Kralen Armbanden kopen? Edelstenen en Kristallen

Kralen armbanden

Kralen armbanden kopen

Een kralen armband is een sieraad waar ronde gepolijste edelstenen geregen zijn. De kralen zijn getrommeld zodat je de armband veilig kan dragen. Meestal zijn ze geregen op een elastiek, er zijn er ook met een verstelbaar touw. De armbandjes met kristallen passen meestal om verschillende polsen. Er kan eindeloos gecombineerd worden met de kralen armbanden. Geniet van deze prachtige kristallen sieraden,

Waarom draag je een kralen armband?

Een natuursteen kralen armband heeft een effect op zijn drager. De edelstenen / kristallen hebben een positieve werking en ze beschermen tegen negatieve energie. Zo kunnen de mineralen je helpen op energetische wijze. Bij meditatie kun je een of meerdere armbanden gebruiken. Tevens kan je een Mala armband gebruiken bij het reciteren van Mantra's.

Hoe kies je een kralen armband?

Een kralen armband kies je vooral op zijn werking en spirituele, emotionele en mentale eigenschappen, Tevens kan je ook je intuïtie volgen.

Wens je meer te weten over onze edelstenen en hun werking? Lees er hier meer over : Edelstenen werking en betekenis.

Kristallen Sieraden kopen bij De Goudsbloem

Bij De Goudsbloem vind je een groot assortiment spirituele sieraden. Bij een kralen armband past ook een kralen ketting. Wil je het geheel compleet maken neem dan zeker een kijkje bij onze edelstenen oorbellen of een mooie edelstenen ring. Verder vind je bij ons ook een grote collectie edelsteen hangers en zilveren sieraden. Kijk ook eens bij de mannen sieraden, mannen kettingen, mannen ringen en mannen armbanden.

Bij De Goudsbloem vind je zeker de kristallen sieraden die je zoekt.

Nieuw
Chakra armband dubbele rij verstelbaar
Armband met twee rijen chakra mineralen, gemaakt met echte edelstenen:Paars: AmethistDonkerblauw: SodalietLichtblauw: Angeliet Groen: Groene aventurijn Geel: Gele aventurijnOranje: TijgeroogRood: Granaat
€ 9,10
Nieuw
Sterrenbeeld armband Aventurijn geel - Kreeft
Laatste items in voorraad
Aventurijn geel sterrenbeeld armbandje van 18 cm lang. De armband heeft zilverkleurige details en een sterrenbeeldbedeltje (kreeft). De kralen zijn 8 mm.
€ 14,30
Nieuw
Sterrenbeeld armband Aventurijn oranje - Maagd
Aventurijn oranje sterrenbeeld armbandje van 18 cm lang. De armband heeft zilverkleurige details en een sterrenbeeldbedeltje (Maagd). De kralen zijn 8 mm.
€ 14,30
Nieuw
Sterrenbeeld armband Sodaliet - Tweelingen
Sodaliet sterrenbeeld armband van 18 cm. De Sodaliet kralen zijn geregen op elastiek. De kralenarmband heeft zilverkleurige details en een bedeltje van het sterrenbeeld Tweeling. De Sodaliet armband weegt 18 gram en heeft 8 mm kralen.
€ 14,30
Nieuw
Sterrenbeeld armband Amethist - Vissen
Mooie kralen armband met Amethist kralen en zilveren details. Het armbandje heeft een sterrenbeeldbedeltje van Vissen. De armband is ca. 18 cm en weegt 15 gram. Het sterrenbeeld armbandje is geregen op elastiek.
€ 14,30
Nieuw
Sterrenbeeld armband Jade Serpentijn - Waterman
Jade Serpentijn sterrenbeeld armband van 18 cm. De Serpentijn Jade kralen zijn geregen op elastiek. De kralenarmband heeft zilverkleurige details en een bedeltje van het sterrenbeeld Waterman. De Jade Serpentijn armband weegt 18 gram en heeft 8 mm kralen.
€ 14,30
Nieuw
Sterrenbeeld armband Hematiet - Ram
Laatste items in voorraad
Hematiet sterrenbeeld armband van 18 cm. De Hematiet kralen zijn geregen op elastiek. De kralenarmband heeft zilverkleurige details en een bedeltje van het sterrenbeeld Ram. De Hematiet armband weegt 18 gram.
€ 14,30
Nieuw
Sterrenbeeld armband Aventurijn groen - Weegschaal
Aventurijn groen sterrenbeeld armband van 18 cm. De Aventurijn groen kralen zijn geregen op elastiek. De kralenarmband heeft zilverkleurige details en een bedeltje van het sterrenbeeld Weegschaal. De groene Aventurijn armband weegt 18 gram en heeft 8 mm kralen.
€ 14,30
Nieuw
Edelsteen armband Agaat geel / Rookkwarts
Rookkwarts/Agaat geel armband met zilverkleurige tussenkralen. De armband is 18 cm en geregen op elastiek. De kralen zijn 10 mm. De Rookkwarts/Agaat geel armband weegt 21 gram.
€ 8,50
Nieuw
Gouden driehoek kralenarmband 4mm
Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn op elastiek geregen en gemaakt van de edelstenen Amethist, Bergkristal en Roze kwarts die samen de Gouden driehoek vormen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.
€ 7,50
Vrouwen power armband kralen 4 mm - Love Gems
Voel je op en top vrouw met deze kralenarmband "Vrouwen Power". De armband van 4mm kralen is 18 cm lang. De verwerkte edelstenen Aquamarijn, Beryl & Morganiet horen alle drie bij de Berylfamilie. Ze bevorderen je zelfexpressie en helpen je om je beter te voelen. Tevens ondersteunen deze  je bij je vrouw-zijn en versterken je charme. Ook heel mooi om te combineren met de andere armbanden uit onze Love Gem serie Vrouwen power.
€ 12,80
Jade olijf fashion kralenarmband met bedel
Mooi modieuze kralenarmband met een lengte van 17 cm. Het armband bestaat uit kralen van de edelsteen Jade olijf. De kralen van Jade worden afgewisseld met metalen details en afgewerkt met een los te haken bedeltje. De kralen zijn op elastiek geregen.
€ 14,30
Amethist fashion kralenarmband met 2 bedels
Mooi modieuze kralenarmband met een lengte van 17 cm. Het armband bestaat uit kralen van de edelsteen Amethist. Het kralenarmband is afgewerkt met 2 bedeltjes van Amethist in hart en kralenvorm. De kralen zijn op elastiek geregen.
€ 14,30
Mokaiet kralenarmband 4 mm
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Mokaiet, geregen op elastiek.
€ 7,50
Hyperstheen nugget armband
Een armband van ca. 17-18 cm lang met nuggetkralen van de edelsteen Hyperstheen, geregen op elastiek.
€ 14,90
Versteend hout kralenarmband 4 mm
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van de edelsteen Versteend hout, geregen op elastiek.
€ 7,50
Discomix kralenarmband 4 mm
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen in een bonte mix van verschillende edelstenen, geregen op elastiek.
€ 7,50