Lapis lazuli splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lapis lazuli splitarmband + kaart

Lapis lazuli splitarmbandje met displaykaartje.

€ 5,60 Inclusief belasting

€ 4,63 Exclusief belasting

Omschrijving

Lapis Lazuli Lapis Lazuli splitarmband + kaart kopen

Lapis lazuli splitarmbandje met displaykaartje , splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Lapis Lazuli

Lapis Lazuli helpt je met je ware aard onthullen. De steen haalt het masker van je af en geeft je de moed om jezelf te zijn. Je uit je zoals je bent en je spreekt je eigen waarheid. Het is een steen die goede relaties en vriendschappen stimuleert en kalmerend werkt. De steen brengt innerlijke wijsheid, en tijdens meditaties kan Lapis Lazuli je in contact brengen met de Akasha Kronieken. Lapis Lazuli maakt je optimistisch, zelfverzekerd en gefocust. Fysiek heeft de steen een sterke werking op de keel, mond, stem en longen, zoals keelontsteking of bronchitis. Ook bij botbreuken en blauwe plekken kan hij verlichting bieden. Bij stress gerelateerde klachten kan Lapis Lazuli helpen en zenuwachtigheidsklachten kan Lapis Lazuli hulp bieden, zoals bij hoofdpijn of hoge bloeddruk. Ook heeft de steen ontstekingsremmende eigenschappen, en kan de steen huiduitslag tegengaan. Mensen met MS kunnen baat hebben bij Lapis Lazuli, de steen helpt bij de genezing van zenuwen en zenuwuiteinden. 

Lapis Lazuli bevordert de creativiteit, objectiviteit, optimisme. Hij maakt eerlijk en oprecht en helpt je om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren. Lapis Lazuli stimuleert visualisatie en helderziendheid wat je helpt je om inzicht te krijgen in vorige levens. Hierdoor kunnen karmische problemen opgelost worden. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Lapis Lazuli splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan creativiteit en objectiviteit die de Lapis Lazuli te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Hartchakra (4e), Keelchakra (5e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Maagd en boogschutter

Verzorging

Lapis lazuli kan je beter niet met water reinigen.

Datasheet
8718226691521
25 Items
8718226691521
Je bent misschien ook geïnteresseerd in