Labradoriet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Labradoriet edelsteen hanger

€ 2,60 Inclusief belasting

€ 2,15 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteenhanger Labradoriet van ca. 1 tot 2 cm, wordt geleverd zonder ketting. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.

Labradoriet

Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden. Labradoriet beschermt je ook tegen illusies maar versterkt daarentegen wel de fantasie en creativiteit. Labradoriet versterkt het heldere vermogen en kan je helpen om te visualiseren, te zien en zo bv de aard van raadselachtige ziekten bloot te leggen. 

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Labradoriet

Klachten verminderen:
Labradoriet vermindert de gevoeligheid voor kou. Werkt heilzaam bij verkoudheid, te hoge bloeddruk, reuma, jicht en menstruatieklachten. Labradoriet beschermt je tegen negatieve invloeden van buiten en mensen of plaatsen die te veel energie afnemen. Hij vermindert angst en illusies. 

 

Eigenschappen bevorderen: 
Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je fantasie waardoor je ideeën op een creatieve wijze weet neer te zetten. 

Datasheet
8718561004345
122 Items
8718561004345
Edelsteen
Labradoriet
Gewicht
0
005
Kleur
Groen
Omschrijving
Edelsteenhanger Labradoriet
Werking
Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen
Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je
Je bent misschien ook geïnteresseerd in