Mannen sieraden - Edelstenen en Mineralen

Mannen sieraden

Bij De Goudsbloem hebben wij een hele leuke serie diverse sieraden, die ook geschikt zijn voor mannen. Deze sieraden zijn compleet of deels van half-edelstenen en zijn erg modieus. Ze passen vrijwel bij iedere outfit vanwege de modieuze kleuren en designs. Er kan eindeloos gecombineerd worden met deze prachtige mannen sieraden!
Aventurijn groen windroos armband
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek. De armband heeft 4 Aventurijn groen kralen, deze vormen een soort windroos. Een windroos geeft de windrichtingen aan: noord, oost, zuid en west. De Lavasteen armband weegt 17 gram.
€ 8,75
Windroos armband Jade wit
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek.
€ 7,23
Kralenarmband 10 mm Jadeiet
Mooie kralenarmband van Jadeiet. De Jadeiet armband heeft kralen van 10 mm. De armband is 18 – 19 cm lang en is geregen op elastiek. Let op! De armband kan diverse kleuren groen hebben.
€ 9,95
Unakiet leren armband gipsy-style
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Unakiet, deze is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
€ 19,95
Blauwe kwarts leren armband gipsy-style
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Blauwe kwarts, deze is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
€ 25,50
Carneool leren armband gipsy-style
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Carneool, deze is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
€ 25,50
Jade leren armband gipsy-style
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen Jade. De Jade armband is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
€ 19,95
Calciet geel leren armband gipsy-style
Leren armband gipsy-style van de half-edelsteen gele Calciet, deze is op 20, 22 en 25 cm te dragen, dus voor mannen en vrouwen!
€ 19,95
Unakiet kralen armband boeddha mannen
Kralenarmband van de halfedelsteen Unakiet, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal, 21 cm lang geregen op elastiek.
€ 11,95
Onyx kralen armband boeddha mannen
Kralenarmband van de halfedelsteen Onyx, 8 mm kralen en een zilverkleurige boeddhakraal, 21 cm lang geregen op elastiek.
€ 11,95
Aventurijn wit kralen armband 12 mm
Laatste items in voorraad
Kralen armband van de edelsteen witte Aventurijn, de kralen zijn 12 mm in doorsnede, 19 cm lang, geregen op elastiek.
€ 13,99
Tijgeroog / Onyx edelsteen ketting mannen
Stoere ketting van Tijgeroog en Onyx, het karabijnslotje is zilverkleurig. De ketting is 46 cm lang met kralen van 6 mm dik en een zilverkleurig 'Hamsahandje' als bedel. Het is een symbool voor geluk en bescherming.
€ 17,50