Kristallen Schedels kopen

Kristallen schedels

Kristallen Schedels kopen

Kristallen of edelstenen schedels worden geslepen uit natuursteen. Bij ons vind je zowel de menselijke schedels als Alien, draken en vogel schedels.

Kristallen schedels en hun verbinding met spirituele verlichting: Hoe het bezitten van een kristallen schedel je leven kan veranderen

Kristallen schedels zijn al lang een bron van intrige en fascinatie voor velen. Van deze ingewikkelde gravures gemaakt van verschillende soorten kristal wordt gezegd dat ze een immense kracht en spirituele betekenis hebben. Terwijl sommigen ze afdoen als decoratieve voorwerpen, geloven anderen dat het bezitten van een kristallen schedel diepgaande veranderingen in hun leven teweeg kan brengen. Men gelooft dat deze schedels oude wijsheid en kennis bevatten en dat ze ons kunnen helpen om onze diepste gedachten en emoties aan te spreken. In dit artikel verkennen we de fascinerende wereld van kristallen schedels en hun verband met spirituele verlichting. We gaan dieper in op de geschiedenis en mythologie rond deze mysterieuze artefacten en hoe ze ons kunnen helpen in ons streven naar persoonlijke groei en spiritueel ontwaken. Of je nu gelovig of sceptisch bent, de aantrekkingskracht van deze betoverende voorwerpen valt niet te ontkennen. Ga met ons mee op ontdekkingsreis en duik in de fascinerende wereld van kristallen schedels.

Inleiding tot kristallen schedels

Kristallen schedels zijn gemaakt van verschillende soorten kristal, zoals amethist, rozenkwarts, bergkristal en obsidiaan. Ze hebben vaak een menselijke schedelvorm, maar er zijn ook schedels in de vorm van dieren en fantasiefiguren. De oorsprong van deze beeldhouwwerken is omgeven door mysterie en er zijn talloze theorieën over wie ze heeft gemaakt en waarom. Sommigen beweren dat ze afkomstig zijn van oude beschavingen zoals de Maya's en de Azteken, terwijl anderen denken dat ze van buitenaardse oorsprong zijn.

In de afgelopen decennia zijn kristallen schedels populair geworden onder spirituele zoekers en verzamelaars. Er wordt gezegd dat ze helende eigenschappen hebben en ons kunnen helpen bij het ontwikkelen van onze intuïtie en het openen van onze geest voor hogere niveaus van bewustzijn. In de volgende secties zullen we onderzoeken hoe kristallen schedels worden geassocieerd met spirituele verlichting en hoe ze ons kunnen helpen bij onze persoonlijke reis naar zelfontdekking en groei.

Geschiedenis en betekenis van kristallen schedels

De geschiedenis van kristallen schedels is gehuld in mysterie en er is weinig bekend over hun oorsprong en betekenis. Er zijn echter verschillende theorieën die suggereren dat ze mogelijk duizenden jaren oud zijn en afkomstig zijn van oude beschavingen zoals de Maya's, Azteken en Tolteken. Er wordt gezegd dat deze beschavingen kristallen schedels gebruikten voor heling, bescherming en spirituele doeleinden.

Een van de meest bekende kristallen schedels is de Mitchell-Hedges schedel, vernoemd naar de Britse avonturier F.A. Mitchell-Hedges, die hem in 1924 ontdekte in een Maya-tempel in Belize. De schedel is gemaakt van bergkristal en wordt beschouwd als een van de meest perfect gesneden kristallen schedels ter wereld. Er zijn talloze verhalen en legendes over de krachten van de Mitchell-Hedges schedel, waaronder het vermogen om te communiceren met andere dimensies en de mogelijkheid om de toekomst te voorspellen.

Kristallen schedels hebben ook een belangrijke plaats in de mythologie van verschillende culturen. In de Azteekse mythologie wordt bijvoorbeeld gezegd dat de godin van de dood, Mictecacihuatl, een schedel droeg als een symbool van de dood en wedergeboorte. In de hindoeïstische mythologie wordt de schedel gezien als een symbool van de vergankelijkheid van het leven en de noodzaak om los te laten.

Verbinding tussen kristallen schedels en spirituele verlichting

Kristallen schedels worden vaak geassocieerd met spirituele verlichting en persoonlijke groei. Het wordt gezegd dat ze ons kunnen helpen bij het openen van onze geest voor hogere niveaus van bewustzijn en ons kunnen helpen bij het ontwikkelen van onze intuïtie en spirituele vermogens.

Een van de manieren waarop kristallen schedels ons kunnen helpen bij onze spirituele reis is door ons te helpen bij meditatie. Het wordt gezegd dat het concentreren op een kristallen schedel ons kan helpen bij het bereiken van een diepere staat van meditatie en ons kan helpen bij het vinden van innerlijke vrede en rust. Sommige mensen gebruiken kristallen schedels ook als een hulpmiddel bij het visualiseren van hun doelen en dromen.

Kristallen schedels worden ook geassocieerd met het ontwaken van onze chakra's en het in evenwicht brengen van onze energiecentra. Het wordt gezegd dat het werken met verschillende soorten kristallen schedels ons kan helpen bij het in evenwicht brengen van onze emoties en ons kan helpen bij het genezen van traumatische ervaringen uit het verleden.

Hoe het bezitten van een kristallen schedel je meditatiepraktijk kan verbeteren

Als je geïnteresseerd bent in het bezitten van een kristallen schedel, zijn er verschillende manieren waarop je deze kunt gebruiken om je meditatiepraktijk te verbeteren. Hier zijn enkele suggesties:

- Plaats de kristallen schedel voor je tijdens het mediteren en concentreer je op de vorm en de energie van de schedel.

- Houd de schedel vast tijdens het mediteren en voel de energie van de schedel in je handen.

- Gebruik de schedel als een focuspunt tijdens het visualiseren van je doelen en dromen.

- Plaats de schedel op je derde oog tijdens het mediteren om je intuïtie te versterken en je geest te openen voor hogere niveaus van bewustzijn.

Verschillende soorten kristallen schedels en hun betekenis

Er zijn veel verschillende soorten kristallen schedels beschikbaar, elk met hun eigen unieke betekenis en eigenschappen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende kristallen schedels en hun betekenis:

- Bergkristal: zuivering, helderheid, energie, spirituele groei

- Rozenkwarts: liefde, mededogen, emotioneel evenwicht

- Amethist: intuïtie, spirituele verbinding, kalmte, bescherming

- Obsidiaan: transformatie, bescherming, loslaten van negativiteit

- Labradoriet: magie, bescherming, intuïtie, het openen van de geest

Het kiezen van de juiste kristallen schedel is een persoonlijke keuze en hangt af van je eigen intuïtie en voorkeuren. Het is belangrijk om je te laten leiden door je eigen gevoelens en te kiezen wat het beste bij je past.

Hoe je je kristallen schedel kunt reinigen en opladen

Als je een kristallen schedel bezit, is het belangrijk om deze regelmatig te reinigen en op te laden om de energie fris en positief te houden. Hier zijn enkele manieren om je kristallen schedel te reinigen en op te laden:

- Reinig de schedel met zout water en droog hem af met een zachte doek.

- Laat de schedel een nacht in het maanlicht liggen om hem op te laden met de energie van de maan.

- Plaats de schedel op een cluster van bergkristal om hem op te laden met positieve energie.

- Reinig de schedel met salie of palo santo om negatieve energie te verwijderen.

Verhalen van mensen die spirituele transformatie hebben ervaren door kristallen schedels

Er zijn talloze verhalen van mensen die spirituele transformatie hebben ervaren door het bezitten van een kristallen schedel. Sommigen melden een toename van intuïtie en spirituele verbinding, terwijl anderen melden dat ze een diepere staat van meditatie hebben bereikt en meer innerlijke rust en vrede hebben gevonden.

Een van de verhalen is van een vrouw die een kristallen schedel gebruikte tijdens haar meditatiepraktijk en meldde dat ze meer helderheid en inzicht had gekregen in haar levensdoelen en -missie. Een andere persoon meldde dat het werken met een kristallen schedel hem had geholpen bij het loslaten van oude patronen en overtuigingen die hem belemmerden bij zijn persoonlijke groei.

Kristallen Schedels bij De Goudsbloem

Je vind bij ons een groot en mooi assortiment kristallen schedels van zeer goede kwaliteit. Je vind bij ons buiten de kristallen schedels ook schedelhangers en ringen. Deze worden aangeboden in verschillende steensoorten en formaten. Wij hebben ook prachtige unieke stukken.

Bij ons vind je zeker de schedel die bij je past.

Amethist schedel dubbel nr.2
Laatste items in voorraad
Sculptuur van 2 schedels uit 1 stuk van Amethist. Ze zitten aan weerszijden, 1 staand, de ander is dan ondersteboven.
€ 219,00
Schedel Agaat gekristalliseerd nr.3
Laatste items in voorraad
Schedel van de half-edelsteen gekristalliseerde Agaat. Afmetingen 75x105x70 mm en gewicht 860 gram. Mooi opengewerkt vanaf de neus naar de bovenkant.
€ 429,90
Bergkristal alien schedel nr.2
Laatste items in voorraad
Alien schedel van de edelsteen Bergkristal van 1,94 kilo en 9x10x12 cm.
€ 437,00
Fluoriet drakenschedel 50 mm
Laatste items in voorraad
Drakenschedel van 50 mm lang van de half-edelsteen Fluoriet.
€ 65,00
Orgonite drakenschedel zwart/koper
Orgonite draak in zwarte kleur met koperkleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 61,98
Orgonite drakenschedel zeegroen
Orgonite draak in zeegroene kleur met koperkleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 65,00
Orgonite draken schedel zwart
Orgonite draak in zwarte kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 75,00
Orgonite draken schedel donkerblauw
Orgonite draak in donkerblauwe kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 65,00
Orgonite draken schedel geel/oranje
Orgonite draak in geel/oranje kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 61,98
Orgonite draken schedel blauw/zwart
Laatste items in voorraad
Orgonite draak in blauwe en zwarte kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 65,00
Agaat schedel gekristalliseerd nr.4
Laatste items in voorraad
Schedel van de half-edelsteen gekristalliseerde Agaat. Afmetingen 75x110x75 mm en gewicht 840 gram.
€ 419,80
Agaat schedel gekristalliseerd nr.5
Laatste items in voorraad
Schedel van de half-edelsteen gekristalliseerde Agaat. Afmetingen 85x115x80 mm en gewicht 940 gram.
€ 469,80
Labradoriet schedel nr.4
Schedel van de edelsteen Labradoriet, uit Madagskar. Deze skull is 1370 gram en 8,5 cm hoog.
€ 145,00
Fossiel hout schedel nr.3
Edelsteen schedel van Versteend of Fossiel hout uit Madagaskar. Deze skull is 4350 gram en 17 cm lang.
€ 425,00
Nefriet schedel
Nefriet schedel van ca. 2000 gram. Deze schedel is ongeveer 14 cm lang en 12 cm hoog. De schedel kan iets afwijken van de foto qua kleur.
€ 495,00
Aanbieding!
Prehniet schedel XXL
Laatste items in voorraad
Enorme Prehniet schedel van 23 cm lang en 18 cm hoog. 12,79 kilo met mooi open kristallisaties.
€ 3.500,00