Mineralen en Edelstenen

Mineralen en Edelstenen

Keuze uit verschillende soorten mineralen en edelstenen zoals: edelsteenhangers, gouden driehoek mineralen, orgoniet, ruwe stenen, trommelstenen,...

Mineralen en Edelstenen Kopen

Mineralen en Edelstenen zijn al eeuwenlang bekend. Het ontstaan gaat al tientallen miljoenen terug en zijn natuurproducten die zijn ontstaan door lava, grind, zand, klei enz… Iedere steen is uniek en heeft zijn eigen trilling of energie.

Elke steen heeft zijn unieke kleur, chemische samenstelling en helende werking.

Mineralen en Edelstenen worden zowel gepolijst als geslepen.

De meeste stenen worden gepolijst. Getrommelde Edelstenen zijn van oorsprong ruw, deze worden in een roterende trommel gedaan samen met water en een slijpmiddel.

Het slijpen van edelstenen en mineralen, is een bepaalde techniek om stenen bv ovaal te maken, of als edelsteen sieraad. Stenen kunnen in verschillende vormen geslepen worden.

De Ruwe edelstenen en mineralen worden niet bewerkt, komen rechtstreeks uit Moeder Aarde.

Edelstenen kan je bij je dragen, zoals trommelsteen, hanger, zorgensteen. Je kan ze gebruiken bij klankhealing, reiki, chakra healing.

Wil je edelsteenwater maken? Kijk dan bij onze Edelsteenstaven en VitaJuwel

Disclaimer:

Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen.

Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

Granaat trommelstenen B kwaliteit (±3-4 cm) - ±500 gr
Granaat is een zeer harde edelsteen die in de diepste lagen van de aarde wordt gevormd. Granaat staat er om bekend de overlevingsdrang en wilskracht aan te wakkeren en is dus een goed tegenwicht bij depressieve of moedeloze gevoelens. De steen bevordert moed, optimisme en hoop. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 14,40
Granaat trommelstenen B kwaliteit (±2-3 cm) - ±500 gr
Granaat is een zeer harde edelsteen die in de diepste lagen van de aarde wordt gevormd. Granaat staat er om bekend de overlevingsdrang en wilskracht aan te wakkeren en is dus een goed tegenwicht bij depressieve of moedeloze gevoelens. De steen bevordert moed, optimisme en hoop. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 14,40
Zwarte toermalijn chips (±0.5-1.5 cm) - ±800 gr
Zwarte toermalijn werkt reinigend en aardend. Daarnaast werkt toermalijn als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 15,60
Hart knuffelsteen amethist
Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet.
€ 11,36
Ruwe dalmatiër jaspis (±3-8 cm) - ±1000 gr
Dalmatiër Jaspis staat bekend om zijn grondende, beschermende en helende eigenschappen. De trillingsenergie is langzaam, maar zeer effectief en voor gebruik op de langere termijn. Ondersteunt familiebanden en loyaliteit, heeft een kalmerende invloed op kinderen en dieren. (*)
€ 17,80
Ruwe gele fluoriet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Gouden fluoriet, of gele fluoriet, werkt op de zonnenvlecht ofwel de solar plexus chakra. Het is een steen die vrolijk en energiek maakt. Stimuleert daadkracht. *
€ 30,50
Ruwe gouden mica (±10-15 cm) - ±1000 gr
Gouden (ook wel Gele) Mica is verbonden met de zon en het zonnevlechtchakra. De kleur is afkomstig van geoxideerd ijzer en kan variëren in tinten van metallic goud tot mosterdgeel. Gouden mica is een energiegevende steen die wilskracht en doelgericht gedrag bevordert. *
€ 30,50
Ruwe gestreepte aragoniet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Aragoniet is een aardende en verwarmende kalksteen die helpt om  pas op de plaats te maken wanneer dingen sneller gaan dan je kunt bijbenen. Brengt rust bij overstimulatie en stress en gaat hiermee overbelasting tegen.
€ 26,40
Ruwe groene kwarts met diopsiet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Groene kwarts met diopside, ook bekend als groene diopsiet, brengt de wortel- en hartchakra in evenwicht. Het is een kalmerende steen die het hart opent en je helpt emotionele wonden te helen.
€ 17,80
Ruwe heliotroop (bloedsteen) ±3-8 cm ±1000 gr
Heliotroop of bloedsteen is een groene steen met rode vlekken (veroorzaakt door ijzeroxide) en heeft beschermende en aardende eigenschappen. Kalmeert ergernis, agressie en ongeduld en verbetert daarmee de zelfbeheersing. Maar de steen is ook activerend, verkwikkend en helpend bij vermoeidheid. Heliotroop helpt grenzen te stellen en negatieve invloeden buiten te houden. Fysiek heeft de steen een balancerend en neutraliserend effect. *
€ 26,40
Ruwe labradoriet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Labradoriet is een steen met prachtige kleuren die de aura beschermt en versterkt. (Hoog)sensitieve personen hebben baat bij het dragen van labradoriet wanneer ze in een drukke omgeving moeten zijn. Voor sjamanen en andere genezers is het een beschermende steen die hen helpt veilig tussen verschillende rijken te 'reizen'. (*)
€ 17,50
Ruwe leopardiet (±3-8 cm) - ±1000 gr
Kalkooliet, ookwel Leopardiet genoemd vanwege het gestipte patroon van de steen, is een steen die helpt om emotionele en mentale last die je met je meedraagt los te laten. Kalkooliet  brengt tevens overvloed in alle mogelijke aspecten van het leven. Omdat Leopardiet een vorm van Jaspis is, heeft het ook de metafysische eigenschappen van Jaspis: grondend, beschermend en het afweren van negatieve energie. 
€ 26,40
Tijgeroog trommelstenen A kwaliteit (±4-6 cm) - ±500 gr
Tijgeroog brengt vrolijkheid en optimisme. Verbetert helderheid van denken, brengt de yin-yang energieën in balans en helpt koppigheid te verzachten. Tijgeroog heeft een sterke verbinding met de zon en zonnevlecht. (*)
€ 13,40
Citrien natuurlijk A kwaliteit trommelstenen (±3-4 cm) - ±500 gr
Citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen bevordert optimisme, geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt en ondersteunt het lichaam. (*)
€ 15,80
Chrysocolla trommelstenen B kwaliteit (±2-3 cm) - ±250 gr
Chrysocolla kalmeert, reinigt en geeft nieuwe energie aan de chakra's, vooral het hartchakra. Het verdrijft schuldgevoelens, heelt hartzeer en vergroot de capaciteit om lief te hebben. Verbetert het zelfbewustzijn en de communicatie. Maakt de geest stabiel. *
€ 21,00
Shiva oog natuurlijke agaat beschermsteen 2 stuks
Shiva-ogen zijn unieke halfedelstenen die worden gevonden aan rivieroevers in India. Ze hebben concentrische kleuren in een cirkelvormig patroon dat de illusie van een oog wekt. Deze steen wordt ook wel Sulemani Hakik genoemd en is een agaatsoort.
€ 9,99
Gele serpentijn ovaalvormig ±65 g - ±6x4x2 cm
Limoengroen/geelachtige serpentijn uit Pakistan, soms met tekening in de steen, is volgens overlevering de perfecte steen voor het opruimen van energetische blokkades waardoor de chakra’s beter in balans komen. (*)
€ 5,30
Gele serpentijn ovaalvormig ±80 g - ±7x4x2 cm
Limoengroen/geelachtige serpentijn uit Pakistan, soms met tekening in de steen, is volgens overlevering de perfecte steen voor het opruimen van energetische blokkades waardoor de chakra’s beter in balans komen. (*)
€ 6,80