Meditatiekussen_violet_rood_lotus_geborduurd
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Meditatiekussen violet/rood lotus geborduurd

Meditatiekussen Yogi & Yogini uit katoen. Dit meditatiekussen is eveneens mooi als decoratie bij je thuis, in je meditatieruimte of yogastudio.

€ 29,99 Inclusief belasting

€ 24,79 Exclusief belasting

Omschrijving

Meditatiekussen violet/rood lotus geborduurd kopen


Yogi & Yogini meditatiekussen geborduurd lotus violet en rood uit katoen. Dit meditatiekussen is eveneens mooi als decoratie bij je thuis, in je meditatieruimte of yogastudio.

Het Meditatiekussen violet/rood lotus geborduurd gevuld met 100% natuurlijke boekweitkaf, waardoor je een gelijkmatig zit oppervlak hebt. Om de juiste zithoogte te bekomen kan je wat boekweitkaf-vulling uit het meditatiekussen halen of toevoegen.

Yogi & Yogini kussens worden gevuld met 1e kwaliteit boekweitdoppen; de boekweitdoppen zijn gezeefd waardoor er geen stokjes in zitten.

Bijpassende meditatiematten: meditatiemat bordeaux en meditatiemat zwart

Navulbaar: 
De boekweit in het meditatiekussen zakt na verloop van tijd wat in; voor het comfort dient het kussen te worden nagevuld.
De hoogte van het meditatiekussen kan worden aangepast door wat boekweit kaf eruit te halen of bij te vullen.

Wasvoorschrift: 
Koud tot handwarm apart wassen nadat het binnenkussen met de vulling is verwijderd.

Lotus Symbool

De Lotusbloem zien we vooral in het Hindoeïsme en Boeddhisme, een heilige bloem die zuiverheid, puurheid, jouw schoonheid, innerlijke groei en de verbinding met het universum symboliseert.

De symbolische betekenis van de lotusbloem staat ook voor groei naar verlichting en dit komt voort uit het groeiproces van de lotusbloem. De bloem nestelt zich in de modder onder het water, groeit krachtig naar het licht en een prachtige bloem komt boven het wateroppervlak.

Dit is een proces dat wij als mens ook kunnen doormaken. De modder staat voor het lijden en onwetendheid. We worden wijzer naarmate men groeit en van zodra de verlichting bereikt, stralen we net als de lotusbloem.

Eigenschappen

Materiaal : Katoen
Materiaal : Boekweit
Materiaal Buitenkussen : Katoen, met rits in de onderzijde
Materiaal Binnenkussen : ongebleekt katoen, gesloten met een koord
Kleur: Violet
Kleur : Rood
Vulling : Boekweitdoppen
Afmetingen : 33×17 cm
Totaal gewicht : 2300 gr
EAN code : 8718969173957

Datasheet
PH8017
Nieuw
43 Items
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)