Lapis Lazuli pendel druppel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lapis Lazuli pendel druppel

Lapis Lazuli druppel pendel, inclusief kettinkje.

€ 12,50 Inclusief belasting

€ 10,33 Exclusief belasting

Omschrijving

Lapis Lazuli druppel pendel, inclusief kettinkje.

 

Lapis Lazuli bevordert de creativiteit, objectiviteit, optimisme. Hij maakt eerlijk en oprecht en helpt je om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren. Lapis Lazuli stimuleert visualisatie en helderziendheid wat je helpt je om inzicht te krijgen in vorige levens. Hierdoor kunnen karmische problemen opgelost worden. Lapis Lazuli versterkt het immuunsysteem en heeft een positieve werking op hart, huid, haar, bloed, milt en het gehoororgaan.

 

Lapis Lazuli helpt je belemmerende gedachten en patronen te doorbreken en daarmee overspannenheid of depressie tegen te gaan. Lapis Lazuli heeft een heilzame werking bij allerlei keelaandoeningen zoals keelontsteking, bronchitis, aften, keelpijn en amandelontsteking. Hij verlicht zenuwpijn, hoofdpijn en/of (spannings)migraine. Lapis Lazuli werkt bloeddrukverlagend en is goed tegen stress, duizeligheid, haaruitval, eczeem en vermindert jeuk bij bijvoorbeeld insectenbeten. Lapis Lazuli heeft een remmende en werende werking op ontstekingen.

Datasheet
8718561043795
58 Items
8718561043795
Edelsteen
Lapis Lazuli
Gewicht
0
015
Kleur
Blauw
Omschrijving
Lapis Lazuli druppel pendel van ca. 3 cm. Wordt geleverd inclusief kettinkje.
Werking
Lapis Lazuli bevordert de creativiteit
objectiviteit
optimisme. Hij maakt eerlijk en oprecht en helpt je om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren. Lapis Lazuli stimuleert visualisatie en helderziendheid wat je helpt je om inzicht te krijgen in