistische rituelen en ceremonieën (puja's) worden Dorje en Bel samen gebruikt.
€ 45,15
Dorje & bel met Ganesha en Ohm L
In verschillende boeddhistische rituelen en ceremonieën (puja's) worden Dorje en Bel samen gebruikt.
€ 76,10
Tingsha's Ohm met lotus 7 cm
Tingsha's met decoratie van de Ohm, symbool van universele klank en de Lotus, die transformatie representeert.
€ 32,50
Tingsha's Om Namah Shivaya 6.5 cm
Tingsha's met de mantra "Om Namah Shivaya", dat zoiets betekent als "Ik betuig eerbied aan Heer Shiva, de voorspoedbrengende!" Het chanten van deze mantra helpt om je Ego en gevoelens van conflict te temperen, en leidt je op het pad naar bevrijding.
€ 28,80
Mystieke rituele drum Damaru + hoes
Fascinerende en mystieke Damaru (rituele trommel), prachtig versierd met kleurrijke kwast en franjes. Makkelijk op te rollen en op te bergen in de bijgeleverde brocaat hoes.
€ 26,40