Mokaiet powerbead armband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mokaiet powerbead armband + kaart

Mokaiet powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm en geregen op elastiek met 8 mm kralen. 

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Omschrijving

De Mokaiet powerbead armband + kaart kopen

Mokaiet powerbead armband. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm.

De werking van Mokaiet

Mokaiet is een jaspis soort en is daarom ook bekend als Mokaiet Jaspis. Hij activeert aspecten van het genetische geheugen en kan je helpen bewust te worden van de erfenis hiervan waardoor je ongezonde patronen van voorouders kunt doorbreken. Mokaiet kan je helpen bij het communiceren op telepathisch niveau met bijvoorbeeld dieren of je ongeboren kindje. Hij helpt je om weer elektromagnetische energieën van de aarde aan te voelen en die samen te laten vloeien met je eigen energie. Mokaiet bevordert je behoefte aan afwisseling en maakt je avontuurlijk en flexibel. Doordat hij je helpt om oude traumatische ervaringen te verwerken geeft hij je rust en balans. Mokaiet zuivert het bloed en bevordert de genezing van wondjes.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Mokaiet powerbead armband perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte avontuur en flexibiliteit die de Mokaiet halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718226692788
21 Items
8718226692788
Edelsteen
Mokaiet
Gewicht
0
030
Kleur
Geel / rood
Omschrijving
Mokaiet powerbead armband met een displaykaartje.
Werking
Mokaiet bevordert je behoefte aan afwisseling en maakt je avontuurlijk en flexibel. Doordat hij je helpt om oude traumatische ervaringen te verwerken geeft hij je rust en balans. Mokaiet zuivert het bloed en bevordert de genezing van wondjes. Hij onderste
Je bent misschien ook geïnteresseerd in