Labradoriet half gepolijst brokjes A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Labradoriet half gepolijst brokjes A, p/kg

Labradoriet half gepolijste blokjes, de prijs is per kilo. Mooie kwaliteit, zelfs de ruwe delen hebben een mooie glans. Stukjes van 3 tot 8 cm.

€ 125,00 Inclusief belasting

€ 103,31 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Labradoriet

Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden. Labradoriet beschermt je ook tegen illusies maar versterkt daarentegen wel de fantasie en creativiteit. Labradoriet versterkt het heldere vermogen en kan je helpen om te visualiseren, te zien en zo bv de aard van raadselachtige ziekten bloot te leggen.

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Labradoriet

Klachten verminderen: 

Labradoriet vermindert de gevoeligheid voor kou. Werkt heilzaam bij verkoudheid, te hoge bloeddruk, reuma, jicht en menstruatieklachten. Labradoriet beschermt je tegen negatieve invloeden van buiten en mensen of plaatsen die te veel energie afnemen. Hij vermindert angst en illusies.

Eigenschappen bevorderen:

Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je fantasie waardoor je ideeën op een creatieve wijze weet neer te zetten.

Datasheet
8718561028204
2 Items
8718561028204
Edelsteen
Labradoriet
Gewicht
1
Kleur
Groen
Omschrijving
Labradoriet half gepolijste blokjes
de prijs is per kilo. Mooie kwaliteit
zelfs de ruwe delen hebben een mooie glans. Stukjes van 3 tot 8 cm.
Werking
Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je