Maansteen wit splitarmband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Maansteen wit splitarmband

Splitarmband Maansteen wit splitstenen van ca. 5 tot 10

€ 4,30 Inclusief belasting

€ 3,55 Exclusief belasting

Omschrijving

Maansteen wit splitarmband kopen

Splitarmband Maansteen wit splitstenen van ca. 5 tot 10

De werking van maansteen wit

Witte Maansteen is prachtig om te zien. De connectie tussen de maan en witte Maansteen is enorm sterk. Het gebruik van Maansteen Wit kan dan ook helpen met het herstellen van de cyclus, het in balans brengen van het hormoonstelsel, en daarnaast heeft Witte Maansteen een positieve werking op de geslachtsorganen. Maansteen Wit richt zich eveneens op de vrouwelijke energie, en versterkt je intuïtie en openheid voor ingevingen en impulsieve ideeën en acties. Depressie kan afnemen door deze edelsteen en slaapproblemen kunnen afnemen. Maansteen Wit is dus zowel op mentaal als fysiek vlak een veelzijdige edelsteen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Maansteen wit splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan invoelingsvermogen en intuïtie te  versterken die de Maansteen wit te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Heiligbeenchakra (2e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Kreeft, Schorpioen, Weegschaal en Boogschutter

Verzorging

Maansteen kun je het best opladen in het (volle) maanlicht maar aangezien het een broze steen is kan water beter vermeden worden.

Datasheet
8718561018748
180 Items
8718561018748
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...