Maison du Laurier Aleppo

Maison du Laurier Aleppo

Maison du Laurier 100% traditionele Aleppo zeep – Een stukje natuur

In hun fabriek, in 1998, specialiseerde Maison du Laurier zich in het produceren van de OUDSTE zeep ter wereld, met meer dan 3500 jaar geschiedenis: Aleppo zeep.

Ondanks alle moeilijkheden en uitdagingen in Syrie in het afgelopen decennium, heeft Maison du Laurier volhard in het produceren en vervaardigen van de beste natuurlijke, traditionele Aleppo zeep die het land rijk is, net zoals hun voorouders deden. Hun producten zijn niet alleen handgemaakt en vegan, maar ook toegewijd aan humanitaire en solidaire acties die bijdragen aan de wederopbouw van de aan verwoesting en lijden onderhevige stad Aleppo.

Maison du Laurier Aleppo zepen worden gemaakt in Aleppo uit de beste ruwe grondstoffen, en beschikken over een ‘Certificaat van Oorsprong’. Ook voldoen ze aan alle Europese kwaliteitsmaatstaven voor cosmetica (geregistreerd bij het CPNP).

Voordelen van Aleppo zeep

De voordelen van Aleppo zeep worden al eeuwenlang erkend. Het zijn de specifieke eigenschappen van de oliën die deze uitzonderlijke baten verlenen:

 • Olijfolie, de voordelen bestaan uit de vocht inbrengende en voedende eigenschappen

 • Laurierbesolie staat in het bijzonder bekend om de zuiverende en desinfecterende werking


Waaraan valt echte Aleppo Zeep te herkennen?
 

 • Herkomst: Aleppo zeep hoort gemaakt te zijn in Aleppo, Syrië.

 • Maximaal 4 ruwe ingredienten: Olijfolie – laurierbesolie – water – natuurlijke soda

 • Het zegel van de zeep in het Arabisch: Aleppo zeep moet gestempeld zijn met een zegel, geschreven in het Arabisch, waarop zowel de naam van de fabrikant als de herkomst worden vermeld.

 • Kleur en geur: Aleppozeep dient een bruine, lichte of donkere (afhankelijk van rijping en droogtijd) kleur te hebben, en het binnenste van de zeep hoort smaragdgroen te zijn. Wat de geur betreft, die is heel herkenbaar. Het is een licht scherpe geur, die menigeen even doet aarzelen, maar men went er snel genoeg aan!

 • Drijfvermogen: In tegenstelling tot conventionele zepen, drijft Aleppo zeep in water. Dit is eenvoudig te verklaren doordat de olieën lichter zijn dan water. Probeer het zelf in je bad, jouw Aleppozeep hoort te drijven!

 • Uiterlijk voorkomen: de zeep dient er authentiek uit te zien en niet glad. Met de hand gesneden en gedroogd in de open lucht, het dient de sporen te vertonen van deze ambachtelijke afwerking.

​​
Maison du Laurier productlijn 


Naast eersteklas traditionele Aleppo zeep biedt Maison du Laurier ook de volgende lichaamsverzorgingsproducten:

 • Geparfumeerde Aleppo zepen

 • Aleppo Zeepvlokken

 • Vloeibare Aleppo Zeep

 • Aleppo Douchegel

 • Aleppo Geschenkverpakkingen

 • Natuurlijke Loofah Scrubhandschoen
   

Maison du Laurier Doelstellingen


Als bedrijf is Maison du Laurier toegewijd aan een zuivere, ecologisch verantwoorde en biologisch afbreekbare Aleppo zeep, die wordt gemaakt uit 100% natuurlijke ruwe grondstoffen.

 • Geen dierproeven

 • Geen dierlijke ingredienten

 • Geen dierlijke producten (zoals bijenwas, lanoline uit wol, of dierlijke vetten/lipiden)

 • Geen parabenen, ethylalcohol, phenoxyethanol, DEA, BPA

 • GMO-vrij

 • Phtalaatvrij (gomlak of weekmakers)

 • Geen palmolie

 • Geen petrochemicaliën

 • Geen gemicroniseerde titaniumdioxide

 • Geen lood

Om de kennis van de zeepmeesters van Aleppo te helpen waarborgen, bevindt hun handgemaakte zeepfabriek zich in Syrië nabij Aleppo, en beschikt dus over een geografische indicatie in overeenstemming met Syrische wetgeving No. 8 sectie 2 van 06/03/2007.

Nieuw
Maison du Laurier Old Aleppo giftbox
De kwaliteiten vaan Aleppo zeepproducten worden al eeuwenlang erkend en zijn geschikt voor dagelijks gebruik voor het hele gezin, zelfs voor baby's. Het zijn de specifieke eigenschappen van de oliën die deze uitzonderlijke eigenschappen verlenen:Olijfolie, met zijn natuurlijke hydraterende en voedende eigenschappen.Laurierbesolie, om zijn zuiverende en ontsmettende eigenschappen.
€ 29,00
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo Souvenir giftbox
De kwaliteiten vaan Aleppo zeepproducten worden al eeuwenlang erkend en zijn geschikt voor dagelijks gebruik voor het hele gezin, zelfs voor baby's. Het zijn de specifieke eigenschappen van de oliën die deze uitzonderlijke eigenschappen verlenen:Olijfolie, met zijn natuurlijke hydraterende en voedende eigenschappen.Laurierbesolie, om zijn zuiverende en ontsmettende eigenschappen.
€ 29,00
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zwarte zeep 200g 2 stuks
Aleppo Black Soap bevat een uniek mengsel van oliën waaronder zwarte komijnolie, laurierolie en zuivere olijfolie. Dankzij deze unieke combinatie is black soap, dat z'n oorsprong in Afrika heeft, effectief bij de behandeling van huidonzuiverheden zoals pukkels, rimpels en pigmentvlekken.
€ 13,92
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeepvlokken 500 g
Aleppo zeep staat bekend als een zeer effectieve natuurlijke vlekverwijderaar. Deze ecologische Aleppo zeepvlokken zijn ideaal voor het verwijderen van transpiratiesporen en kunnen gebruikt worden in de wasmachine of handwas.
€ 8,00
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeep Hammam gezichtsgel 200 ml 2 stuks
Luxueuze natuurlijke Aleppozeep Hammam gel, met 65% olijfolie en 35% laurierbesolie. Een zeer zuiverende, voedende en hydraterende zeep voor gezichtsreiniging.Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.
€ 11,40
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeep douchegel 250 ml 2 stuks
Aleppo douchegel bestaat uit slechts 4 ingrediënten: Olijfolie (75%), laurierbesolie (35%), water en natuurlijke soda. Voedend en hydraterend, doeltreffend voor de dagelijkse reiniging van het lichaam.Geschikt voor alle huidtypes, specifiek voor de gevoelige huid.
€ 12,40
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo vloeibare zeep 500 ml
Vloeibare Aleppo zeep met beschermende en zuiverende eigenschappen door de hoge kwaliteit laurierbesolie (35%). Multifunctionele zeep: 4-in-1 handzeep, douchegel, shampoo en wasmiddel.Geschikt voor alle huidtypes, specifiek voor de gevoelige huid.
€ 10,50
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeep Lavendel 3 stuks
Traditionele natuurlijke Aleppozeep, voor dagelijks gebruik door het hele gezin, zelfs baby's.Geschikte zeep voor handen, gezicht, lichaam en haar.Geparfumeerd met lavendelwater.
€ 6,00
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeep Roos 3 stuks
Traditionele natuurlijke Aleppozeep, voor dagelijks gebruik door het hele gezin, zelfs baby's.Geschikte zeep voor handen, gezicht, lichaam en haar.Geparfumeerd met rozenwater.
€ 6,00
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeep Jasmijn 3 stuks
Traditionele natuurlijke Aleppozeep, voor dagelijks gebruik door het hele gezin, zelfs baby's.Geschikte zeep voor handen, gezicht, lichaam en haar.Geparfumeerd met jasmijnwater.
€ 6,00
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeep Laurier 3 stuks
Traditionele natuurlijke Aleppozeep, voor dagelijks gebruik door het hele gezin, zelfs baby's. Geschikte zeep voor handen, gezicht, lichaam en haar.
€ 6,00
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo soap 35% 2 stuks
Traditionele natuurlijke Aleppozeep, voor dagelijks gebruik door het hele gezin, zelfs baby's.Geschikte zeep voor handen, gezicht, lichaam en haar.Met 35% laurierbesolie - voor de zeer gevoelige huid.
€ 12,40
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeep 20% 2 stuks
Traditionele natuurlijke Aleppozeep, voor dagelijks gebruik door het hele gezin, zelfs baby's.Geschikte zeep voor handen, gezicht, lichaam en haar.Met 20% laurierbesolie - voor de gevoelige huid.
€ 9,20
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeep 12% 3 stuks
Traditionele natuurlijke Aleppozeep, voor dagelijks gebruik door het hele gezin, zelfs baby's.Geschikte zeep voor handen, gezicht, lichaam en haar.Met 12% laurierbesolie - voor de droge huid.
€ 12,30
Nieuw
Maison du Laurier Aleppo zeep 3% 3 stuks
Traditionele natuurlijke Aleppozeep, voor dagelijks gebruik door het hele gezin, zelfs baby's.Geschikte zeep voor handen, gezicht, lichaam en haar.Met 3% laurierbesolie - voor de normale huid.
€ 10,50