Magneet sieraden

De Goudsbloem heeft een lijn met magneet sieraden. We kunnen niet zonder magnetisme. De aarde is magnetisch en zorgt voor alle balans. We worden ongezond als er te weinig magnetische krachten zijn.

Magnetische sieraden zijn meestal gemaakt van de combinatie Magnetiet met Hematiet, deze 2 stenen zijn samengevoegd en gemagnetiseerd. De werkingen van deze stenen zijn dus altijd aanwezig naast het magnetische aspect. Al het goede komt in drieën!

De volgende klachten kunnen worden verminderd:

- hartproblemen

- bloedproblemen

- spier- en gewrichtsproblemen

- onrust en stress

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Amethist vlinder druppel hanger
Een mooie hanger van de edelsteen Amethist, die omlijst wordt door een sierlijke vlinder en een klein bloemetje. De steen en hanger zijn druppelvormig. Let op! De hanger wordt zonder ketting geleverd.
€ 8,50
Open magneetketting Parel
Open magneetketting Parel, ook te gebruiken als armband. Gemaakt van gemagnetiseerde Hematiet en Zoetwaterparels.
€ 5,60
Magnetische armband met koper
Deze armband bestaat uit koper met kleine magneten eraan bevestigd aan beide kanten. Koper en magneten worden gezien als goeie hulp bij het verlichten van symptomen van artritis en reuma. De armbanden kunnen onderling iets verschillen in uitvoering.
€ 11,00
Magneetarmband 8 mm geel
Magneetarmband, gemaakt van gemagnetiseerde Hematiet en gekleurde parelmoer.
€ 3,22
Magneetarmband wiel goud
Laatste items in voorraad
Magneetarmband, gemaakt van gemagnetiseerde Hematiet en gekleurde tussenkralen.
€ 2,60
Magneetarmband 6 mm geel
Laatste items in voorraad
Magneetarmband, gemaakt van gemagnetiseerde Hematiet en
€ 2,80