Magneetarmband Agaat roze (gekleurd) met magneetsluiting
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Magneetarmband Agaat roze (gekleurd) met magneetsluiting

Magneetarmband, gemaakt van gemagnetiseerde Hematiet en een roze Agaat kraal (gekleurd) van 10 mm.

€ 5,87 Inclusief belasting

€ 4,85 Exclusief belasting

Omschrijving

Magneetarmband Agaat roze (gekleurd) met magneetsluiting kopen

Magneetarmband, gemaakt van gemagnetiseerde Hematiet en een roze Agaat kraal (gekleurd) van 10 mm.

De werking Magneetarmband Agaat roze (gekleurd) met magneetsluiting

Hematiet helpt je om met tegenstellingen om te gaan en evenwicht/balans hierin te vinden. Hij geeft je kracht en moed, maakt je standvastiger en verbetert het geheugen en de concentratie. Hematiet stimuleert de opname van ijzer in het bloed en helpt bij het vormen van rode bloedlichaampjes. De steen geeft je meer zelfvertrouwen en versterkt de wilskracht. Hij vergroot je zelfrespect en overlevingsdrang.

Agaat wordt geverfd door de steen in een sterke bicarbonaatoplossing te koken en vervolgens in een chemische oplossing te weken. Verschillende chemicaliën produceren verschillende kleuren. Wanneer een steen in een geheel andere kleur wordt geverfd dan zijn natuurlijke kleur, behoudt de steen zijn normale inherente helende vermogens, maar krijgt hij ook de helende eigenschappen die horen bij zijn nieuwe kleur.

Agaat is een beschermende en aardende edelsteen die innerlijke rust brengt. Agaat brengt je in verbinding met moeder aarde en schenkt je een gevoel van veiligheid en geborgenheid. De steen zet je aan tot zelfreflectie en zorgt ervoor dat je problemen, emoties en gedachten meer vanaf een afstand kunt bekijken. Agaat helpt het aura schoon te maken en te houden en transformeert negatieve energie. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Magneetarmband Agaat roze (gekleurd) met magneetsluiting perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan kracht en de innerlijke die de Agaat en Hematiet te bieden hebben? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

 

Datasheet
8718561045263
24 Items
8718561045263
Je bent misschien ook geïnteresseerd in