Milde reiniging large Aqua Gems edelsteenwand
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Milde reiniging large Aqua Gems edelsteenwand

Deze edelstenencombinatie van chrysopraas en bergkrista

€ 24,18 Inclusief belasting

€ 19,98 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Milde reiniging, formaat L, aqua gems edelsteenwand

 

Deze edelstenencombinatie van chrysopraas en bergkristal zorgt voor een milde reiniging van het gehele lichaam. Chrysopraas geeft geborgenheid, vertrouwen en geduld. Heilzaam bij verdriet, jaloezie, relatieproblemen en heimwee. Stimuleert ontgifting en ontslakken. Werkzaam bij gal en darmklachten. Heilzaam bij allergieën, reuma, jicht. Activeert de vruchtbaarheid van de vrouw. Bergkristal versterkt de zintuigen, de concentratie, zelfkennis en het eigen standpunt. Geeft vitaliteit en innerlijke stabiliteit en een goede energieverdeling. Heilzaam voor huid, haar en nagels. Bergkristal is een geneeskrachtige steen.

 

Neem de edelstenenbuis, zet deze in 1 liter water en laat deze 4 tot 6 uur staan. Daarna is de melange drinkbaar met een goede werking. Langer laten rijpen met de buis in het water is prima. Na verwijdering van het buisje neemt de werking van de melange langzaam af.

Datasheet
8718561041975
2 Items
8718561041975
Edelsteen
Bergkristal / Chrysopraas
Gewicht
0
25
Kleur
Geel / wit
Omschrijving
Milde reiniging
aqua gems edelsteenwand
formaat L
Werking
Deze edelstenencombinatie van chrysopraas en bergkristal zorgt voor een milde reiniging van het gehele lichaam. Chrysopraas geeft geborgenheid
jaloezie
relatieproblemen en heimwee. Stimuleert ontgifting en on
vertrouwen en geduld. Heilzaam bij verdriet