Kristal klankschalen met handgreep

Kristal klankschalen met handgreep

Kristallen klankschalen met handgreep zijn special ontworpen voor therapeutisch gebruik. Men kan gemakkelijk en zeer effectief rondom het lichaam werken. Zorg wel dat de nodige afstand wordt bewaard, want klank heeft een sterke impact op het etherische lichaam – de Aura.


Behandel gedoseerd en niet te lang, zeker niet in het begin van de behandeling.
Kristallen klankschaal wit/handgreep/F-toon 432 Hz - 25 cm
Deze witte kristallen klankschaal met handgreep is gestemd in F# en wordt geleverd met Kristallen klankschalen aanstrijkstok (artikelnr PH1716).De handgreep kan gevuld worden met kleine kristallen voor een extra sterk effect.
€ 169,50
Kristallen klankschaal helder/handgreep/tas F-toon - 15 cm
Laatste items in voorraad
Deze doorzichtige kristallen klankschaal met handgreep is gestemd in F en wordt geleverd met Kristallen klankschalen aanstrijkstok (artikelnr PH1716).De handgreep kan gevuld worden met kleine kristallen voor een extra sterk effect.
€ 249,95
Kristallen klankschaal wit/handgreep/D-toon - 25 cm
Deze witte kristallen klankschaal met handgreep is gestemd in D en wordt geleverd met Kristallen klankschalen aanstrijkstok (artikelnr PH1716).De handgreep kan gevuld worden met kleine kristallen voor een extra sterk effect.
€ 169,50
Kristallen klankschaal wit/handgreep/C-toon 432 Hz - 25 cm
Deze witte kristallen klankschaal met handgreep is gestemd in C en wordt geleverd met Kristallen klankschalen aanstrijkstok (artikelnr PH1716).De handgreep kan gevuld worden met kleine kristallen voor een extra sterk effect.
€ 196,69
Kristallen klankschaal wit/handgreep/B-toon - 25 cm
Laatste items in voorraad
Deze witte kristallen klankschaal met handgreep is gestemd in B en wordt geleverd met Kristallen klankschalen aanstrijkstok (artikelnr PH1716).De handgreep kan gevuld worden met kleine kristallen voor een extra sterk effect.
€ 196,69
Klankschalen klopper blauw
De rubber bol is uitstekend voor het 'aanslaan' van de klankschaal.Geschikt voor kristallen en metalen klankschalen.
€ 13,40
Klankschalen klopper
De rubber bol is uitstekend voor het 'aanslaan' van de klankschaal.Geschikt voor kristallen en metalen klankschalen.
€ 13,40