Malachiet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Malachiet edelsteen hanger

Laat je betoveren door de schoonheid van de Malachiet edelsteen hanger, een prachtige groene steen met levendige patronen en een glanzend oppervlak.

€ 6,50 Inclusief belasting

€ 5,37 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Malachiet kopen

Laat je betoveren door de schoonheid van de Malachiet edelsteen hanger, een prachtige groene steen met levendige patronen en een glanzend oppervlak.

Malachiet staat bekend om zijn helende eigenschappen en zijn vermogen om negatieve energie te absorberen en positieve energie te bevorderen. Het dragen van deze hanger kan je helpen om emotionele balans en innerlijke rust te vinden, terwijl het tegelijkertijd je hart opent voor liefde en harmonie.  Hij bevorderd de voorstellingsvermogen en fantasie en ontneemt al je remmingen en schaamte. Malachiet maakt je besluitvaardig en avontuurlijk en versterkt vriendschap doordat je je beter kunt inleven in wat er omgaat in andere mensen.
Hij reinigt je chakra's en brengt deze weer in balans, De edelsteen absorbeert negatieve energie en beschermt je tegen straling.

Elke Malachiet edelsteen hanger is met zorg geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek en authentiek sieraad ontvangt. De levendige groene kleur en de natuurlijke patronen van de steen maken elke hanger een kunstwerk op zich.

Of je nu op zoek bent naar een sieraad dat je helpt bij spirituele groei, een krachtige talisman of gewoon een prachtig accessoire, de Malachiet edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de energie van Malachiet je ondersteunen op je levenspad.

Bestel vandaag nog je Malachiet edelsteen hanger en ontdek de krachtige en helende eigenschappen van deze bijzondere steen. Laat het een symbool zijn van groei, harmonie en transformatie terwijl je je verbindt met de aardse energie van Malachiet.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e) en hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Schorpioen ( 24 oktober tot 21 november), Waterman ( 21 januari tot 17 februari) 

Verzorging

Deze steen moet regelmatig gereinigd worden. Malachiet kan je beter niet reinigen met water of zout.

Datasheet
8718561004505
161 Items
8718561004505
Je bent misschien ook geïnteresseerd in