Labradoriet splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Labradoriet splitarmband + kaart

Labradoriet splitarmbandje met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 6,05 Inclusief belasting

€ 5,00 Exclusief belasting

Omschrijving

De Labradoriet splitarmband + kaart kopen

Labradoriet splitarmbandje met displaykaartje, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Labradoriet

Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden. Labradoriet beschermt je ook tegen illusies maar versterkt daarentegen wel de fantasie en creativiteit. Labradoriet versterkt het heldere vermogen en kan je helpen om te visualiseren, te zien en zo bv de aard van raadselachtige ziekten bloot te leggen.

Labradoriet kan bescherming bieden bij invloeden van buitenaf. Ook beschermt Labradoriet je tegen mensen of plaatsen die te veel energie afnemen. De steen bevordert moed, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Labradoriet haalt herinneringen naar boven. Het mineraal stimuleert je fantasie, waardoor je jouw ideeën op een creatieve manier weet neer te zetten. Labradoriet werkt heilzaam bij verkoudheid, reuma en menstruatieklachten.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan het zelfvertrouwen en de moed die de Labradoriet te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld 

Leeuw, schorpioen en boogschutter

Verzorging

Labradoriet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718226691330
21 Items
8718226691330
Je bent misschien ook geïnteresseerd in