Labradoriet edelsteenhart 45 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Labradoriet edelsteen hart 45 mm

Laat je betoveren door de mystieke glans van ons Labradoriet Edelsteen Hart van 45 mm! Met zijn iriserende kleuren en het hartvormige ontwerp brengt dit edelsteen hart niet alleen een vleugje magie in je leven, maar ook de beschermende energie van labradoriet.

€ 12,89 Inclusief belasting

€ 10,65 Exclusief belasting

Omschrijving

Labradoriet edelsteen hart 45 mm kopen

Laat je betoveren door de mystieke glans van ons Labradoriet Edelsteen Hart van 45 mm! Met zijn iriserende kleuren en het hartvormige ontwerp brengt dit edelsteen hart niet alleen een vleugje magie in je leven, maar ook de beschermende energie van labradoriet.

Dit zorgvuldig geselecteerde en vakkundig geslepen Labradoriet Hart straalt niet alleen fysieke schoonheid uit, maar ook spirituele kracht. Labradoriet staat bekend om zijn vermogen om energie te beschermen en te zuiveren, en het dragen of plaatsen van dit edelsteen hart in je leefruimte kan helpen bij het creëren van een sfeer van mystiek en balans.

Plaats het Labradoriet Edelsteen Hart van 45 mm op een centrale plek in je leefruimte om een betoverende ambiance te creëren. Draag het als een spiritueel sieraad om de mystieke vibraties van labradoriet altijd bij je te hebben.

Bestel vandaag nog jouw Labradoriet Edelsteen Hart en omhels de beschermende energie van dit prachtige kristal. Voeg een vleugje mystiek toe aan je spirituele reis en geniet van de positieve vibes!

Let op: Elke Labradoriet Edelsteen Hart is uniek en kan variëren in patronen en tinten in vergelijking met de getoonde afbeelding.

De Werking van Labradoriet:

Labradoriet is een krachtige edelsteen die vaak wordt geassocieerd met mystiek en bescherming. Het staat bekend om zijn iriserende kleuren die doen denken aan het noorderlicht en wordt vaak gebruikt om de aura te beschermen tegen negatieve invloeden.

Dit edelsteen hart, met zorg geslepen uit Labradoriet, straalt een mystieke energie uit. Het kan helpen bij het verbeteren van intuïtie, het bevorderen van spirituele groei en het brengen van balans in het emotionele en spirituele welzijn.

Labradoriet wordt ook gezien als een steen die de creativiteit en verbeeldingskracht stimuleert, waardoor het een waardevolle metgezel is voor kunstenaars en spirituele zoekers.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk om, indien nodig, altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we op deze site essentiële informatie delen die de gezondheid ten goede zou kunnen komen, is deze niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Bij gezondheidsproblemen wordt aangeraden om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde arts!

Product informatie

Afmetingen4,5 cm
Gewicht0,070 kg
MateriaalLabradoriet
KleurGroen
ChakraAlle Chakra's
SterrenbeeldLeeuw, Schorpioen en Boogschutter
VerzorgingLabradoriet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561024701
259 Items
8718561024701
Je bent misschien ook geïnteresseerd in