Koraal kralen streng 4 mm blokjes (imitatie)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!

Koraal kralen streng 4 mm blokjes (imitatie)

Imitatie Koraal kralenstreng met 4 mm blokjes. De Koraal kralenstreng is ca. 40 cm lang.

€ 15,60 Inclusief belasting

€ 12,89 Exclusief belasting

Omschrijving

De Koraal kralen streng 4 mm blokjes (imitatie) kopen
Imitatie Koraal kralenstreng met 4 mm blokjes. De Koraal kralenstreng is ca. 40 cm lang. Dit artikel is ook geschikt voor op displays. Let op! De blokjes kralen zijn gemaakt van imitatie Koraal.

De werking van de Koraal
Koraal heeft een positief effect op de zwangerschap en stimuleert de borstvoeding. Het mineraal kan harmonie en gemeenschappelijkheid brengen. Koraal bevordert de ijzeropname, waardoor het bloedarmoede tegen zal gaan. Koraal vermindert menstruatiepijnen, overgangsklachten, botontkalking, angst, nervositeit, infecties en een te hoge bloeddruk.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze kralen perfect bij jouw hobby of heb jij behoefte aan de gemeenschappelijkheid en harmonie die de Koraal te bieden heeft? Bestel de kralenstreng direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561010674
25 Items
8718561010674
Edelsteen
Koraal
Gewicht
0
08 kg
Kleur
Oranje
Omschrijving
Imitatie Koraal kralenstreng met 4 mm blokjes. De Koraal kralenstreng is ca. 40 cm lang.