Natuurlijke Parfums - Eau de Toilettes

Natuurlijke Parfums - Eau de Toilettes

Natuurlijke Parfum en Eau de Toilette Kopen

Zonder chemische en synthetische toevoegingen. Niet getest op dieren. Gemaakt van plantaardige ingrediënten, gemengd met etherische oliën en natuurlijke extracten

Chakra spray 7e chakra
Eau de toilette spray met geparfumeerd chakra water die de zevende chakra in balans brengt - Sahasrara.Geparfumeerd met essentiële oliën.
€ 14,80
Chakra spray 6e chakra
Eau de toilette spray met geparfumeerd chakra water die de zesde chakra in balans brengt - Ajna.Geparfumeerd met essentiële oliën.
€ 14,80
Chakra spray 5e chakra
Eau de toilette spray met geparfumeerd chakra water die de vijfde chakra in balans brengt - Vishudda.Geparfumeerd met essentiële oliën.
€ 14,80
Chakra spray 4e chakra
Eau de toilette spray met geparfumeerd chakra water die de vierde chakra in balans brengt - Anahata.Geparfumeerd met essentiële oliën.
€ 14,80
Chakra spray 3e chakra
Eau de toilette spray met geparfumeerd chakra water die de derde chakra in balans brengt - Manipura.Geparfumeerd met essentiële oliën.
€ 14,80
Chakra spray 2e chakra
Eau de toilette spray met geparfumeerd chakra water die de tweede chakra in balans brengt - Swadhistana.Geparfumeerd met essentiële oliën.
€ 14,80
Chakra spray 1e chakra
Eau de toilette spray met geparfumeerd chakra water die de eerste chakra in balans brengt - Muladhara.Geparfumeerd met essentiële oliën.
€ 14,80
Aanbieding!-7%
Set van 7 Chakra sprays
Set van 7 chakra geurwater sprays, 1 flesje voor elke chakra.Geparfumeerd met essentiële oliën.
€ 96,35
€ 103,60
Aanbieding!-10%
Bach eau de toilette Harmonie kalmerend 30 ml
Een vrolijke en verslavende geur van weelderige groene vijgen, met topnoten van watermeloen op een vanille-basis. Dit parfum biedt onmiddellijke rust en comfort en helpt om in het nu te leven.Met een unieke mix van Bach-bloemessences: Clematis, Star of Bethelhem, Scleranthus, Rock Rose, Impatiens, Crab Apple, Cherry Plum.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de toilette Audace stimulerend 30 ml
Dit parfum ademt een kostbare geur van witte frangipani samen met ylang-ylang op een pittige basis. Durven, zeggen, doen, spreken, verleiden ... om het zelfvertrouwen te herstellen en de regier over je eigen leven te nemen.Met een unieke mix van Bach-bloemessences: Wild oat, Centaury, Gentian, Scleranthus, Elm, Larch, Cerato.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de toilette Allégresse energie 30 ml
Een frisse en verkwikkende geur gebaseerd op de geur van verbena met een zweem Bergamot en een houtachtige basis. Voor hernieuwde energie en enthousiasme, dag in dag uit.Met een unieke mix van Bachbloessems: Centaury, Hornbeam, Oak, Wild Rose, Olive.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de toilette Félicité ontspanning 30 ml
Een natuurlijke rustgevende geur op basis van salie en lavendel. Breng rust en sereniteit terug dankzij een exclusieve mix van Bach-bloemen: Agrimony, Oak, Impatiens, White Chestnut, Pine, Crab Apple, Vervain.
€ 22,05
€ 24,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de parfum Vivacité vitaliteit 30 ml
Eau de parfum met biologische Bachbloesem essenties om je innerlijke gevoelens te transformeren met positieve energie en vitaliteit.
€ 31,05
€ 34,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de parfum Présence aanwezigheid 30 ml
Eau de parfum met biologische Bachbloesems om je in harmonie te voelen met jezelf en de omgeving. De essences in dit frisse en bloemige parfum helpen je om welzijn, balans en harmonie te ervaren.
€ 31,05
€ 34,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de parfum Délice vreugde 30 ml
Eau de parfum met biologische Bachbloesems die je licht en vrolijk maken. Een geur die openend werkt door de frisheid van mandarijn, omhuld met de warmte van sandelhout en ceder.
€ 31,05
€ 34,50
Aanbieding!-10%
Bach eau de parfum Volupté sensualiteit 30 ml
Eau de parfum met biologische Bachbloesems die helpt de aandacht van de ander te trekken door je sensualiteit te vergroten. Een geur waarbij de sprankelende mix van bergamot en citrus het aantrekkelijke viooltje ontmoeten.
€ 31,05
€ 34,50