Natuurlijke Verzorgingsproducten

Natuurlijke Verzorgingsproducten

Voor je lichaam te verzorgen hebben wij een keuze uit bad, douche, zeep, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging.

Natuurlijke verzorgingsproducten kopen

Natuurlijke Verzorgingsproducten zijn van plantaardige oorsprong. Deze bevatten geen chemische en/of synthetische toevoegingen. Ze bestaan enkel uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong.

Over het algemeen zijn dit vetten, mineralen, planten, fruitextracten en kruidenextracten. Natuurlijke verzorgingsproducten zijn biologisch afbreekbaar en vormen geen belasting voor het milieu. Ze worden niet op dieren getest.

Subcategorieën

Najel Aleppo

Natuurlijke zepen, natuurlijke shampoos, natuurlijke gezichtsmaskers, natuurlijke hydrolaten, natuurlijke verzorgingsoliën,...

Aleppo zeep wordt gemaakt volgens een meer dan 4000 jaar oud recept.

Najel Aleppo Zeep en Verzorgingsproducten  kopen

De Aleppo natuurlijke verzorgingsproducten komen oorspronkelijk uit Syrië. Tot op heden hanteren zij nog steeds de traditionele methoden voor het vervaardigen van zeep. De Methoden die gebruikt worden zijn er met respect voor het milieu.

Bij het vervaardigen van de Aleppo zeep wordt vooral gebruik gemaakt van laurierolie en olijfolie.

Aleppo natuurlijke verzorging

Zepen, shampoo en body wash op basis van laurierolie, olijfolie en natuurlijke producten.

Aleppo online kopen

Aleppo natuurlijke verzorgingsproducten.

Er wordt geen gebruik gemaakt van dierlijke vetten, parabenen, kleurstoffen of synthetische tensiden. De eindproducten zijn niet getest op dieren.

Eliah Sahil biologische lichaamsverzorging

Eliah Sahil - natuurlijk - gecertificeerd biologisch - vegan

Wanneer de mens in harmonie is met zichzelf, leeft hij ook in harmonie met de natuur en heeft dus de mogelijkheid om deze wereld in een positieve richting te veranderen. Eliah Sahil maakt producten die de zuiverheid van de natuur weerspiegelen.

Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige kruiden-, planten- en bloemenessences en mineralen. De biologische grondstoffen worden voornamelijk van kleine boeren uit India en Afrika verkregen. Eliah Sahil waardeert het leven van alle levende wezens en maakt derhalve geen gebruik van dierlijke ingrediënten of dierproeven.
Holy Lama naturals

Holy Lama Naturals Kopen

De producten van Holy Lama zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waarbij het gebruik van agressieve chemicaliën of synthetische stoffen wordt vermeden. Waar mogelijk worden duurzame materialen gebruikt voor de verpakkingen. Het productieproces leidt tot minder dan 1% afval en het afval wordt gebruikt als brandstof of veevoer, dus de ecologische voetafdruk is uitzonderlijk laag!

De grondstoffen die worden gebruikt voor de productie zijn hoofdzakelijk afkomstig van lokale boeren in Kerala en de rest van India, voortbouwend op meer dan zeven decennia van sterk gevestigde relaties met boeren. Het bedrijf werkt volgens een 'no-credit'-principe, wat betekent dat alle boeren en leveranciers van grondstoffen onmiddellijk worden betaald. De fabriek betaalt eerlijke lonen aan het personeel en eerlijke prijzen aan de boeren.

Vrouwen onderneming

Holy Lama Naturals wordt in Kerala erkend als een door de overheid goedgekeurde onderneming voor vrouwen, waar meer dan 80% van de fabrieksarbeiders vrouwen zijn. De meeste komen vanuit een achtergestelde positie (zijn bv. weduwe of verlaten door hun partner).

Le Chatelard 1802

Lavendel producten, Marseille zeep, natuurlijke lichaamsverzorging. Le Chatelard staat garant voor de hoogste kwaliteitsstandaard

Le Chatelard 1802 Kopen

Hier, op ons bedrijf Le Chatelard 1802 Savonnerie in de Provence, produceren wij alleen natuurlijke zeep en andere producten voor jou.
We maken gebruik van traditionele Savon Marseille recepten. We staan garant voor de hoogste kwaliteitsstandaard en er worden geen parabenen toegevoegd. We gebruiken alleen plantaardige oliën en delicate parfums. Een selectie van onze natuurlijke zepen zijn verrijkt met Aloe Vera, Royal Jelly en Shea Butter, delicaat geparfumeerd met bloemen, fruit enz….

Handgemaakte zeep
Al onze zeep wordt gemaakt in onze werkplaats in St. Auban sur Ouvèze in de Provence, Frankrijk.
Omdat onze zepen pH neutraal zijn, wordt bij gebruik de huid niet droog. Precies wat nodig is voor een verantwoorde en natuurlijke verzorging, hydratering en heerlijke parfumering waardoor uw huid zacht aanvoelt.

Ingrediënten algemeen
72% Plantaardige olie, 99% natuurlijke ingrediënten.

pH neutraal

Geen: Parabenen, conserveermiddelen, anti oxidanten, glycol ether, petrochemische derivaten of PEG (polyethyleen glycol) toegevoegd.

Verpakking 100% recyclebaar, niet getest op dieren.
Alleen plantaardige oliën, natuurlijke minerale kleurstoffen, bloemblaadjes.

Massageproducten

Massageolie - Holy Lama Naturals - Pranarôm - Fiore d'Oreinte


Seleniet Massagestaven en Orgoniet Massagestaven en Gua Sha
Natuurlijke Parfums - Eau de Toilettes

Natuurlijke Parfum en Eau de Toilette Kopen

Zonder chemische en synthetische toevoegingen. Niet getest op dieren. Gemaakt van plantaardige ingrediënten, gemengd met etherische oliën en natuurlijke extracten

Natuurlijke Lichaamsverzorging

Keuze uit deodorant, scrubzeep, body milk, jojoba olie woestijndadelolie, hand crème, voeten crème,...

Natuurlijke Lichaamsverzorging Kopen

Bij De Goudsbloem vind je natuurlijke lichaamsverzorging van de volgende merken: Izylar, Pranarôm, Bach Elixir&Co, Maroma, Najel Aleppo, Holy Lama Naturals en Oleonat.

Natuurlijke lichaamsverzorging op basis van plantaardige ingrediënten, zonder toevoeging van synthetische en chemische stoffen. Niet getest op dieren.

Natuurlijke Bad, Douche en Zeep Producten

Groot assortiment in natuurlijke verzorgingsproducten zoals natuurlijke bad producten, natuurlijke douche producten en natuurlijke zepen

Natuurlijke Gezichtsverzorging

Natuurlijke Gezichtsverzorging Kopen

Natuurlijke Gezichtsverzorging, milieuvriendelijk, zonder chemische en/of synthetische toevoegingen. Uitstekend voor het gelaat en de lippen. Producten op plantaardige basis.

Waarom Natuurlijke Gezichtsverzorging gebruiken?

De Huid is ons grootste orgaan en dus zeer belangrijk. Dagelijks gebruiken we gezichtsverzorging en daarom is goed om natuurlijke gezichtsverzorging te gebruiken. Hoe zuiverder de producten zijn hoe beter. Bij deze natuurlijke verzorgingsproducten worden vooral klei, sheaboter, aloë vera, kokosolie, cacaoboter, avocado olie, jojoba olie aan toegevoegd.

Ze zorgen ervoor de huid op een natuurlijke manier te hydrateren, te verstevigen, te herstellen, te kalmeren enz. Verzorg je huid op een natuurlijke manier en geniet van de vele voordelen die deze producten te bieden hebben.

Natuurlijke Haarverzorging

Natuurlijke Haarverzorging Kopen

Natuurlijke haarverzorging op basis van plantaardige samenstellingen zoals olijfolie, kokosolie, amandelolie, aloë vera, kamille, enz. Vrij chemische en synthetische stoffen.

Waarom Natuurlijke Haarverzorging Gebruiken?

Bijna dagelijks gebruiken we haarverzorging zoals shampoo, conditioner en haaroliën. Natuurlijke haarverzorging is uitermate gezond voor hoofdhuid en haar. Deze natuurlijke producten bevatten geen chemische en synthetische stoffen wat je enkel maar ten goede kan komen. Ze zijn niet getest op dieren en milieuvriendelijk.

Tabiano bio-sulfur

Tabiano bio-sulfur kopen

De producten in deze lijn helpen de huid om weer in balans te komen; ook hebben ze een normaliserend en talg-regulerende werking.

Ze zijn zacht, niet agressief en drogen de huid niet uit, dus worden ze ook goed verdragen door de normale of gemengde huid.

Een historisch gepatenteerd handelsmerk dat al vanaf begin 1900 in gebruik is, met een uitzonderlijk Art Deo beeldmerk dat hoog aangeschreven staat voor haar effect, originaliteit, inventiviteit en voor de combinatie van uiterst heldere en verrassend elegante kleuren geel, rood en groen.
De Supersapone Tabiano lijn kreeg bijval en waardering voor haar innovatieve formule, gebaseerd op de toepassing van zwavel voor cosmetische doeleinden.

Zwavel staat al eeuwenlang bekend om de antiseptische, talg-regulerende en samentrekkende eigenschappen ervan. Hierdoor wordt het een waardevol basismateriaal in cosmetica voor vettige huid en huid met acne.
Natuurkenner Tommaso Antonio Catullo schrijft in zijn 'Elements of mineralogy' (1833): 'Het medicinale gebruik van sulfur (zwavel) is veelzijdig en uitermate interessant. Het wordt gebruikt bij de behandeling van vele huidziekten, en toegepast in massageolie en smeersels voor op de huid…'
Het onderzoek van Pilogen (Tabiano, Italië) heeft de serie producten op zwavelbasis voortdurend verder ontwikkeld en verbeterd, in verschillende vormen: van Bio-sulphur tot Plant sulphur.
Bio-sulphur: biologisch opneembare vorm van zwavel die de werkzaamheid ervan vergroot, en waardoor cosmetica kunnen worden samengesteld zonder de karakteristieke zwavelgeur.
Plant sulphur: maakt gebruik van de aanwezigheid van zwavel in planteneiwitten en aminozuren. Deze zwavelhoudende stoffen bieden een aantal van de welbekende effecten van dit prachtige element.
Van nature een middel dat ons steeds weer versteld doet staan, waarvan de werkzaamheid geconcentreerd is en uiterst subtiele cosmetische huidproducten.

De voortdurend verbeterde kwaliteit en zorg, volgens hetgeen de moderne cosmetiek voorschrijft, hebben geleid tot de ontwikkeling van een nog steeds groeiende reeks producten, waaronder shampoos, crèmes en huidreinigers.

Oleanat Biologische Lichaamsverzorging

Oleanat Biologische Lichaamsverzorging kopen

Biologische lichaamsverzorging van Oleanat : Niet getest op dieren – Zonder EDTA – Getest onder dermatologische controle – met ECOCERT keurmerk

Acupressuur massage roller rozenkwarts
Pas zelf een lymfedrainage massage toe met deze tweezijdige gezichtsmassageroller in slechts 10 minuten. De puntige kant is speciaal geschikt voor het stimuleren van acupressuurpunten. Gezichtsmassage verbetert de bloedcirculatie en de doorstroming van chi in het gezicht; vermindert rimpels en helpt een dubbele kin voorkomen. Gemakkelijk en snel te integreren in je dagelijkse gezichtsroutine, of als een verwenbehandeling eenmaal per week.
€ 9,60
Acupressuur massage roller Xinji jade
Pas zelf een lymfedrainage massage toe met deze tweezijdige gezichtsmassageroller in slechts 10 minuten. De puntige kant is speciaal geschikt voor het stimuleren van acupressuurpunten. Gezichtsmassage verbetert de bloedcirculatie en de doorstroming van chi in het gezicht; vermindert rimpels en helpt een dubbele kin voorkomen. Gemakkelijk en snel te integreren in je dagelijkse gezichtsroutine, of als een verwenbehandeling eenmaal per week.
€ 7,60
Ayurvedische kansa wand voor gezichtsmassage
Ayurvedische kansa wand voor gezichtsmassage helpt wallen te verminderen, het gezicht een gelift uiterlijk te geven en vergroot de doorbloeding van de huid waardoor deze zijn natuurlijke glans behoudt. Een eenvoudige gezichtsmassage helpt spanning in het gezicht te verminderen en heeft een heerlijk ontspannend effect.Omdat brons alkalisch is, kan de kansa massagestaaf helpen de pH-waarde van de huid in evenwicht te houden. Een ideale huid-pH draagt bij aan optimale hydratatie, minimale ontstekingen en aan het voorkomen van huidveroudering.
€ 72,15
-40%
Massage roller gezicht bergkristal + roségoudkleur metaal
Gezichtsmassageroller, specifiek ontworpen om ook de neusbrug te masseren. Masseer de meridianen van uw gezicht gedurende slechts 10 minuten en verbeter de bloedcirculatie en doorstroming van chi.
€ 7,79
€ 12,99
-40%
Massage roller gezicht bergkristal + geelgoudkleur metaal
Gezichtsmassageroller, specifiek ontworpen om ook de neusbrug te masseren. Masseer de meridianen van uw gezicht gedurende slechts 10 minuten en verbeter de bloedcirculatie en doorstroming van chi.
€ 7,79
€ 12,99
-40%
Massage roller gezicht rozenkwarts + geelgoudkleur metaal
Gezichtsmassageroller, specifiek ontworpen om ook de neusbrug te masseren. Masseer de meridianen van uw gezicht gedurende slechts 10 minuten en verbeter de bloedcirculatie en doorstroming van chi.
€ 7,79
€ 12,99
Holy Lama Roos Zeep in palmblad 100 g
Holy Lama Naturals Roos Zeep met geranium en kaneel is een warme, natuurlijke zeep die de huid aangenaam verzacht. Prachtig verpakt in een natuurlijke handgemaakte schelp van het blad van Areca palmboom.
€ 4,25
Holy Lama Lavendel Zeep in palmblad 100 g
Holy Lama Naturals Lavendel Zeep met geranium en ylang ylang is een opwekkende zeep die het lichaam op een natuurlijke manier verzorgt. Prachtig verpakt in een natuurlijke handgemaakte schelp van het blad van Areca palmboom.
€ 4,25
Holy Lama Handzeep Vertivert & Patchouli 250 ml
Holy Lama Hand Wash is een zeer geconcentreerde vloeibare zeep om je handen te wassen. Een druppel is al genoeg voor een wasbeurt. Een mild Ayurvedisch product van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, met een heerlijk aroma.
€ 11,50
Holy Lama Rood Sandelhout gezichtsmasker 50 g
Holy Lama Red Sandalwood Gezichtsmasker met Vetiver en Kalmoeswortel, revitaliseert en voedt de huid. Kan regelmatig worden gebruikt als een pre-bad crème of masker om de uitstraling en egaliteit van de huid te verbeteren en oneffenheden te verminderen. Geschikt voor alle huidtypes.
€ 6,20
Holy Lama Kurkuma gezichtsmasker 50 g
Holy Lama Kurkuma Gezichtsmasker met Bergamot en Petitgrain zit vol met alle heerlijke eigenschappen van kurkumawortel. Het is voedend en hydraterend, speciaal voor het hydrateren van de droge huid. Regelmatig gebruiken als een crème of masker voor het bad om de huid er stralender en egaler uit te laten zien. In de Ayurveda wordt kurkuma verondersteld anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen te hebben. Geschikt voor alle huidtypen.
€ 4,10
Holy Lama Lavendel Zeep 100 g
Holy Lama Naturals Lavendel Zeep met geranium en ylang ylang is een opwekkende zeep die het lichaam op een natuurlijke manier verzorgt. Verpakt in een recyclebaar kartonnen doosje.Holy Lama Naturals luxe natuurlijke handgemaakte Ayurvedische zeep is populair vanwege de langdurige geur. Alle zepen zijn gemaakt met kokosolie en een unieke mix van essentiële oliën die de zintuigen doen ontwaken.
€ 4,50
Eliah Sahil Gezichtsreiniger schuim Roos BIO 110 ml
Biologisch gecertificeerd schuim dat de gezichtshuid reinigt met een bijzonder zachte maar grondige werking. Plantaardige formule van zuiver rozenwater en kamillewater, voelt aangenaam aan op de huid.
€ 14,95
Oleanat solide parfum N°1 Fruit d'Amour BIO
Natuurlijke solide parfum zonder alcohol, met kwaliteitsgrondstoffen zoals karitéboter (shea butter), cacaoboter en plantaardige was. En zonnebloemextract, een sterk hydraterend actief bestanddeel. Parfumeert en hydrateert de huid in één handeling.
€ 23,28
Oleanat solide parfum N°2 Sublime paradis BIO
Natuurlijke solide parfum zonder alcohol, met kwaliteitsgrondstoffen zoals karitéboter (shea butter), cacaoboter en plantaardige was. En zonnebloemextract, een sterk hydraterend actief bestanddeel. Parfumeert en hydrateert de huid in één handeling.
€ 23,28
Oleanat solide parfum N°3 Vent de fleurs BIO
Natuurlijke solide parfum zonder alcohol, met kwaliteitsgrondstoffen zoals karitéboter (shea butter), cacaoboter en plantaardige was. Met zonnebloemextract, een sterk hydraterend actief bestanddeel. Parfumeert en hydrateert de huid in één handeling.
€ 23,28
Holy Lama Ayurvedische zeep set van 4
Geschenkverpakking met vier zepen a 100 gram, elk verpakt in een natuurlijk palmblad:- Rainforest (vetiver en muskus)- Yogi (tulsi en neem)- Kewra (oosterse bloemengeur)- Kurkuma (geelwortel)Holy Lama Naturals luxe natuurlijke handgemaakte Ayurvedische zeep is populair vanwege de langdurige geur. Alle zepen zijn gemaakt van kokosolie met een unieke mix van essentiële oliën die al je zintuigen zal ontwaken.
€ 15,70
Massage roller amethist
Het gebruik van een gezichtsmassageroller dateert al uit de oudheid in China, waar het al lange tijd bekend staat als een heilzaam middel.
€ 21,90
Gua sha massagehulp jade
Gua Sha is een oude Chinese healingtechniek die een natuurlijke manier biedt om uw gezondheid te verbeteren. Gebruik de guasha-steen om gezicht, schouders, armen of benen te masseren. Het verbetert de bloedcirculatie van de huid en laat je chi weer beter stromen. Bijgevolg komen gifstoffen vrij, verminderen onregelmatigheden in de huid en krijgt deze haar natuurlijke gezonde glans terug.
€ 7,10
Oléanat Vloeibare zeep olijfolie BIO 1L
Biologisch gecertificeerde vloeibare zeep met olijfolie en een fris tonisch verbena-parfum. De synergie van kokosolie en olijfolie biedt zachtheid en comfort.Geformuleerd om de gevoelige huid te beschermen en het risico op allergieën te minimaliseren. Geschikt voor dagelijks gebruik door het hele gezin, voor het wassen van handen en lichaam.
€ 19,78
Massage roller jade
Het gebruik van een gezichtsmassageroller dateert al uit de oudheid in China, waar het al lange tijd bekend staat als een heilzaam middel.
€ 8,10
Massage roller groene aventurijn
Het gebruik van een gezichtsmassageroller dateert al uit de oudheid in China, waar het al lange tijd bekend staat als een heilzaam middel.
€ 13,20