Mokaiet splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mokaiet splitarmband + kaart

Mokaiet splitarmbandje met displaykaartje.

€ 7,30 Inclusief belasting

€ 6,03 Exclusief belasting

Omschrijving

Mokaiet splitarmband + kaart kopen

Splitarmband Mokaiet, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Mokaiet staat ook bekend als Mokaiet Jaspis. 

De werking van Mokaiet

Mokaiet is een jaspis soort en is daarom ook bekend als Mokaiet Jaspis. Hij activeert aspecten van het genetische geheugen en kan je helpen bewust te worden van de erfenis hiervan waardoor je ongezonde patronen van voorouders kunt doorbreken. Mokaiet kan je helpen bij het communiceren op telepathisch niveau met bijvoorbeeld dieren of je ongeboren kindje. Hij helpt je om weer elektromagnetische energieën van de aarde aan te voelen en die samen te laten vloeien met je eigen energie. Mokaiet bevordert je behoefte aan afwisseling en maakt je avontuurlijk en flexibel. Doordat hij je helpt om oude traumatische ervaringen te verwerken geeft hij je rust en balans. Mokaiet zuivert het bloed en bevordert de genezing van wondjes.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Splitarmband Mokaiet perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte avontuur en flexibiliteit die de Mokaiet halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718226691606
14 Items
8718226691606
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)