Kralen Opaliet facet 10 mm - 5 st. (synth)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kralen Opaliet facet 10 mm - 5 st. (synth)

Opaliet (synthetisch) facet geslepen kralen van 10 mm doorsnede. Dit artikel is ook geschikt voor displays zoals de 2e foto goed weergeeft.

€ 5,00 Inclusief belasting

€ 4,13 Exclusief belasting

Omschrijving

De Opaliet facet kralen kopen
5 kralen van Opaliet, ze zijn facet geslepen en 10 mm doorsnede. Dit artikel is ook geschikt voor displays zoals de 2e foto goed weergeeft. Opaliet is een synthetische steen. Gebruik deze kralen in je zelfgemaakte armbanden of kettingen!

De werking van de Opaliet kralen

Opaliet is één van de meest populaire edelstenen van het moment. Het is een typische nieuwetijdssteen. Het synthetische steen en ontstaat door het verhitten van Opaal. Van Opaliet wordt gezegd dat hij een echte healer is die het zelfhelend vermogen van het lichaam bevordert en zuiverend kan werken. De steen kan het gevoel van zelfvertrouwen, geborgenheid, veiligheid en harmonie versterken. Hij kan je daarnaast helpen bij het verbeteren van je communicatie. Opaliet stimuleert je om op een heldere manier dingen te benaderen, hij kan verlichtend en opbeurend werken. Hij vermindert depressies en slaapstoornissen. Opaliet heeft een positieve werking op het geheugen en de longen. Opaliet werkt heilzaam bij infecties en wanneer je last hebt van spierverkramping en/of wanneer je kouwelijk bent.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

 

Bestel direct online
Passen deze Opaliet kralen perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de helderheid of verlichting die de Opaliet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de facet kralen Opaliet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
1000000024586
13 Items
8718561078285
Je bent misschien ook geïnteresseerd in