Meditatie Producten

Meditatie Producten

Meditatie Producten Kopen

Meditatie neemt de laatste jaren enorm toe in onze samenleving. Zeker met het stressvolle leven dat we leiden, en meditatie kan hierbij helpen om terug tot rust te komen, te ontspannen en stress te reduceren.

De Goudsbloem is dan ook de spirituele webwinkel bij uitstek voor al uw meditatie benodigdheden. Wij bieden een groot assortiment ronde meditatiekussenshalve maan meditatiekussens en rechthoekige meditatiekussens aan, van zeer goede kwaliteit, gevuld met boekweitkaf. Tevens vind u bij ons ook de support kussens voor meditatie.

Bent u op zoek naar een extra ondersteuning bij uw meditatie, kijk dan ook eens naar onze meditatiebankjes. Ze zorgen voor een comfortabele zithouding die de knieën ontlast en de rug recht houdt.

Voor uw comfort bieden wij ook meditatiematten aan, evenals meditatie omslagdoeken voor extra warmte bij het mediteren. Een meditatie omslagdoek of deken geeft een comfortabel gevoel en verhoogt het gevoel van concentratie omdat de deken of omslagdoek je a.h.w. tijdens de meditatie afschermt van de omgeving.

En vergeet niet om iets te drinken bij u te hebben tijdens het mediteren: meditatie drinkflessen

Tijdens je meditatie kun je ook gebruik maken van wierook.

Bij De Goudsbloem vind u zeker wat u zoekt.
Nieuw
Mala perzik maansteen/ rudraksha AA kwaliteit in zakje
Mala met 108 kralen, gemaakt van AA kwaliteit perzikkleurige maansteen en rudraksha kralen. Kan ook als ketting gedragen worden.Wordt assorti geleverd in een kleurrijk opbergzakje.
€ 22,00
Nieuw
Tulsi mala met angeliet/amazoniet AA kwaliteit in zakje
Mala met 108 kralen, gemaakt van tulsikralen en AA kwaliteit kralen van angeliet en amazoniet nabij de kwast. Kan ook als ketting gedragen worden.Wordt assorti geleverd in een kleurrijk opbergzakje.
€ 13,10
Nieuw
Tulsi mala met thuliet/ rozenkwarts AA kwaliteit in zakje
Mala met 108 kralen, gemaakt van tulsikralen en AA kwaliteit kralen van thuliet en rozenkwarts nabij de kwast. Kan ook als ketting gedragen worden.Wordt assorti geleverd in een kleurrijk opbergzakje.
€ 13,10
Nieuw
Mala tulsi/ lavasteen in zakje ±8 mm
Mala met 108 kralen van tulsi hout en lavasteen.Kan ook als ketting gedragen worden.Wordt assorti geleverd in een kleurrijk opbergzakje.
€ 9,90
Nieuw
Mala tijgeroog/ kattenoog AA kwaliteit in zakje
Mala met 108 kralen van AA kwaliteit gele en rode tijgeroog, ook wel kattenoog genoemd. Kan tevens als ketting gedragen worden.Wordt assorti geleverd in een kleurrijk opbergzakje.
€ 17,80
Nieuw
Meditatie reiskussen
Opvouwbaar meditatiekussen in een handig reisformaat.
€ 14,20
Nieuw
Mala Bodhi zaden gepolijst
Mala gemaakt van 108 gepolijste Bodhi zaden.Verpakt in decoratief stoffen tasje.
€ 20,28
Nieuw
Mala Bodhi zaden ruw/gepolijst mix
Mala gemaakt van 108 afwisselend gepolijste en ongepolijste Bodhi zaden.Verpakt in decoratief stoffen tasje.
€ 40,58
Koperen beker klein 2 stuks
Bekers van koper (tamba) worden in India al meer dan 2000 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase Ayurveda, helpt het drinken van water uit een koperen beker om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata-lucht element, Kapha- water element en Pitta vuur element), te balanceren. Yogi & Yogini koperen beker is ontworpen en geproduceerd vanuit dit gedachtengoed.
€ 8,60