Mineralen en Edelstenen

Mineralen en Edelstenen

Keuze uit verschillende soorten mineralen en edelstenen zoals: edelsteenhangers, gouden driehoek mineralen, orgoniet, ruwe stenen, trommelstenen,...

Mineralen en Edelstenen Kopen

Mineralen en Edelstenen zijn al eeuwenlang bekend. Het ontstaan gaat al tientallen miljoenen terug en zijn natuurproducten die zijn ontstaan door lava, grind, zand, klei enz… Iedere steen is uniek en heeft zijn eigen trilling of energie.

Elke steen heeft zijn unieke kleur, chemische samenstelling en helende werking.

Mineralen en Edelstenen worden zowel gepolijst als geslepen.

De meeste stenen worden gepolijst. Getrommelde Edelstenen zijn van oorsprong ruw, deze worden in een roterende trommel gedaan samen met water en een slijpmiddel.

Het slijpen van edelstenen en mineralen, is een bepaalde techniek om stenen bv ovaal te maken, of als edelsteen sieraad. Stenen kunnen in verschillende vormen geslepen worden.

De Ruwe edelstenen en mineralen worden niet bewerkt, komen rechtstreeks uit Moeder Aarde.

Edelstenen kan je bij je dragen, zoals trommelsteen, hanger, zorgensteen. Je kan ze gebruiken bij klankhealing, reiki, chakra healing.

Wil je edelsteenwater maken? Kijk dan bij onze Edelsteenstaven en VitaJuwel

Disclaimer:

Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen.

Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

Subcategorieën

Zoutkristallampen en Edelsteenlampen

Zoutkristallampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de zoutkristallen creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling.

Zoutlampen kopen

Zoutlampen zijn grote brokken zout waarin een led lamp of theelicht kaarsje kan worden geplaatst. Ieder lamp is uniek, het zijn trouwens natuurlijke en handgemaakte producten. De zoutkristal lampen hebben een zeer mooie uitstraling wanneer het lampje brandt. Het zorgt voor sfeer en warmte in de woning. Wij bieden een mooi assortiment aan in onze webshop.

Werking van de Zoutkristal Lamp

De zoutlampen geven een warm en sfeervol licht. De lampen zouden een een positief effect hebben op de gezondheid. Wanneer de zoutkristal lamp opwarmt zouden deze de negatieve ionen in de lucht bevorderen.

Het zijn ook natuurlijke luchtreinigers. Door de elektronische apparatuur in huis en roken kunnen er positieve ionen ontstaan. De lampen zorgen ervoor dat er negatieve ionen ontstaan, die de luchtkwaliteit verbeteren.

Zoutlampen zouden kunnen helpen bij:

Het zuiveren van de lucht

Onaangename geuren kunnen erdoor verminderen

Zouden een positief effect hebben bij straling en elektrosmog

Helpen je beter te ontspannen

Pakistaanse Himalaya Zoutlampen

De lampen die wij bij De Goudsbloem aanbieden komen uit Pakistan regio Punjab. Deze zoutlampen zijn gemaakt van puur zout uit het Himalaya gebergte. Door het uitdrogen van de oceanen is het zout honderden miljoenen jaren geleden ontstaan. De lampen worden tot op heden nog altijd met de hand gemaakt.

De Himalaya zoutlampen hebben het beste effect. De zoutlampen herken je aan de kleur, deze varieert van medium roze tot donker oranje. Door de verschillende mineralen in het zout, is het licht van de lamp ongelijkmatig en gedempt.

Zoutkristal Lampen voor de slaapkamer

Meestal worden de lampen gebruikt voor in de woonkamer, bureau of studeerkamer. Je kan de lamp ook gebruiken in de slaapkamer voor een betere nachtrust. Slaapproblemen worden op een natuurlijke wijze aangepakt.

Zoutlamp onderhouden

Gebruik nooit water om de lamp te reinigen, dan bestaat de kans dat de lamp smelt. Veeg ze gewoon schoon met een droge doek of borstel ze even af.

Armbanden

Keuze uit verschillende soorten edelstenen: amethyst, bergkristal, tijgeroog, rozenkwarts, toermalijn, lava, lapis lazuli, en zo veel meer. elk met hun specifieke trilling


Armbanden met Engelen hanger, Chakra armbanden, gouden driehoek armbanden,...
Edelsteenhangers

Verschillende soorten Edelsteenhangers zoals, Engelen hangers, Chakra hangers, trommelsteen hangers, hartjes, ...

Mineralen harten, engelen en meer

Knuffelstenen in hartvorm, engelen, edelsteen bollen, edelsteen piramides, orgoniet bollen,...

Trommelstenen

Ruime keuze Trommelstenen zoals, Amethist, Bergkristal, Carneool, Rozenkwarts, Shungiet, Toermalijn, Tijgeroog, Sodaliet,...

Trommelstenen kopen

Trommelstenen zijn gepolijste en getrommelde edelstenen. Wegens hun gladde vorm worden ze vaak knuffelstenen genoemd. Trommelstenen worden vaak in de broekzak gestoken, worden dikwijls gebruikt voor energiewerk en bij chakra-healings.

Ruwe onbewerkte mineralen

Ruwe onbewerkte mineralen in brokken, chips, punten en geodes.

Amazoniet trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Amazoniet staat bekend als krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Brengt balans tussen het denkvermogen en intuïtieve wijsheid. *Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 13,65
Rode jaspis trommelstenen A-B kwaliteit ±800 g
Rode jaspis is een van de meest dynamische en activerende soorten jaspis. Werkt aardend en bevordert de doorstroming van energie door blokkades in de onderste chakra's, benen en knieën op te lossen. De steen heeft een verwarmend effect en geeft energie. Het helpt je om sterk te staan, gevuld met wilskracht en doorzettingsvermogen. *Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Zwarte toermalijn trommelstenen A-B kwaliteit ±800 g
Zwarte toermalijn werkt reinigend en aardend. Daarnaast werkt toermalijn als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 17,05
Amethist trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Ze vormen een brug tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 12,65
Bergkristal trommelstenen B kwaliteit ±800 g
Bergkristal of kristalkwarts is een krachtige helende steen en energiebron. Stimuleert helder denken en zuivere waarneming. Ondersteunt de verbinding met je innerlijke wijsheid. Bergkristal zuivert en versterkt zowel het energetische als het fysieke lichaam. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Groene aventurijn trommelstenen A kwaliteit ±800 g
Groene Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit. Is tevens verbonden met het hartchakra. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,55
Sodaliet trommelstenen B kwaliteit ±800 g
Sodaliet bevordert zelfacceptatie en -respect, zelfvertrouwen en trouw zijn aan jezelf. Sodaliet versterkt logische redenatie, inzicht en objectiviteit en brengt dit samen met intuïtief weten. De steen absorbeert elektromagnetische straling van o.a. computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtelijke meditatie. Het kan in een groep worden gebruikt om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. Heeft een verkoelende werking. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 15,35
Rozenkwarts trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Rozenkwarts stimuleert zachtheid en liefde en bewerkstelligt positieve emotionele uitwisseling. Met de rozenkwarts leer je van jezelf en van anderen te houden. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 12,65
Chevron amethist trommelstenen B kwaliteit ±800 g
Chevron-amethist is een combinatie van melkkwarts en amethist. Het is een krachtige steen die ontspant, kalmeert en een rustige slaap bevordert. Opent het derde oog. Wordt ook gebruikt bij spiritual journeys. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 15,35
Zwavelkwarts trommelstenen B kwaliteit ±800 g
Zwavelkwarts zuivert het aura en de chakra's. Activeert cognitieve vermogens, creëert, manifesteert en laat je elke dag verder bouwen aan je wensen. Neem een stukje Zwavelkwarts en plaats je intenties, elke dag opnieuw. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,10
Nefriet jade trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Nefriet Jade brengt balans in je emoties en bevordert wijsheid. Helpt bij het herinneren en ontcijferen van dromen. Staat bekend als een steen die kalmerend, koesterend en stressverlagend werkt. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Rutielkwarts trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Rutielkwarts straalt een verheffende energie uit en voorziet in je dagelijkse dosis geestelijke voeding. Door het weerkaatsen van licht dat alle kleuren van het spectrum bevat, symboliseert rutielkwarts eenheid en transformatie, de bijeffecten van een hoger bewustzijn dat je met de engelen verbindt. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 12,65
Citrien (gebrande amethist) trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen is voorstander van optimisme en geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt en ondersteunt het lichaam. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 12,65
Blauwe kwarts trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Blauwe kwarts heeft een kalmerend effect wanneer men zich gestrest of angstig voelt. Het bevordert een ontspannen geest en heldere communicatie. Is verbonden met het keelgebied en de keelchakra. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Melkkwarts trommelstenen B kwaliteit ±800 g
Melkkwarts, ook wel 'de Witte Wijsheidskwarts' is een perfect kristal voor de tijd waarin we leven, het 'Informatietijdperk'. Met zegt dat Melkwarts het kristal is dat het grootste deel van de informatie uit de kristalwereld bevat. Informatie, empathie, groei, vertrouwen, geborgenheid, mededogen. Het melkachtige effect van de steen wordt gecreëerd door vele kleine bubbels van ongekristalliseerd kwarts in het kristal. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,45
Rode aventurijn trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
De betekenis van Rode Aventurijn heeft alles te maken met creativiteit, rijkdom, positiviteit en het versterken van je vrouwelijke energie (ook voor mannen!). Helpt bij het aarden van je energie, het vervullen van hartenwensen en het omzetten van spijt in daden. Stelt je meer in contact met je sensualiteit. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Gele jaspis trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Gele Jaspis wordt geassocieerd met de zonnevlecht, droomherinnering en sjamanistische reizen. Biedt bescherming tegen en absorptie van alle soorten negatieve energieën, o.a. straling. Stimuleert kracht, moed, creativiteit en verbeelding. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Zwarte onyx trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Zwarte Onyx centreert, helpt om je energieën te bundelen. Geeft kracht en verbetert het uithoudingsvermogen. Zwarte onyx staat bekend als een krachtige steen om de healing van verdriet en oud zeer te vergemakkelijken. (*) Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,65
Gemengde trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Gemengde mineralen chips: Bergkristal / Rozenkwarts / Blauwe kwarts / Amethist / Citrien / Rode jaspis / Groene Aventurijn / Melkkwarts / Zwarte onyx.Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,65
Carneool trommelstenen A kwaliteit ±800 g
Carneool is een krachtige steen voor wie wil werken aan eigenwaarde, zelfvertrouwen en het omzetten van creatieve ideeën in daden. Transformeert twijfel in moed en daadkracht. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 14,85
Bronziet trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Bronziet bevordert vrede, harmonie, medeleven en vergeving. In stressvolle situaties helpt bronziet om kalm te blijven en niet het goede humeur te verliezen. Ook geschikt om te gebruiken als energiegrid in een leefruimte, omdat het een sterke beschermende en reinigende energie heeft. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 8,55
Granaat trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Granaat is een zeer harde edelsteen die in de diepste lagen van de aarde wordt gevormd. Granaat staat er om bekend de overlevingsdrang en wilskracht aan te wakkeren en is dus een goed tegenwicht bij depressieve of moedeloze gevoelens. De steen bevordert moed, optimisme en hoop. Granaat stimuleert het zelf-genezend vermogen. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 12,85
Rookkwarts trommelstenen A kwaliteit ±800 g
Rookkwarts helpt om negatieve emoties zoals stress, angst, woede, jaloezie en depressieve gevoelens te overwinnen. Maakt emotioneel meer stabiel en opgeruimd. Ook een goede steen om negatieve energieën en elektrosmog van computers, smartphones etc. tegen te gaan. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 15,35
Aanbieding!-15%
Ioliet (watersaffier) ruw edelsteenhanger 3 stuks
Ioliet is de edelsteenvariëteit van het mineraal cordieriet. Het wordt ook wel watersaffier genoemd. De kleur van de steen varieert van lichtblauw tot donkerblauw, en braagt de geest van ontdekkingstochten, (spirituele) reizen en het verwezenlijken van dromen. Zou helpen bij desoriëntatie en duizeligheid, het zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen versterken. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96