Meditatiekussen 5e chakra geborduurd
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Meditatiekussen 5e chakra geborduurd

Een prachtig chakra meditatiekussen Yogi & Yogini uit katoen. Dit meditatiekussen is eveneens mooi als decoratie bij je thuis, in je meditatieruimte of yogastudio.

Deze meditatiekussens zijn gevuld met 100% natuurlijke boekweitkaf, waardoor je een gelijkmatig zit oppervlak hebt. Om de juiste zithoogte te bekomen kan je wat boekweitkaf-vulling uit het meditatiekussen halen of toevoegen.

€ 32,50 Inclusief belasting

€ 26,86 Exclusief belasting

Omschrijving

Meditatiekussen 5e chakra Vishudda geborduurd

Een prachtig chakra meditatiekussen 5e chakra uit katoen. Dit meditatiekussen is eveneens mooi als decoratie bij je thuis, in je meditatieruimte of yogastudio.

Het Meditatiekussen 5e chakra geborduurd is gevuld met 100% natuurlijke boekweitkaf, waardoor je een gelijkmatig zit oppervlak hebt. Om de juiste zithoogte te bekomen kan je wat boekweitkaf-vulling uit het meditatiekussen halen of toevoegen.

Yogi & Yogini kussens worden gevuld met 1e kwaliteit boekweitdoppen; de boekweitdoppen zijn gezeefd waardoor er geen stokjes in zitten.

Navulbaar 
De boekweit in het meditatiekussen zakt na verloop van tijd wat in; voor het comfort dient het kussen te worden nagevuld.
De hoogte van het meditatiekussen kan worden aangepast door wat boekweit kaf eruit te halen.

Wasvoorschrift: 
Koud tot handwarm apart wassen nadat het binnenkussen met de vulling is verwijderd.

Interesse in onze andere chakra artikelen? Deze vind je hier bij Chakra Producten


Chakra is Sanskriet voor ‘wiel’ en betekent wiel van energie. Het zijn de energiecentra in je lichaam. Het zijn ronddraaiende energiecentra, die de energiestromen binnen het menselijke bioveld reguleren. De chakra’s zijn het centrum van levenskracht, elk van deze chakra’s stelt een aspect voor van het bewustzijn dat kenmerkend is voor ons leven. Elke chakra vertegenwoordigt een stadium binnen het continuüm van geest en materie.

Het vijfde Chakra, ook wel het Keelchakra genoemd, bevindt zich in het gebied van de nekwervels en het strottenhoofd. In het Sanskriet wordt het vijfde Chakra ook wel de Vishuddha genoemd.

Communicatie, creativiteit, zelfexpressie
Edelstenen : Turkoois, aquamarijn
Wierook: Wierookhars, Benzoë


Eigenschappen

Materiaal : Katoen
Materiaal : Boekweit
Materiaal Buitenkussen : Katoen, met rits in de onderzijde
Materiaal Binnenkussen : ongebleekt katoen, gesloten met een koord
Kleur: Blauw
Vulling : Boekweitdoppen
Afmetingen : 33×17 cm
Totaal gewicht : 2300 gr
EAN code : 8718969174510

Datasheet
PH8105
Nieuw
8 Items
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...