Maansteen regenboog splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Maansteen regenboog splitarmband + kaart

Maansteen wit/blauw (regenboog) splitarmbandje met displaykaartje , splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 5,60 Inclusief belasting

€ 4,63 Exclusief belasting

Omschrijving

Maansteen regenboog splitarmband + kaart kopen

Maansteen wit/blauw (regenboog) splitarmbandje met displaykaartje , splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van maansteen regenboog

Regenboog maansteen, ook wel witte labradoriet genoemd, helpt je om met een bepaalde alertheid en mind full te leven. De steen verbind je met het kosmische geheel waardoor je invoelingsvermogen en intuïtie versterkt worden. Regenboog maansteen helpt je om je dromen te herinneren en indrukken te verwerken. Door deze bewustwording zal je gezonder gaan leven en zwaarlijvigheid tegen gaan. Regenboog maansteen heeft een sterke connectie met de vrouwelijke energie en de maan en reguleert de hormooncyclus. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Maansteen regenboog splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan invoelingsvermogen en intuïtie te  versterken die de Maansteen regenboog te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Alle chakra's

Sterrenbeeld 

Onbekend

Verzorging

Maansteen kun je het best opladen in het (volle) maanlicht maar aangezien het een broze steen is kan water beter vermeden worden.

Datasheet
8718226691361
29 Items
8718226691361
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)