Labradoriet pendel druppel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Labradoriet pendel druppel

Labradoriet druppel pendel, incl. kettinkje.

€ 7,15 Inclusief belasting

€ 5,91 Exclusief belasting

Omschrijving

Labradoriet pendel druppel kopen

Labradoriet druppel pendel, incl. kettinkje.

Werking Labradoriet

Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden. Labradoriet beschermt je ook tegen illusies maar versterkt daarentegen wel de fantasie en creativiteit. Labradoriet versterkt het heldere vermogen en kan je helpen om te visualiseren, te zien en zo bv de aard van raadselachtige ziekten bloot te leggen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet pendel druppel perfect bij jou of heb jij behoefte aan aan vergroten van je intuïtie en inzichten die Bergkristal te bieden heeft? Bestel de pendel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld

Leeuw, schorpioen en boogschutter

Verzorging

Labradoriet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561043788
50 Items
8718561043788