Mala_armband_rozenkwarts_elastisch_met_lotus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!-10%

Mala armband rozenkwarts elastisch met lotus 2 stuks

Prijs per stuk : 5,63 €

Rozenkwarts werkt in op het hartchakra en bevordert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. De steen harmoniseert relaties en bevordert liefde en acceptatie ten opzichte van jezelf.

€ 11,25 Inclusief belasting

€ 9,30 Exclusief belasting

€ 12,50 -10%

Omschrijving

Mala armband rozenkwarts elastisch met lotus kopen

Elastische mala/armband met 21 kralen van rozenkwarts met lotus.

Rozenkwarts werkt in op het hartchakra en bevordert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. De steen harmoniseert relaties en bevordert liefde en acceptatie ten opzichte van jezelf.

Lotus Symbool

De Lotusbloem zien we vooral in het Hindoeïsme en Boeddhisme, een heilige bloem die zuiverheid, puurheid, jouw schoonheid, innerlijke groei en de verbinding met het universum symboliseert.

De symbolische betekenis van de lotusbloem staat ook voor groei naar verlichting en dit komt voort uit het groeiproces van de lotusbloem. De bloem nestelt zich in de modder onder het water, groeit krachtig naar het licht en een prachtige bloem komt boven het wateroppervlak.

Dit is een proces dat wij als mens ook kunnen doormaken. De modder staat voor het lijden en onwetendheid. We worden wijzer naarmate men groeit en van zodra de verlichting bereikt, stralen we net als de lotusbloem.

Mala 
Een mala is van origine een gebedsketting uit het hindoeïsme en boeddhisme en wordt gebruikt bij meditatie om mantra's te tellen. Een mantra is een verzameling woorden, vaak uit het Sanskriet, die meermaals - traditioneel 108 keer - herhaald wordt. Hierbij richt je de aandacht op de betekenis en trilling van de woorden, eventueel gecombineerd met de bijbehorende visualisatie. Door je te trainen in een meditatie oefening als deze, komen je gedachten tot rust en gaat je lichaam zich ontspannen. Tegenwoordig wordt een mala ook gedragen als modeaccessoire.

Eigenschappen

Aantal : 2
Materiaal : Zink legering
Materiaal : Edelsteen
Afmetingen : 0.8 cm
EAN code : 8719497618484
Datasheet
PH12174
Nieuw
794 Items