Kralen Armbanden kopen? Edelstenen en Kristallen

Kralen armbanden

Kralen armbanden kopen

Een kralen armband is een sieraad waar ronde gepolijste edelstenen geregen zijn. De kralen zijn getrommeld zodat je de armband veilig kan dragen. Meestal zijn ze geregen op een elastiek, er zijn er ook met een verstelbaar touw. De armbandjes met kristallen passen meestal om verschillende polsen. Er kan eindeloos gecombineerd worden met de kralen armbanden. Geniet van deze prachtige kristallen sieraden,

Waarom draag je een kralen armband?

Een natuursteen kralen armband heeft een effect op zijn drager. De edelstenen / kristallen hebben een positieve werking en ze beschermen tegen negatieve energie. Zo kunnen de mineralen je helpen op energetische wijze. Bij meditatie kun je een of meerdere armbanden gebruiken. Tevens kan je een Mala armband gebruiken bij het reciteren van Mantra's.

Hoe kies je een kralen armband?

Een kralen armband kies je vooral op zijn werking en spirituele, emotionele en mentale eigenschappen, Tevens kan je ook je intuïtie volgen.

Wens je meer te weten over onze edelstenen en hun werking? Lees er hier meer over : Edelstenen werking en betekenis.

Kristallen Sieraden kopen bij De Goudsbloem

Bij De Goudsbloem vind je een groot assortiment spirituele sieraden. Bij een kralen armband past ook een kralen ketting. Wil je het geheel compleet maken neem dan zeker een kijkje bij onze edelstenen oorbellen of een mooie edelstenen ring. Verder vind je bij ons ook een grote collectie edelsteen hangers en zilveren sieraden. Kijk ook eens bij de mannen sieraden, mannen kettingen, mannen ringen en mannen armbanden.

Bij De Goudsbloem vind je zeker de kristallen sieraden die je zoekt.

Rozenkwarts Ibiza love armband
Roze kwarts armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Roze kwarts armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Labradoriet Ibiza love armband
Labradoriet armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Labradoriet armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Amethist Ibiza love armband
Amethist armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Amethist armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Bergkristal Ibiza love armband
Bergkristal armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Bergkristal armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Aquamarijn Ibiza love armband
Aquamarijn armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aquamarijn armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Jade Serpentijn Ibiza love armband
Jade armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Jade armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Tijgeroog Ibiza love armband
Tijgeroog armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Tijgeroog armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Aventurijn groen Ibiza love armband
Aventurijn armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aventurijn armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Toermalijn zwart summer vibes armband
Subtiele armband van zwarte Toermalijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,95
Apatiet summer vibes armband
Subtiele armband van helder blauwe Apatiet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Apatiet armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,95
Amethist summer vibes armband
Laatste items in voorraad
Subtiele armband van Amethist, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Amethist armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 31,50
Maansteen oranje summer vibes armband
Subtiele armband van oranje Maansteen, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Maansteen armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 31,50
Labradoriet summer vibes armband
Subtiele armband van Labradoriet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Labradoriet armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,95
Peridoot summer vibes armband
Subtiele armband van helder groene Peridoot, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Peridoot armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 31,50
Toermalijn watermeloen summer vibes armband
Subtiele armband van roze en groene Toermalijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 31,50
Robijn summer vibes armband
Subtiele armband van Robijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Robijn armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 49,50
Spinel zwart met coating summer vibes armband
Subtiele armband van gecoate zwarte Spinel, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Spinel armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 19,50
Carneool summer vibes armband
Subtiele armband van helder oranje Carneool, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Carneool armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,95
Saffier summer vibes armband
Subtiele armband van Saffier, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Saffier armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 49,50
Smaragd summer vibes armband
Subtiele armband van Smaragd, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Smaragd armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 49,50
Toermalijn oranje summer vibes armband
Subtiele armband van oranje en groene Toermalijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 31,50
Spinel zwart summer vibes armband
Subtiele armband van zwarte Spinel, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Spinel armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 19,50
Kralenarmband Lavasteen / Jade wit
Kralenarmband van Lavasteen en 4 witte Jade kraaltjes, dekralen zijn 8 mm en de armband is geregen op elastiek, ca. 18 cm lang.
€ 8,75
Kralenarmband Lavasteen / Roze kwarts
Kralenarmband van Lavasteen en 4 Roze kwarts kraaltjes, dekralen zijn 8 mm en de armband is geregen op elastiek, ca. 18 cm lang.
€ 8,75