Morganiet splitarmband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Morganiet splitarmband

Splitarmband Morganiet, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 9,10 Inclusief belasting

€ 7,52 Exclusief belasting

Omschrijving

Morganiet splitarmband kopen

Splitarmband Morganiet, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Morganiet

Morganiet is een liefdevol kristal, de steen laat je jezelf accepteren en jezelf zijn. Deze steen werkt op het hartchakra en laat je zelfrespect vergroten. Je ontwikkelt een realistische kijk op de wereld en komt in contact met je gevoel. Morganiet stimuleert een positieve houding en trekt liefde aan. Fysiek heeft de steen tal van werkingen; zo kan de steen stress gerelateerde klachten, nervositeit, angst, hartklachten en duizeligheid verminderen. Ook bij evenwichtsstoornissen en seksuele problemen kan Morganiet hulp bieden. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Morganiet splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan je zelfrespect vergroten en liefde die de Morganiet halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Verzorging

Morganiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561024633
8 Items
8718561024633
Je bent misschien ook geïnteresseerd in