Maansteen regenboog edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Maansteen regenboog edelsteen hanger

Edelsteenhanger Maansteen regenboog

€ 7,02 Inclusief belasting

€ 5,80 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Maansteen regenboog kopen

Ontdek de magische schoonheid van de Maansteen Regenboog edelsteen hanger. Deze betoverende hanger is gemaakt van Maansteen met schitterende regenboogkleuren, die een speels en mystiek element aan je sieradencollectie toevoegen.

Maansteen is een steen van intuïtie, vrouwelijke energie en emotioneel evenwicht. Maansteen regenboog versterkt je intuïtie, opmerkzaamheid, alertheid en is inzichtgevend. Het dragen van deze hanger kan je helpen om in contact te komen met je innerlijke wijsheid, je emotionele balans te herstellen en positieve energie in je leven aan te trekken.

Elke Maansteen Regenboog edelsteen hanger is zorgvuldig uitgekozen en met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek en kwalitatief hoogwaardig sieraad ontvangt. Het zilveren oogje aan de bovenkant van de hanger voegt een vleugje glans en elegantie toe.

Of je nu op zoek bent naar een spiritueel sieraad, een bijzonder cadeau of gewoon een prachtige accessoire, de Maansteen Regenboog edelsteen hanger is een perfecte keuze. Laat de magische energie van de Maansteen je begeleiden op je spirituele reis en je herinneren aan de schoonheid van het leven.

Bestel vandaag nog je Maansteen Regenboog edelsteen hanger en geniet van de betoverende uitstraling en positieve energie die deze edelsteen met zich meebrengt. Laat het een symbool zijn van intuïtie, harmonie en vreugde terwijl je je eigen unieke pad bewandelt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Chakra

Heiligbeenchakra (2e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Kreeft, Schorpioen, Weegschaal en Boogschutter

Verzorging

Maansteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561005212
576 Items
8718561005212
Je bent misschien ook geïnteresseerd in