Malachiet trommelstenen per gram (mt 3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Malachiet trommelstenen per gram (mt2-3)

Vindplaats: Kongo

€ 388,43 Inclusief belasting

€ 388,43 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 100.
notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Malachiet trommelstenen uit Kongo, de prijs is per gram.

 

Malachiet stimuleert de seksualiteit, de fantasie en het gevoelsleven. Hij heeft een positieve werking op de lever, de zenuwen en werkt ontgiftend. Malachiet versnelt de informatie verwerking en activeert de hersenen en het denken. Hij helpt bij trauma verwerking en bevordert de intuïtie. Malachiet is goed voor de spijsvertering doordat hij de maag en dikkedarmfunctie stimuleert.

 

Malachiet heeft een heilzame werking bij krampen, menstruatieklachten, botbreuken, astma, artritis, reuma en artrose. Hij vermindert wagenziekte en duizeligheid. Hij ontdoet je van alle remmingen en schaamte en helpt daardoor bij seksuele problemen vooral als die van psychologische aard zijn. Malachiet helpt om belemmerende gedachten en vastgeroeste patronen te doorbreken en helpt bij hoge bloeddruk en bij dyslexie. Malachiet kan irritatie en zwellingen ontstaan door verstuikingen doen afnemen.

Datasheet
8718226697301
1 Item
8718226697301
Edelsteen
Malachiet
Gewicht
0
001
Kleur
Groen
Omschrijving
Malachiet trommelstenen uit Kongo. Formaat 20 tot 40 mm. Ca. 50 stuks per kilo.
Werking
Malachiet stimuleert de seksualiteit
de fantasie en het gevoelsleven. Hij heeft een positieve werking op de lever
de zenuwen en werkt ontgiftend. Malachiet versnelt de informatie verwerking en activeert de hersenen en het denken. Hij helpt bij trauma ve