Mineralen en Edelstenen

Mineralen en Edelstenen

Keuze uit verschillende soorten mineralen en edelstenen zoals: edelsteenhangers, gouden driehoek mineralen, orgoniet, ruwe stenen, trommelstenen,...

Mineralen en Edelstenen Kopen

Mineralen en Edelstenen zijn al eeuwenlang bekend. Het ontstaan gaat al tientallen miljoenen terug en zijn natuurproducten die zijn ontstaan door lava, grind, zand, klei enz… Iedere steen is uniek en heeft zijn eigen trilling of energie.

Elke steen heeft zijn unieke kleur, chemische samenstelling en helende werking.

Mineralen en Edelstenen worden zowel gepolijst als geslepen.

De meeste stenen worden gepolijst. Getrommelde Edelstenen zijn van oorsprong ruw, deze worden in een roterende trommel gedaan samen met water en een slijpmiddel.

Het slijpen van edelstenen en mineralen, is een bepaalde techniek om stenen bv ovaal te maken, of als edelsteen sieraad. Stenen kunnen in verschillende vormen geslepen worden.

De Ruwe edelstenen en mineralen worden niet bewerkt, komen rechtstreeks uit Moeder Aarde.

Edelstenen kan je bij je dragen, zoals trommelsteen, hanger, zorgensteen. Je kan ze gebruiken bij klankhealing, reiki, chakra healing.

Wil je edelsteenwater maken? Kijk dan bij onze Edelsteenstaven en VitaJuwel

Disclaimer:

Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen.

Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

Subcategorieën

Zoutkristallampen en Edelsteenlampen

Zoutkristallampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de zoutkristallen creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling.

Zoutlampen kopen

Zoutlampen zijn grote brokken zout waarin een led lamp of theelicht kaarsje kan worden geplaatst. Ieder lamp is uniek, het zijn trouwens natuurlijke en handgemaakte producten. De zoutkristal lampen hebben een zeer mooie uitstraling wanneer het lampje brandt. Het zorgt voor sfeer en warmte in de woning. Wij bieden een mooi assortiment aan in onze webshop.

Werking van de Zoutkristal Lamp

De zoutlampen geven een warm en sfeervol licht. De lampen zouden een een positief effect hebben op de gezondheid. Wanneer de zoutkristal lamp opwarmt zouden deze de negatieve ionen in de lucht bevorderen.

Het zijn ook natuurlijke luchtreinigers. Door de elektronische apparatuur in huis en roken kunnen er positieve ionen ontstaan. De lampen zorgen ervoor dat er negatieve ionen ontstaan, die de luchtkwaliteit verbeteren.

Zoutlampen zouden kunnen helpen bij:

Het zuiveren van de lucht

Onaangename geuren kunnen erdoor verminderen

Zouden een positief effect hebben bij straling en elektrosmog

Helpen je beter te ontspannen

Pakistaanse Himalaya Zoutlampen

De lampen die wij bij De Goudsbloem aanbieden komen uit Pakistan regio Punjab. Deze zoutlampen zijn gemaakt van puur zout uit het Himalaya gebergte. Door het uitdrogen van de oceanen is het zout honderden miljoenen jaren geleden ontstaan. De lampen worden tot op heden nog altijd met de hand gemaakt.

De Himalaya zoutlampen hebben het beste effect. De zoutlampen herken je aan de kleur, deze varieert van medium roze tot donker oranje. Door de verschillende mineralen in het zout, is het licht van de lamp ongelijkmatig en gedempt.

Zoutkristal Lampen voor de slaapkamer

Meestal worden de lampen gebruikt voor in de woonkamer, bureau of studeerkamer. Je kan de lamp ook gebruiken in de slaapkamer voor een betere nachtrust. Slaapproblemen worden op een natuurlijke wijze aangepakt.

Zoutlamp onderhouden

Gebruik nooit water om de lamp te reinigen, dan bestaat de kans dat de lamp smelt. Veeg ze gewoon schoon met een droge doek of borstel ze even af.

Armbanden

Keuze uit verschillende soorten edelstenen: amethyst, bergkristal, tijgeroog, rozenkwarts, toermalijn, lava, lapis lazuli, en zo veel meer. elk met hun specifieke trilling


Armbanden met Engelen hanger, Chakra armbanden, gouden driehoek armbanden,...
Edelsteenhangers

Verschillende soorten Edelsteenhangers zoals, Engelen hangers, Chakra hangers, trommelsteen hangers, hartjes, ...

Mineralen harten, engelen en meer

Knuffelstenen in hartvorm, engelen, edelsteen bollen, edelsteen piramides, orgoniet bollen,...

Trommelstenen

Ruime keuze Trommelstenen zoals, Amethist, Bergkristal, Carneool, Rozenkwarts, Shungiet, Toermalijn, Tijgeroog, Sodaliet,...

Trommelstenen kopen

Trommelstenen zijn gepolijste en getrommelde edelstenen. Wegens hun gladde vorm worden ze vaak knuffelstenen genoemd. Trommelstenen worden vaak in de broekzak gestoken, worden dikwijls gebruikt voor energiewerk en bij chakra-healings.

Ruwe onbewerkte mineralen

Ruwe onbewerkte mineralen in brokken, chips, punten en geodes.

Agaat geode doos van 20 a 30 stuks ±250 g
Agaat kristalgrotten hebben een hoge decoratieve waarde. Ze kunnen in huis of  op een altaar worden geplaatst, of gebruikt worden bij kristaltherapie.
€ 89,95
Karelië Shungiet piramide ±4x4 cm
Gepolijste shungiet piramide uit Karelië, de locatie in Rusland waar het hoogst gekwalificeerde shungite vandaan komt. De steen dankt zijn naam aan de naam van een klein dorpje genaamd Shunga, waar de steen voor het eerst werd ontdekt.
€ 8,94
Karelië Shungiet piramide ±6x6 cm
Gepolijste shungiet piramide uit Karelië, de locatie in Rusland waar het hoogst gekwalificeerde shungite vandaan komt. De steen dankt zijn naam aan de naam van een klein dorpje genaamd Shunga, waar de steen voor het eerst werd ontdekt.
€ 14,75
Karelië Shungiet piramide ±8x8 cm
Gepolijste shungiet piramide uit Karelië, de locatie in Rusland waar het hoogst gekwalificeerde shungite vandaan komt. De steen dankt zijn naam aan de naam van een klein dorpje genaamd Shunga, waar de steen voor het eerst werd ontdekt.
€ 31,66
Karelië Shungiet bol ±4 cm
Gepolijste shungiet bol uit Karelië, de locatie in Rusland waar de hoogste kwaliteit shungiet vandaan komt. De steen dankt zijn naam aan een klein dorpje genaamd Shunga, waar de steen voor het eerst werd ontdekt.
€ 14,72
Karelië Shungiet bol ±6 cm
Gepolijste shungiet bol uit Karelië, de locatie in Rusland waar de hoogste kwaliteit shungiet vandaan komt. De steen dankt zijn naam aan een klein dorpje genaamd Shunga, waar de steen voor het eerst werd ontdekt.
€ 28,30
Karelië Shungiet kubus ongepolijst
Authentieke ongepolijste shungiet kubus uit Karelië, de locatie in Rusland waar de hoogste kwaliteit shungiet vandaan komt. Shungite heeft zijn naam te danken aan een klein dorpje genaamd Shunga, waar de steen voor het eerst werd ontdekt.
€ 11,40
Karelië Shungiet telefoonplaat 2 stuks
Gepolijst rond plaatje van Karelische shungiet om op een mobiele telefoon of andere gadget te plakken ter bescherming tegen de elektromagnetische straling. De shungietplaat creëert een beschermend veld en vermindert de negatieve invloed van de straling op je lichaam. Zeer handig in gebruik, gemakkelijk te bevestigen aan je telefoon of telefoonhoesje.
€ 10,20
Ruwe agaat ±1Kg
Agaat is een geweldig hulpmiddel voor meditatie en een krachtige steen voor healing. Heeft een grondend effect en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Bevordert fysieke en mentale kracht en stabiliteit. Ook is het een goede steen voor energetische bescherming. (*)
€ 9,78
Getrommelde amazoniet A kwaliteit ±500 g
Amazoniet balanceert het mentale en etherische lichaam. Kalmeert de zenuwen, helpt bij creatieve expressie en snijdt door illusies heen. Brengt vreugde, helderheid en begrip van universele liefde. (*)
€ 21,92
Power-box-7-Chakra-Harmonie ±750-850 g
Ruwe Amethist, Sodaliet, Blauwe kwarts, Oranje Calciet, Citrien (gebrande amethist), Groene Kwarts en Rode Jaspis. De kracht van balans en harmonie. Deze stenen helpen om alle zeven chakra's te balanceren, uit te lijnen en te reinigen. Ze ondersteunen verschillende energiecentra in het lichaam en stabiliseren je algehele energie. (*)
€ 26,35
Power box 5 Pyriet Evenwicht & aarding ±1000-1200 g
Pyriet helpt je om stevig geaard te blijven en om beter inzicht te krijgen in persoonlijke motieven en overtuigingen. De steen helpt om je zelfvertrouwen te vergroten en op eigen benen te staan. Plaats groepen pyriet in je leefomgeving voor balans en harmonie.(*)
€ 54,60
Power box 10 Gouden driehoek ±800-900 g
Het wonder dat "de gouden driehoek" wordt genoemd, verwijst naar de combinatie van drie edelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal. Deze combinatie wekt een optimale en krachtige energiestroom op door ze in je woonruimtes te plaatsen. (*)
€ 27,92
Power Box 8 Innerlijke kracht en wijsheid ±500-650 g
Ruwe Tijgeroog, Fuchsiet, Muscoviet, Paarse mica en Blauwe kwarts. Stimuleer je natuurlijke innerlijke kracht en wijsheid. Ook moed en harmonie worden gestimuleerd met deze geselecteerde mineralen. Plaats de groep stenen in je huiselijke omgeving waar je ze kunt zien en aanraken zoveel je wilt. (*)
€ 29,84
Power box 3 Rozenkwarts Liefde ±700-800 g
Rozenkwarts vibreert de kracht van de liefde. Rozenkwarts beschermt tegen milieuvervuiling en transformeert negatieve energie. Het is de steen van de universele liefde. Ook herstelt rozenkwarts het vertrouwen en de harmonie in relaties en moedigt onvoorwaardelijke liefde aan. De steen zuivert en opent het hart op alle niveaus om (zelf)liefde, vriendschap, diepe innerlijke genezing en gevoelens van vrede te bevorderen. Plaats waar mogelijk groepen rozenkwarts.(*)
€ 15,94
Power box 4 Zwarte toermalijn Bescherming ±800-900 g
Toermalijn vibreert de kracht van bescherming en het reinigen van uw omgeving. De steen reinigt de aura, verwijdert obstakels en verdrijft negatieve energie. Ook heeft toermalijn het vermogen om te beschermen tegen negatieve straling. Omdat de steen negatieve energie kan absorberen, kan het de omgeving zowel beschermen als reinigen. De veelzijdigheid van deze steen maakt hem tot een must-have voor iedereen.(*)
€ 39,78
Power box 1 Bergkristal Helderheid ±800-1000 g
Bergkristal is een krachtige helende steen en energie generator. Deze steen stimuleert helder denken en waarnemen en helpt om contact te maken met je innerlijke wijsheid. Helder kwarts harmoniseert alle chakra's en lijnt het subtiele lichaam uit. Het absorbeert energie, slaat het op, geeft het af en reguleert het. (*) Plaats groepjes bergkristallen in de hoeken van je leefruimtes of therapiekamer.
€ 50,50
Power box 9 Evenwicht & ontspanning ±500-650 g
Ruwe Zwarte Kyaniet, Sodaliet, Veldspaat en Blauwe Kyaniet zijn krachtige mineralen om negatieve energie te zuiveren en ontspanning te stimuleren. Plaats de groep stenen in je huiselijke omgeving waar je ze kunt zien en aanraken zoveel als je wilt en ontvang de positieve vibes. (*)
€ 35,94
Ruwe rode jaspis ±1 Kg
Rode jaspis is een van de meest dynamische en activerende soorten jaspis. Werkt aardend en bevordert de doorstroming van energie door blokkades in de onderste chakra's, benen en knieën op te lossen. De steen heeft een verwarmend effect en geeft energie. Het helpt je om sterk te staan, gevuld met wilskracht en doorzettingsvermogen. (*)
€ 9,78
Ruwe zwarte kyaniet ±500 g
Met zijn karakteristieke waaierachtige vorm is zwarte kyaniet een sterke steen voor bescherming en spiritueel ontwaken. Zwarte kyaniet versterkt je auraveld zodat negatieve invloeden wegblijven en je lichaam en geest zich veilig en ontspannen voelen. Vanuit die ontspannenheid, openen je chakra's enverhoogt je waarneming.(*)
€ 26,20
Ruwe hematiet ±1 Kg
Hematiet heeft een aardende, beschermende en harmoniserende werking. Vergroot vertrouwen en respect en versterkt het overlevingsinstinct en de wilskracht. Dit ondersteunt het loslaten van verslaving en dwangmatige gedragingen. Ook verbetert het de concentratie en het geheugen. (*)
€ 18,20
Maanvormige edelsteen rozenkwarts 2 stuks
Rozenkwarts stimuleert zachtheid en liefde en bewerkstelligt positieve emotionele uitwisseling. Met de rozenkwarts leert u (weer) van uzelf en van anderen te houden.
€ 14,40
Maanvormige edelsteen amethist 2 stuks
Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Ze vormen een brug tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn.
€ 15,68
Maanvormige edelsteen bergkristal 2 stuks
Bergkristal is een krachtige helende en vitaliserende steen. Stimuleert helder denken en waarnemen, helpt om contact te maken met je innerlijke wijsheid en zuivert en versterkt het energetische en fysieke lichaam.
€ 15,28