Lavasteen Boeddhahoofd klein
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lavasteen Boeddhahoofd klein

Ontdek de betoverende kracht van ons Lavasteen Boeddhahoofd klein, met een hoogte van ongeveer 8 cm.

€ 10,95 Inclusief belasting

€ 9,05 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Lavasteen Boeddhahoofd klein kopen

Ontdek de betoverende kracht van ons Lavasteen Boeddhahoofd klein, met een hoogte van ongeveer 8 cm.

Dit prachtige Boeddhahoofd, vervaardigd uit lavasteen, straalt rust, wijsheid en sereniteit uit. Met zijn gedetailleerde uitstraling en compacte formaat is dit kunstwerk een perfecte aanvulling voor elke spirituele ruimte of als decoratief element in jouw interieur.

Het lavasteenmateriaal symboliseert kracht, aarding en transformatie. Het Boeddhahoofd staat bekend om zijn diepe betekenis van verlichting, innerlijke balans en spirituele groei. Door dit lavasteen Boeddhahoofd een prominente plek te geven, nodig je een gevoel van vrede en harmonie uit in je omgeving.

Met een hoogte van ongeveer 8 cm is dit Boeddhahoofd klein maar krachtig. Plaats het op je altaar, in je meditatieruimte of op een speciale plek in huis om een sfeer van rust en spirituele verbinding te creëren.

Ontdek de rustgevende energie van ons Lavasteen Boeddhahoofd klein, ca. 8 cm hoog, en laat het je begeleiden op jouw reis naar innerlijke vrede en verlichting. Bestel vandaag nog dit unieke Boeddhahoofd en ervaar de spirituele kracht die het met zich meebrengt.

Datasheet
8718561008466
1 Item
8718561008466
Je bent misschien ook geïnteresseerd in