Lapis Lazuli ruw A
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lapis Lazuli ruw A, p/kg

Ruwe stukken in A kwaliteit van de half-edelsteen Lapis Lazuli, stukken van 2-10 cm. De prijs is per kilo. Vindplaats van deze Lapis Lazuli is Afghanistan.

€ 250,00 Inclusief belasting

€ 206,61 Exclusief belasting

Omschrijving

De ruwe Lapis Lazuli kopen

Ruwe stukken in A kwaliteit van de half-edelsteen Lapis Lazuli, stukken van 5-10 cm. De prijs is per kilo. Vindplaats Afghanistan.

De werking van ruwe Lapis Lazuli A 
Lapis Lazuli bevordert de creativiteit, objectiviteit, optimisme. Hij maakt eerlijk en oprecht en helpt je om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren. Lapis Lazuli stimuleert visualisatie en helderziendheid wat je helpt je om inzicht te krijgen in vorige levens. Hierdoor kunnen karmische problemen opgelost worden. Lapis Lazuli versterkt het immuunsysteem en heeft een positieve werking op hart, huid, haar, bloed, milt en het gehoororgaan. Lapis Lazuli helpt je belemmerende gedachten en patronen te doorbreken en daarmee overspannenheid of depressie tegen te gaan. Lapis Lazuli heeft een heilzame werking bij allerlei keelaandoeningen zoals keelontsteking, bronchitis, aften, keelpijn en amandelontsteking. Hij verlicht zenuwpijn, hoofdpijn en/of (spannings)migraine. Lapis Lazuli werkt bloeddrukverlagend en is goed tegen stress, duizeligheid, haaruitval, eczeem en vermindert jeuk bij bijvoorbeeld insectenbeten. Lapis Lazuli heeft een remmende en werende werking op ontstekingen.

Datasheet
8718561028556
44 Items
8718561028556
Je bent misschien ook geïnteresseerd in