Kralen strengen - Edelstenen en Mineralen

Kralen strengen

De juiste kralen streng kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Er zijn een paar hulpmiddelen om een edelsteen/mineraal uit te zoeken.

Er zijn eigenlijk 4 manieren om je edelsteen uit te zoeken. 

1. Op intuïtie. 
Edelstenen en kristallen stralen een vibratie (frequentie) uit. Zonder enige inspanning kan je de edelstenen voelen. Want je voelt en ziet wat voor steen je nodig hebt. Neem hiervoor gewoon de tijd. En als het niet goed voelt neem je een ander. Kinderen doen het zo gemakkelijk en schijnen er geen probleem mee te hebben en zijn ervan overtuigd dat ze de juiste edelsteen hebben gekozen.

2. Op zicht. 
Het kan maar zo dat je oog wordt aangetrokken naar een bepaalde edelsteen of een kristal. Deze kan je dan gewoon nemen. Het kan zijn dat je wat voelt. Een trilling of een sensatie van warmte of kou. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Kies dan een ander.

3. Op gevoel.  
Het kan zijn dat je in een winkel staat en aangetrokken wordt door een bepaalde steen. Je zou er met je handen boven heen en weer kunnen gaan en aanvoelen wat de edelsteen of het kristal met je doet. Je neemt de steen waarvan je denkt dat hij wat met je doet en neemt deze in je hand. Neem dan een besluit. Voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.

4. Op Informatie. 
Er is veel informatie over de werking van stenen en hun magische eigenschappen. Door het lezen van bepaalde symptomen en/of ziektebeelden zou je kunnen besluiten een bepaalde edelsteen of een kristal te kiezen welke een helende werking heeft op dit symptoom of ziektebeeld. Er zijn ook versterkende edelstenen, bijvoorbeeld het versterken van vertrouwen. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm

ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Kralen streng Azeztuliet facet
Azeztuliet edelsteen kralen streng, kralen van 10 mm facet geslepen en een beetje ovaal. Ca. 42 cm lang. Bevat ongeveer 90 kralen.
€ 134,00
Kralen streng Aqua Aura licht 8 mm (gecoat)
Edelsteen streng van lichte Aqua Aura, dit is een Bergkristal bewerkt met Goud. De kralen zijn 8 mm breed, de streng is ca. 44 cm lang, hij bevat ca. 55 kralen.
€ 49,95
Kralen streng Aqua Aura 10 mm (gecoat)
Edelsteen streng van Aqua Aura, dit is een Bergkristal bewerkt met Goud. De kralen zijn 10 mm breed, de streng is ca. 40 cm lang, hij bevat ca. 40 kralen.
€ 49,95
Roze kwarts kralen streng 6 mm
Streng van Roze kwarts in 6 mm ronde kralen. De streng is 38 cm lang en bevat ca. 57 kralen.
€ 17,50
Sodaliet kralen streng 12 mm
Sodaliet edelsteen kralen streng, de kralen zijn 12 mm dik en de streng bevat ca. 32 kralen.
€ 35,50
Bergkristal kralen streng 8 mm
Edelsteen kralenstreng van Bergkristal in 8 mm ronde kralen. De streng is 40 cm lang en bevat ca. 46 kralen.
€ 36,00
Roze kwarts kralen streng 8 mm
Streng van Roze kwarts in 8 mm ronde kralen. De streng is 40 cm lang en bevat ca. 46 kralen
€ 22,50
Amethist kralen streng 8 mm
Laatste items in voorraad
Edelsteen kralenstreng van Amethist in 8 mm ronde kralen. De streng is 40 cm lang en bevat ca. 46 kralen.
€ 34,75
Jade kralen streng blok geknoopt
Jade kralen streng met geblokte kralen van ca. 10 mm doorsnede. Vindplaats Afghanistan. Ca. 26 kralen op een streng van 42 cm lang.
€ 19,25