Nieuwe producten

Nieuw
Heksenbezem Triquetra groen 2 stuks
Verwijder de spinnenwebben van het alledaagse Heksenbezem Triquetra groen en luid het buitengewone in met dit tijdloze hulpmiddel. 
€ 12,99
Nieuw
Heksenbezem Godin paars 2 stuks
Verwijder de spinnenwebben van het alledaagse en luid het buitengewone in met deze Heksenbezem Godin paars. Weinig voorwerpen zijn zo uniek representatief voor een rijke en folkloristische geschiedenis als de traditionele heksenbezem.
€ 12,99
Nieuw
Heksenbezem Pentakel zwart 2 stuks
Verwijder de spinnenwebben van het alledaagse en luid het buitengewone in met dit tijdloze hulpmiddel. 
€ 12,99
Nieuw
Raamhanger Maangodin & chakra stenen
Koperkleurige raamhanger in de vorm van een vrouwelijke gestalte, met haar handen uitgestrekt naar de maan. Behangen met (half)edelstenen overeenkomstig met de 7 chakra's: amethist, sodaliet, angeliet, groene aventurijn, gele aventurijn,
€ 10,80
Nieuw
Raamhanger maanstanden verticaal goudkleurig 2 stuks
Goudkleurige raamhanger in de vorm van de wassende, volle en afnemende maan, verticaal verbonden door kleine kettinkjes. Met hangers van ruwe amethist, bergkristal en toermalijn.
€ 17,95
Nieuw
Raamhanger Maansikkel met maantjes
Goudkleurige raamhanger in de vorm van een maansikkel, met verschillende opalescente glazen manen en sterren die via kleine kettinkjes met het frame verbonden zijn.
€ 16,10
Nieuw
Dromenvanger Bloem des Levens
Lasergesneden MDF dromenvanger met Bloem des Levens en Zaad des Levens motief. Gedecoreerd met witte veren en synthetische kralen.
€ 10,10
Nieuw
Kalimba 24 toetsen notenhout met Levensboom
Walnoten kalimba met 24 toetsen. De behuizing is gemaakt van Amerikaans zwart walnotenhout, dat bekend staat om zijn heldere, vrolijke timbre.
€ 73,73
Nieuw
Kalimba 17 toetsen sandelhout C-majeur
Laatste items in voorraad
Gemaakt van hoogwaardig sandelhout, biedt deze 17-toets Kalimba een warm en zacht timbre. Hij heeft een vol middenbereik en subtiele boventonen in de hoge frequenties, ideaal voor professionele muzikanten.
€ 50,39
Nieuw
Kalimba 21 toetsen rozenhout C-majeur
Deze kalimba met 21 toetsen is gemaakt van hoogwaardig palissander (Oost-Indisch rozenhout), bekend om zijn zachte timbre. Hij produceert een rijk, langdurig geluid.
€ 53,19
Nieuw
High pitch extention drum 8 noten D-majeur
Een 8-tonige tongue drum met een hogere toonhoogte, gemaakt van topkwaliteit koperstaal. Deze drum is ontworpen voor een hoger octaaf vergeleken met standaard stalen tongue drums, waardoor hij ideaal is voor het uitbreiden van het toonbereik.
€ 73,73
Nieuw
Mini tongue drum goudkleurig 6 noten A-majeur
Een compacte, toegankelijke 6-noots tongue drum die in je zak past. Hij is gemaakt van 304 roestvrij staal, wat zorgt voor een helder en gebalanceerd timbre met gematigde sustain in lage en middenfrequenties.
€ 27,99
Nieuw
Mini tongue drum staalgrijs 6 noten A-mineur
Een compacte, toegankelijke 6-noots tongue drum die in je zak past. Hij is gemaakt van 304 roestvrij staal, wat zorgt voor een helder en gebalanceerd timbre met gematigde sustain in lage en middenfrequenties.
€ 27,99